Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

QUOTE(chris @ 2015 01 26, 10:23)

Užpakaliai ir visi priedai taipogi dažna tema. Visa lėles apžiūri, ar mėrgaitės, ar berniukai, ar švariai užpakaliukai nuplauti biggrin.gif

tai cia viskas tvarkoj, cia vaikas tiesiog domisi. o manishkiai tai iskando ir vienas kitam uzpakalius rodo, pravardziuoja, erzinasi taip.

dicke isvis ivalde darzelyje toki idomu bendravima. atsisveikina su drauge ir sako viena kitai: atia, varle. o kita - atia, kiaule. ir zvengia abi.

o mazas klauso, ne velnio nesupranta, ir sako man kazkada: atia, kiaule.smile.gif))

tokia tat seses mokykla.
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 01 25, 21:31)

bet dabar kažkokia užpakalių manija pas juos darželyje (turbut amžius toks), tai ir mažą primokė. nuolat girdžiu iš abieju: užpalis, užpakalis. ir žvengia. jau ir nervint pradeda, nes nepraeina niekaip. ir atsiranda jau ir šikna ir apsišikęs. tipo labai juokinga jiems. man tai visai ne:))

Sveikos,

Tai va is kur mano pana sita iproti parsinese? doh.gif doh.gif

per atostogas ziurim su saviskiu, kadvis uzpkali atkisus buna doh.gif unsure.gif
ir rodo uzpakali, ir duoda per ji doh.gif

tai viskas aisku tada unsure.gif
beje, Holi rasei apie savo panos oziukus, tai aprasei mano Ievute biggrin.gif
tik mano dar pagerintas variantas labiau ax.gif

su oziukais, reikalavimais, cypimais iki pamelynavimo ir kitais vikruntasais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 01 29, 17:09)
tai cia viskas tvarkoj, cia vaikas tiesiog domisi. o manishkiai tai iskando ir vienas kitam uzpakalius rodo, pravardziuoja, erzinasi taip.

Manau, jei vyresnėlis būtų mažesnis, būtų ir pas mus panašiai. Dabar maniškis tik "pakusina" sesę, bet pats neprisideda prie jos žaidimų. Užveda ant kelio, taip sakant, ir tada juokiasi. O ta pasiduoda... Būna, irgi kelnes nusimovus laksto. Nors pastebėjau, kad paskutiniu metu jau atsiranda pirmieji "gėdijimosi" ženklai. Užsidaro vonioje ir liepia niekaip nelįsti, nes ji dabar nuoga (čia mano pvz). Tai džiaugiuosi, gak pamažu jau praeis plikių mados biggrin.gif

QUOTE(troliuke @ 2015 01 29, 17:58)
su oziukais, reikalavimais, cypimais iki pamelynavimo ir kitais vikruntasais  doh.gif

Tėvų auklėjimo metodiką išbando biggrin.gif
Atsakyti
svekutes.

o mus ligos uzpuole.. mazas nuo lapkrcio men kosejo ir neko nerado, o kai jau praejo karsiuoti, lor patikrino, o gi sinusitas pas ji. ir tonziles peraugusios ę laipsnio, o tik praitasi metais jas sumazino...
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2015 01 30, 09:06)
svekutes.

o mus ligos uzpuole.. mazas nuo lapkrcio men kosejo ir neko nerado, o kai jau praejo karsiuoti, lor patikrino, o gi sinusitas pas ji. ir tonziles peraugusios ę laipsnio, o tik praitasi metais jas sumazino...

sveikatytes 4u.gif

o mes sugebejome atostogose susirgti doh.gif
pana issikapste, o va mazius kosti baisiai. atrodo kad pilna gerkle kazkokiu kurkulu , kaip kosi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

phu phu mes pas gydytoja jau beveik pusmetis nebuvome. Tokius kosuliukus, slogytes patys pasigydome.
Sergantiems sveikatos 4u.gif

As tai vis neatsidziaugiu kad maniskis prakalbo. Truputi svepluoja, bet svarbu kalba thumbup.gif
Atsakyti
Gal ka sudomins 4u.gif 4u.gif

http://www.musumazyl...nis-pientraukis
Atsakyti
Mano vaikas vejaraupiais susirgo. Stipriai beria verysad.gif Vergselis...
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2015 02 08, 09:53)
Mano vaikas vejaraupiais susirgo. Stipriai beria  verysad.gif Vergselis...

4u.gif linkiu, kad kuo greičiau nustotų niežtėti 4u.gif ir be komplikacijų praeitų
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2015 02 08, 05:53)
Mano vaikas vejaraupiais susirgo. Stipriai beria  verysad.gif Vergselis...

Ojej..as kaip bijau ju. nes jauciu mano abu kaip des iskarto unsure.gif unsure.gif

sveikit greiciau 4u.gif

Mums siandiena 11 menesiuku, kaip greit laikas varo, siaubas.

uz menesio jau metukai bus wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mano tai abu paskiepyti nuo vejaraupiu...
tai kol kas rami galva..
Atsakyti
Sveikatos sergantiems 4u.gif
Maniskis pries kelias dienas darzelyje po pietu miego sukarsciavo,lekiau pasiimt..Tai gera para tempa pasilaike 38.7 ir vsio.. Nepajutom ax.gif Vejaraupiais pernai prasirgo,lengvai.
Baisiai jautrus zmogelis.. Siand pas gydytoja kai buvom,dave jam papiest ant lapuko,ciut pakeverzojo,gydytoja sako,nu va,nieko nenupiesei.Tas kad apsibliove... Krokodilo asarom.. Sako gydytoja supyko.. cool.gif Parejom namo,tai vel apsiverke,sako mane plaukas muse lotuliukas.gif Rado ant stalo mamos plauka besijudanti,tai vat jis nuskriaude mano vaika biggrin.gif Lepsiukas toks,jautruolis.. ax.gif Skaitom knygele "Kiskis Drasuolis",gal pades kazka rolleyes.gif
Atsakyti