Sveikutės.
Troliuke- va Tau balionas Galiu palinkėti tik kantrybės ir nuoseklumo.
Holi, mano panelė- visą dieną gyvena be sausklelnių- o naktį- misija neįmanoma- prisiusioja pilną pilną. bandau naktį sodinti- tai tik vargas- rėkia ji pažadinta- lipa atgal į lovą. Ai- numojau ranka-gal vasarą kažkaip išgyvendinsim.
tikriausiai, įtariu- ta dvikalbystė tikrai įdomius darinius sudaro..
Bova, mažoji mano kažkaip lengvai trijų metų krizę įveikė- o vat dičkei kai prasidėjo dviejų metų krizę- tai iki šiol nesibaigia. Gal su paauglyste viskas paibaigs. O gal ir liks amžinas uraganas.. Reiks kad vyras būtų toks tipiškas žemaitis...
QUOTE(vilkra @ 2015 01 11, 10:29)
Sveikutės.
Holi, mano panelė- visą dieną gyvena be sausklelnių- o naktį- misija neįmanoma- prisiusioja pilną pilną. bandau naktį sodinti- tai tik vargas- rėkia ji pažadinta- lipa atgal į lovą. Ai- numojau ranka-gal vasarą kažkaip išgyvendinsim.
tai jau vasarą tikrai išmoks būti be pampių ir naktį. bent jau aš taip tikiuosi. nes antraip teks pirkti sauskelnes tokio dyddžio, kur anksčiau pardėje tik nužiūrėdavau nustebus, kad dar tokias gamina:)
troliuke, šiaip man ateina mintis, kad pirmas vaikas dažnai komplikuotesnis būna. gal čia todėl, kad tėvai be patirties. gal, kad sureikšminam juos per daug, ar lepinam, kol vieni būna. o gal dar dėl velnias žino kokių priežasčių. mano dičkė irgi uraganas. laksto, klykia,šokinėja, nesusikaupia. jei rengtis - milijona kartų reikia kartoti: maukis kelnes, maukis kelnes ir taip iki išprotėjimo. pamiršta, kur ėjo, ko norėjo. blaškosi, taškosi. vos kas - į ašaras puola. kartais tik dėl jai vienai suprantamų dalykų. tai sunkoka retsykiais būna su ja. nes atrodo, kad dėmesio niekada negana. kalbu telefonu - lipa ant galvos, sutinku draugę mieste - kišasi ištisai į pokalbį nuo pirmos minutės, nors mokoma nuolat, kad reikėtų palaukti, kol kiti kalba, nepertraukti. žodž, tokia aktyvistė ji pas mane. bet dainuoja gražiai, šoka, lanksti yra. meniška tokia:)
QUOTE(holi @ 2015 01 12, 22:47)
1.tai jau vasarą tikrai išmoks būti be pampių ir naktį. bent jau aš taip tikiuosi. nes antraip teks pirkti sauskelnes tokio dyddžio, kur anksčiau pardėje tik nužiūrėdavau nustebus, kad dar tokias gamina:)
2.troliuke, šiaip man ateina mintis, kad pirmas vaikas dažnai komplikuotesnis būna. gal čia todėl, kad tėvai be patirties. gal, kad sureikšminam juos per daug, ar lepinam, kol vieni būna. o gal dar dėl velnias žino kokių priežasčių. mano dičkė irgi uraganas. laksto, klykia,šokinėja, nesusikaupia. jei rengtis - milijona kartų reikia kartoti: maukis kelnes, maukis kelnes ir taip iki išprotėjimo. pamiršta, kur ėjo, ko norėjo. blaškosi, taškosi. vos kas - į ašaras puola. kartais tik dėl jai vienai suprantamų dalykų. tai sunkoka retsykiais būna su ja. nes atrodo, kad dėmesio niekada negana. kalbu telefonu - lipa ant galvos, sutinku draugę mieste - kišasi ištisai į pokalbį nuo pirmos minutės, nors mokoma nuolat, kad reikėtų palaukti, kol kiti kalba, nepertraukti. žodž, tokia aktyvistė ji pas mane. bet dainuoja gražiai, šoka, lanksti yra. meniška tokia:)
