QUOTE(dalyyvė @ 2015 02 11, 15:53)
PAVASAREJANTI, kaip del mamos smagu! kaip jos sveikata?
mano G sloguoja, bet tai kaip ir norma, gi i darzeli pradejo eit, plius toks oras. pabusim namie iki pirmad.
as, zinokit, niekaip neprisiregistruoju i AF, nes neapsisprendziu kuo noriu but SE. gal vis tik dar eit igyt specialybe - underskoterka (aj, neraso se raidyno), plius svedu dar mokaus - tai vis tiek daug patogiau, kai nedirbi. o kur dar vaikai - cia vienam kazkas, cia kitam treciam.. aj nezinau. o protas sako - DIRBT, nes trobos reikia...ir grazi, ir protinga, kaip is anekdoto:)
Labas, dalyve,
O tu pasvarstyk, kaip tu noretum gyvent po 5-10 metu. Noretum but namie? Noretum dirbt bile koki darbeli, kad tik ne namie "sedet"? O gal noretum dirbt geresni, kazkoki svJoniu darba? Tada ir atsakysi sau i klausimus, ka daryt.
Mano istorija buvo, kad as, dirbus mokytoja Lt, emiau cia dirbt arlandoj, tip po grundo.
Tiesa, vyras svedas, namie jau bandem kalbet svediskai. Bet darbas buvo nemielas. Vyras padare didele avarija, per dtebukla gerai jam baigesi. Tai mane sukrete, kad as cia pati viena su tokiu sh... Darbu. Su paskola. Su vaiku.... Tai meciau viska, baigiau mokslus, gavau sau miela darba. Jei dabar kokia nelaime, tai jau galeciau vaikus islaikyt bent jau. P jei bus viskas gerai, tai dvi algos irgi ne voena
tad tu pamastyk