Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

Sveikos, kaip laokotės?
Gal kuri parduodate Venezia vežimo važiuoklę? Arba gal žinot ar šiam vežimui tinka Zippy ar dar kokia kitokia važiuoklė?
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2015 03 18, 12:04)
Sveikos, kaip laokotės?
Gal kuri parduodate Venezia vežimo važiuoklę? Arba gal žinot ar šiam vežimui tinka Zippy ar dar kokia kitokia važiuoklė?

Labas lovytes, su patalais nereik?
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2015 03 18, 13:32)
Labas lovytes, su patalais nereik?

Ne, lovtytes nereikia ☺
Atsakyti
Linavaido, sveika 4u.gif Smagu skaityti apie jūsų PUIKIAI thumbup.gif

Holli, manau, kad čia susimaišę ir jautrumas, ir noras mamos jausmus palenkti. Bet juk taip miela būti veiksmingiausiu priešnuodžiu vaiko ašaroms wub.gif

Mintės šiandienos išmintis: išėjom iš parduotuvės, ir ji bėgte pasileido prie mašinos per aikštelę. Aš puoliau šaukt "kur bėgi, juk gatvė ten, mašinos", o ji atsisukus man "mama, kokia dar gatvė, juk čia - Baltarusija!",,, Neįsivaizduoju, iš kur ištraukė tą Baltarusiją, bet iš paskos ėjęs vyras taip nuoširdžiai juokėsi, kad ir aš paskui visą dieną prisiminus kikenau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(chris @ 2015 03 21, 23:33)
Linavaido, sveika 4u.gif Smagu skaityti apie jūsų PUIKIAI thumbup.gif

Holli, manau, kad čia susimaišę ir jautrumas, ir noras mamos jausmus palenkti. Bet juk taip miela būti veiksmingiausiu priešnuodžiu vaiko ašaroms wub.gif

Mintės šiandienos išmintis: išėjom iš parduotuvės, ir ji bėgte pasileido prie mašinos per aikštelę. Aš puoliau šaukt "kur bėgi, juk gatvė ten, mašinos", o ji atsisukus man "mama, kokia dar gatvė, juk čia - Baltarusija!",,, Neįsivaizduoju, iš kur ištraukė tą Baltarusiją, bet iš paskos ėjęs vyras taip nuoširdžiai juokėsi, kad ir aš paskui visą dieną prisiminus kikenau smile.gif

hahah, pakalba tavo minte:)))

o manishkis vis dar neaishkiai kalba. topine jo fraze: " as sita jau maciau." taikoma daug kam smile.gif) pvz. valgom makaronus, sese eina atsinesti keciupo, mazas pamato keciupo buteli: as sita jau maciau:))))) atvaziuoja pas mociute, apeina viskas ir: as sita jau maciau ir sita jau maciau. juokinga iki negalejimo:)))
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 03 23, 13:29)
hahah, pakalba tavo minte:)))

o manishkis vis dar neaishkiai kalba. topine jo fraze: " as sita  jau maciau." taikoma daug kam smile.gif) pvz. valgom makaronus, sese eina atsinesti keciupo, mazas pamato keciupo buteli: as sita jau maciau:))))) atvaziuoja pas mociute, apeina viskas ir: as sita jau maciau ir sita jau maciau. juokinga iki negalejimo:)))

Maniškės topinis - nesakyk man žodžių! T.y. užsičiaupk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2015 03 18, 18:16)
Ne, lovtytes nereikia ☺

Sveikinimai su nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2015 03 23, 14:23)
Maniškės topinis - nesakyk man žodžių! T.y. užsičiaupk lotuliukas.gif

shitie buvo mazo dickes megiami: nesakyk man zodziu arba nenoriu situ zodziu:))

renatyte, kaip audriuko kalba? pamenu musishkiai abu uzsispyre ilgai tylejo:)
Atsakyti
Mano zuikiai sveikina visus zuikius su Sv, Velykom wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 04 05, 11:39)
Mano zuikiai sveikina visus zuikius su Sv, Velykom wub.gif  wub.gif

user posted image

groziai:) o mazas visai jau nebe baby,jau visas berniukas:)

manishkio naujas topas: sakau - zuiki, tu mano. sako: as ne zuikis, as vilkas. geras vilkas.
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 04 08, 04:25)
groziai:) o mazas visai jau nebe baby,jau visas berniukas:)

manishkio naujas topas: sakau - zuiki, tu mano. sako: as ne zuikis, as vilkas. geras vilkas.

Jo musu babys jau visas vyrukas wub.gif

greit laikas eina.

jau sako- čia čia, te te.

bando kazka sakyti wub.gif

O panai vakar pradejo akytes puliuoti unsure.gif
ryte sako ausyte skauda .
jauciu perpute arba vakar, arba per velykas pas mociute. unsure.gif

----

O Ievute mano pradejo kalbeti thumbup.gif thumbup.gif
jau daugiau - aiskiau galima viska suprasti.

Holi ir as jei sakau ant jos mano zuiki, tai ji sako- as nea zuikis- as Ievute biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su praėjusiom Velykom 4u.gif Troliuke, tikrai grooožiai tavo vaikučiai wub.gif nebe taip panašūs, kaip anksčiau buvo. Akytes labai gerai medetkų nuoviru plauti. Labai dažnai. Sveikit 4u.gif

Mintė per Velykas buvo kiaušinių ridenimo čempionė biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo jai. Kaime tokį ilgą lovelį padėjo ir rideno gal porą valandų, kol išdaužė beveik visus margučius doh.gif Gerai, kad gyvuliukų visokių yra, tai buvo kam atiduoti...

Mintė irgi labai mėgsta būti kažkas kitas nei aš pasakau. Jei šaukiu Minte, tai ji ne Mintė, o Džiugas arba katytė, arba rankinukas lotuliukas.gif
Atsakyti