Sveikutės
Troliuke, su pirmuoju gimtadieniu tavo sūnelį
Mildutia88, ir aš labai sveikinu. Lengvo
QUOTE(tiktu1 @ 2015 02 24, 10:53)
Sveikos spaliukų mamytės, gal kuri galėtų rekomenduoti gerą stomatologę trimetei?
nes įtariu jau dantukai nori gesti:/
Mintei jau taisėme du dantukus. Papratinau iš anskto pas draugę burnos higienistę. Vis nuvesdavau, kad apsiprastų kėdėje pasėdėti ramiai, išsižioti. Kad nebijotų, kai į burnytę kokį įrankį įkiš. Ir labai pasiteisino. Kai jau reikėjo tvarkyti, sėdėjo net nejudėdama, nors vieną dantuką ir pagręžti teko. Todėl siūlau tikrai negalvoti iš karto apie raminamuosius, o pačiai ramiai nusiteikus nuvest kelis kartus pas gydytoją. Aš pati važinėju į "Ovidentą" netoli "Vingio"
QUOTE(troliuke @ 2015 02 25, 16:21)
Merginos ar yra kuriu vaikuciai sitaip elgiasi??
Mano pana kartais kaip elgiasi, net baisu.
nebezinau ka daryti
Va parejom is lauko. uzpyko ji kad as jai kepure nurisau ir nuemiau kombi kelnias.
na ir prasidejo, isterija
Elgiasi ir manoji panašiai. Tai labai normalu šiuo amžiaus laikotarpiu. Su MB net juokiamės, kai panelė supyksta, kad stalas padengtas be jos būna - sudeda visus įrankius atgal į stalčių bliaudama ir iš naujo jau pati padengia
Kai jau matau, kad bliauna springdama, labai ramiai ir griežtai liepiu lėtai kvėpuoti. Pati rodau, kaip. Paprastai greitai nusiramina.
Kad vaikų psichologo nereikia, tai pritariu. O pati gali pasikonsultuoti su kažkuo. Svarbiausia tavo nusistatymas. Dar profilaktikai pažiūrėk kokių laidų "Super Nanny" ar pan... Ten rasi gerai iliustruotų situacijų panašių