2.troliuke, šiaip man ateina mintis, kad pirmas vaikas dažnai komplikuotesnis būna. gal čia todėl, kad tėvai be patirties. gal, kad sureikšminam juos per daug, ar lepinam, kol vieni būna. o gal dar dėl velnias žino kokių priežasčių. mano dičkė irgi uraganas. laksto, klykia,šokinėja, nesusikaupia. jei rengtis - milijona kartų reikia kartoti: maukis kelnes, maukis kelnes ir taip iki išprotėjimo. pamiršta, kur ėjo, ko norėjo. blaškosi, taškosi. vos kas - į ašaras puola. kartais tik dėl jai vienai suprantamų dalykų. tai sunkoka retsykiais būna su ja. nes atrodo, kad dėmesio niekada negana. kalbu telefonu - lipa ant galvos, sutinku draugę mieste - kišasi ištisai į pokalbį nuo pirmos minutės, nors mokoma nuolat, kad reikėtų palaukti, kol kiti kalba, nepertraukti. žodž, tokia aktyvistė ji pas mane. bet dainuoja gražiai, šoka, lanksti yra. meniška tokia:)
1. Tikiuosi- ir visai neforsuoja- juolab, kad dieną- jokių problemų ar po krūmu, ar prekybcentrį, ar kur kitur. Ne taip, kaip sesei-tai tai problema iki šiol išlikusi- jei reikia WC- taijis turi būti idealus visais požiūriais
2. Man kažkaip nei viena viešumoje problemų nekelia. Ko nepasakysiu apie namus. Va- čia tai karo zona . Nors vėlgi- jei lieka jos dviese- abi sutaria ir mažoji sesės klauso. O vat kai šalia esam mes- kažkokia kova dėl visko vyksta. Dažniausiai viską išsiaiškina pačios- bet kartais- vyksta tikri mūšiai dėl kokio šūdnieko. Šiandien užsiutau ir abi pastačiau į skirtingus kampus. Susitaiko- pareina -už minutės vėl kova- vėl abi kampuose. Po trijų kartų pakampių ramstymo- namuose įsivyravo taika ir ramybė. Didžioji mažei net vakarinę pasaką pasekė
Ooo.. Galvojau mes vieni like naktim su pampiais.. Seip kaip jau ir sulaikytu manau,bet tevu beda jauciu,tingejimas ryte pult i tuoleta.. Spakainiai i pampi filmukus beziurint Bet paki isnaudojam paskutini,tikrai nebepirkt bandysiu..
Del paklusnumo,tai Ozys didziausias.. Gal palepintas kaip pagrandukas,o gal seip toks budas..Kas nors biski,iskart dudas paleidzia.. Kalba nemazai,bet sveplas
Parduotuvej be isteriju,surelis,sulciu pakelis ir ramus.. Zaislus paciupineja,pasidziaugia ir padeda atgal,neturi minciu per daug,kad pirkt Kaip ir nesam pirke be progos seip einant duonos,tai ir neturim tokios mados
Kova su sese irgi pas mus..Konkurencija pastovi.. Reiks i kampus ir man padeliot
Del paklusnumo,tai Ozys didziausias.. Gal palepintas kaip pagrandukas,o gal seip toks budas..Kas nors biski,iskart dudas paleidzia.. Kalba nemazai,bet sveplas
Parduotuvej be isteriju,surelis,sulciu pakelis ir ramus.. Zaislus paciupineja,pasidziaugia ir padeda atgal,neturi minciu per daug,kad pirkt Kaip ir nesam pirke be progos seip einant duonos,tai ir neturim tokios mados
Kova su sese irgi pas mus..Konkurencija pastovi.. Reiks i kampus ir man padeliot
Man kadangi nieko be dokumentu neparduoda (nors 25 yra), as jau kai pampiu einu pirkti tai kartais pagalvoju, kad gal manys kas as cia pigiau nei tena ladies bandau prasisukti imam huggies pull-ups ar pamperso dry night'sus.
