Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

QUOTE(*Gina @ 2015 02 10, 09:25)
Sveikatos sergantiems 4u.gif
Maniskis pries kelias dienas darzelyje po pietu miego sukarsciavo,lekiau pasiimt..Tai gera para tempa pasilaike 38.7 ir vsio.. Nepajutom  ax.gif Vejaraupiais pernai prasirgo,lengvai.
Baisiai jautrus zmogelis.. Siand pas gydytoja kai buvom,dave jam papiest ant lapuko,ciut pakeverzojo,gydytoja sako,nu va,nieko nenupiesei.Tas kad apsibliove... Krokodilo asarom.. Sako gydytoja supyko.. cool.gif Parejom namo,tai vel apsiverke,sako mane plaukas muse  lotuliukas.gif Rado ant stalo mamos plauka besijudanti,tai vat jis nuskriaude mano vaika biggrin.gif Lepsiukas toks,jautruolis.. ax.gif  Skaitom knygele "Kiskis Drasuolis",gal pades kazka  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pakelei nuotaika.. Nius idomus tie vaikuciai musu. wub.gif wub.gif

O dar tie pagrandukai, isvis lepuniukai.

maniskis kas biski tuoj galvyte nuleidzia ir kad verkia lupa patempes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2015 02 10, 08:53)
mano tai abu paskiepyti nuo vejaraupiu...
tai kol kas rami galva..

As dukra buvau paskiepijusi - tai daug lengviau prasirgo, o maziukui sunkiau. Bet jau sveiksta smile.gif Siaip tai gerai kad prasirgo, tik tas prasirgimas nemalonus...

Troliuke, oho, jau greit metukai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2015 02 10, 17:59)
As dukra buvau paskiepijusi - tai daug lengviau prasirgo, o maziukui sunkiau. Bet jau sveiksta  smile.gif Siaip tai gerai kad prasirgo, tik tas prasirgimas nemalonus...
Troliuke, oho, jau greit metukai  bigsmile.gif

Aha kaip greit laikas. nepajutau wub.gif wub.gif

reikes ir man pasikonsultuoti su gydytoja g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, uzbegau ir as pasilbinti.. 100metu cia nebuvus smile.gif
As nesuprantu kas darosi su mano vaiko ligomis siemet.. Serga ir serga.. Va nelanke 5 savaites darzelio, ssakom, kad tikrai issveiktu po antibiotiku.. Ir ka paejo 4 dienas siandien vel su temperatura. Nebezinau kur jau teisybes ieskoti ir nuo ko gydyti.
o siaip mergina tai jau tokianprotinga darosi, tokiu perliuku pameto smile.gif dziugu ziuret kaip aiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2015 02 13, 09:27)
Sveikos, uzbegau ir as pasilbinti.. 100metu cia nebuvus smile.gif
As nesuprantu kas darosi su mano vaiko ligomis siemet.. Serga ir serga.. Va nelanke 5 savaites darzelio, ssakom, kad tikrai issveiktu po antibiotiku.. Ir ka paejo 4 dienas siandien vel su temperatura. Nebezinau kur jau teisybes ieskoti ir nuo ko gydyti.
o siaip mergina tai jau tokianprotinga darosi,  tokiu perliuku pameto smile.gif dziugu ziuret kaip aiga smile.gif

Mildutia, o tu skiepijai nuo plauciu uzdegimo?
Atsakyti
labas

maniskis pagaliau prakalbo neblogai. vakar sako ziuredamas pro langa: mama, vakaras jau, lauke tamsu.

tai cia turbut pirmas toks ilgas ir aishkus sakinys jo gyvenime:))) aisku jums turbut juokinga, nes dauguma musu amziaus vaiku sneka vos ne kaip suauge. bet man tai ilgai lauktas proverzis:)))

ir beje pasidare madistas:))) pats renkasi, ka vilktis. ir labiausiai megsta zalia spalva:)))

Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 02 18, 05:41)
labas

maniskis pagaliau prakalbo neblogai. vakar sako ziuredamas pro langa: mama, vakaras jau, lauke tamsu.

tai cia turbut pirmas toks ilgas ir aishkus sakinys jo gyvenime:))) aisku jums turbut juokinga, nes dauguma musu amziaus vaiku sneka vos ne kaip suauge. bet man tai ilgai lauktas proverzis:)))

ir beje pasidare madistas:))) pats renkasi, ka vilktis. ir labiausiai megsta zalia spalva:)))