Pastebejau, kad ivyksta netiketumu, nes uzsizaidzia arba niekas su ja neina i tualeta. Zinau, kad mokykloj tikrai nebeina niekas. Bet jei namie nueinam kuris nors tai sedi pusvalandi. Bureli vis prasosi mokytojo, kad mane pakviestu, tipo nori sisi, nuvedu, nieko nepadaro. Jau sakiau, kad jei vel prasysi, bet nedarysi, iskart eisim namo. (gal atrodau bloga mama, bet nu plaukimo pamoka ir prasosi du kart i tualeta ir nepadaro nieko). Siandien kaip tik pasiprase, nuvedziau, nepadare, sakau, gerai, matyt nepatinka tau pamoka, vaziuojam namo( namie sakiau pres tai, kad taip darysim), iskart i asaras: noriui eiti i pamoka. Po kurio laiko vel matau, kad mokytojui sako, kad nori i tualeta. Bet as arti stovejau sakau, gerai, padarom sysiu, ir varom namo. Tai jau nenori. Pusesere lanko ta pati, abi kaip vijurkai, mokytojas tik ju vienu vardus ir tezino, nusibosta joms, nuplaukia i kita baseino krasta abi, makaluojasi, neklauso. Bet gudruoles taip pat, bent jau maniske tai jau plaukti moka, nors dar tik antra pamoka aukstesniam lygy, matyt nusibosta jai tai ir myznioja.
Pastebejau, kad ivyksta netiketumu, nes uzsizaidzia arba niekas su ja neina i tualeta. Zinau, kad mokykloj tikrai nebeina niekas. Bet jei namie nueinam kuris nors tai sedi pusvalandi. Bureli vis prasosi mokytojo, kad mane pakviestu, tipo nori sisi, nuvedu, nieko nepadaro. Jau sakiau, kad jei vel prasysi, bet nedarysi, iskart eisim namo. (gal atrodau bloga mama, bet nu plaukimo pamoka ir prasosi du kart i tualeta ir nepadaro nieko). Siandien kaip tik pasiprase, nuvedziau, nepadare, sakau, gerai, matyt nepatinka tau pamoka, vaziuojam namo( namie sakiau pres tai, kad taip darysim), iskart i asaras: noriui eiti i pamoka. Po kurio laiko vel matau, kad mokytojui sako, kad nori i tualeta. Bet as arti stovejau sakau, gerai, padarom sysiu, ir varom namo. Tai jau nenori. Pusesere lanko ta pati, abi kaip vijurkai, mokytojas tik ju vienu vardus ir tezino, nusibosta joms, nuplaukia i kita baseino krasta abi, makaluojasi, neklauso. Bet gudruoles taip pat, bent jau maniske tai jau plaukti moka, nors dar tik antra pamoka aukstesniam lygy, matyt nusibosta jai tai ir myznioja.
QUOTE(*Gina @ 2015 01 16, 04:05)
Ooo.. Galvojau mes vieni like naktim su pampiais..
nesijausk vienisha:) pas mus tai neina jis ryte. nezinau kodel. siaip jis ilgai ishvis nejo i tualeta ir nesedo. dabar jau gerokai pasistumejo i prieki. dienos metu pats papraso dazniausiai (tik ne ryte). bet profilaktishkai jei bandai pasodinti - ne uz ka:) nu dar pries miega kartais ikalbu atsisesti. bet dazniausiai nekazka padaro.
tikriausiai - kaip faina, kai tokio amziaus vaikai plaukia. as vis rengiuosi savishkius uzrashyti savaitgaliais i plaukima. bet taip pasiruosimo stadijoj ir esu:))))
o tu nemanai, kad vandenyje jai atrodo, kad nori sisioti del vandens ir oro temperaturu skirtumo? ypac, jei butu pashalus slapimo pusle lengvai tai vandenyje tas iskart pasijunta - atseit nori i tulika.
Sveikos atgijusios naujais metais
Žiūriu, kam kokios problemos...