Holi maniske irgi nekalba normaliai ax.gif

suauges nesuprastu ka ji kalba ir nesusikalbetu su ja schmoll.gif
as pati kartais sunkiai suprantu ka ji sako unsure.gif

Kartais ir pykstu jau, jau ir kartoju graziai.

na sako - mano koja didele, brolio maza. tecio koja didele.

bet sakau normaliai jei kas kalbetu, nieko nesuprastu unsure.gif

Maniskio mama tai eina is proto. sako vaiko kalbeti nemokinat, neuzsiimat su ja.

tai kad ir kalbam, ir skaitau zodzius,liepu kartoti.
'bet va kad eilerasciu nedeklamuoja, tai nedeklamuoja.

ar cia jau sunerimti, ar ka g.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
troliuke, mano ir eilerasciu nedeklamuoja ir svepluoja juodai... bei kartais kai pasakys, ka tai nesuprantu, bet neiimu i galva.. tuoj prakalbes... aisku mes einam pas logopede, darzelyje, viena karta savaiteje, ir tai ikiso i tvarkarasti logopede, kai gavo israsa is santariskiu logopedo.. sake kai tik gales imsis normaliai dirbti...
bet siaip daug pasi ji savu zodziu.. kas mazai bendrauja nelabai ka ir supranta....

dabar dicke namuose su sinusitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 02 18, 08:41)

Smagu! Nieko juokingo - visi skirtingai vystosi... Mano sūnui irgi žalia ilgai buvo mėgiamiausia. Ir abu vaikai pirmiausiai ėmė skirti būtent žalią spalvą.

Šventėm Užgavėnes biggrin.gif
Atsakyti
chris, juokinga tavo mazyle. ir linksma:)))

troliuke, mano tai deklamuoja eilerascius ir daineles dainuoja:) pats ismoksta is sesers ir youtube. du gaideliai, twinkle twinkle little star (shita ishvis mylimiausia), kaledu nakti, eglute skarota:))

taciau is to deklamavimo mazai, ka imanoma suprasti - atskirus zodzius. dazniausiai paskutini eilutes zodi. pvz. eguuue aota, egue Zalia smile.gif

o dainuoja tai melodija graziai, turi klausa gera mano abu vaikai. bet dainu zodziai ir panasiai aishkus: inke inke ite STAR:)))

klausiau gydytojos ir darzelyje del logopedo. tai paklausinejo maziaus, pakalbejo su juo ir nutare, kad iki 4 metu neverta nieko nedaryti, nes gali buti, kad savaime kalba susitvarkys. nei gydytoja, nei darzelio logopede nemate ten kazkokiu dideliu nukrypimu nuo normos, sako, kad del dvikalbystes gali buti veliuojanti kalbos raida ir atsirades tarimo neaiskumas. tai laukiu iki 4 metu, nesuku galvos. juolab, kad progresas matosi ir ryshkus. ypac, kas ilgiau nemate vaiko pastebi, kad kalba ryskiai patobulejusi:) o supratimo lygis pas ji tikrai normalus. ismoksta pats ir spalvas ir raides kai kurias zino. skaicius pazista. nors specialiai nieko dar nemokinau.
tai svarbiausia, kad mastymas vietoje, o tarimas susireguliuos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holi: 19 vasario 2015 - 13:41
QUOTE(Vaidutia @ 2015 02 16, 23:09)
Mildutia, o tu skiepijai nuo plauciu uzdegimo?

neskiepijau nei nuo plauciu, bei nuo gripu..
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 02 19, 13:38)
*chris, juokinga tavo mazyle. ir linksma:)))

**tai svarbiausia, kad mastymas vietoje, o tarimas susireguliuos:)

* aha, juokinga man ji su tais antakiais. Jau vien dėl to Užgavėnių labai laukė, nes pasakiau, kad leisiu pasidažyt biggrin.gif Šiaip reketuoja beveik kasdien mane dėl kosmetikos... O čia - legali proga pasitaikė thumbup.gif

** visiškai pritariu drinks_cheers.gif Mūsų darželyje logopedė irgi dirba tik su vaikais nuo 4 metukų. Jei mažesni turi kokių bėdų tai jau eina į pedagoginę-psichologinę tarnybą.
Atsakyti