Mes tai vėl namuose, Mintei plaučių uždegimas
Naujausias pasiekimas - prieš šventes nei iš šio nei iš to ėmė gražiausiai Rrrr sakyt
Apie sauskelnes daugiau nei metus kaip pamiršom, bet va su iškraustymu galutiniu iš savo lovos niekaip nepavyksta Apie kokią 1-2 nakties pradeda klykti, imu į glėbį ir nešuosi pas save, nesgi gaila dičkio, kad neisšimiegos.. Į mokyklą paskui eit nekas prablūdijus... Žinau, kad jei kelias naktis iš eilės pasakyčiau NE ir neimčiau, viskas taip ir pasibaigtų, bet tai liga kokia, tai vėl kas... Bet jau labai kaupiuosi, nes kai ją atsinešu, pati turiu ant sudūrimo miegot, tada ryte kaip sulaužyta Sakiau, ištremsim dičkį pas močiutę savaitgaliui ir imsimės priemonių
Su susižavėjimu skaičiau apie mažąsias plaukikes Aš norėčiau Mintę leisti į kokią gimnastiką ar rimtesnius šokius, nes muzikali ir lanksti mergaitė, bet mūsų provincijoj nieko tokio nėra. Lankom Yamahos mokyklėlę su planais kitąmet pavažinėt į Vilnių rimčiau kažkuo užsiimt, nes brolį į Mentor užrašiau, tai tuo pačiu važiavimu...
Troliuke, kaip ten jūs?
Žiūriu, kam kokios problemos...
Mes tai vėl namuose, Mintei plaučių uždegimas
Naujausias pasiekimas - prieš šventes nei iš šio nei iš to ėmė gražiausiai Rrrr sakyt
Apie sauskelnes daugiau nei metus kaip pamiršom, bet va su iškraustymu galutiniu iš savo lovos niekaip nepavyksta Apie kokią 1-2 nakties pradeda klykti, imu į glėbį ir nešuosi pas save, nesgi gaila dičkio, kad neisšimiegos.. Į mokyklą paskui eit nekas prablūdijus... Žinau, kad jei kelias naktis iš eilės pasakyčiau NE ir neimčiau, viskas taip ir pasibaigtų, bet tai liga kokia, tai vėl kas... Bet jau labai kaupiuosi, nes kai ją atsinešu, pati turiu ant sudūrimo miegot, tada ryte kaip sulaužyta Sakiau, ištremsim dičkį pas močiutę savaitgaliui ir imsimės priemonių
Su susižavėjimu skaičiau apie mažąsias plaukikes Aš norėčiau Mintę leisti į kokią gimnastiką ar rimtesnius šokius, nes muzikali ir lanksti mergaitė, bet mūsų provincijoj nieko tokio nėra. Lankom Yamahos mokyklėlę su planais kitąmet pavažinėt į Vilnių rimčiau kažkuo užsiimt, nes brolį į Mentor užrašiau, tai tuo pačiu važiavimu...
Troliuke, kaip ten jūs?
Holi, supratau, ka turi omeny. Bet jai uzeina pamokos vidury mazdaug siusiojimas, tada pusbrolis prasosi (is vyresniu grupes, mergos matyt mato ji prabegant), pussesere prasosi ir jinai.. Mazosios damos tikros.
Chris, butu smagu ir mums muzika, sokiai, bet nera jokiu skelbimu. Cia Airijoj labiau orientuojasi i sporta. Musiske jau irgi lanke futbola, bet nustojo nes jai miegalei per anksti sekmadienio rytais jis vykdavo Vienintelis ka is menu siulo - baletas.
Ar jusu mazgiai bando keiktis? as pastebiu, kad is vyresnio pusbrolio parsinesa jau 'perliuku'. Gerai, kad ir tas dar mazgis (6 metai tuoj) tai nelabai abu supranta. As sakau, kad nezinau, ka reiskia ir kad man nesakytu tokiu negraziu zodziu
Chris, butu smagu ir mums muzika, sokiai, bet nera jokiu skelbimu. Cia Airijoj labiau orientuojasi i sporta. Musiske jau irgi lanke futbola, bet nustojo nes jai miegalei per anksti sekmadienio rytais jis vykdavo Vienintelis ka is menu siulo - baletas.
Ar jusu mazgiai bando keiktis? as pastebiu, kad is vyresnio pusbrolio parsinesa jau 'perliuku'. Gerai, kad ir tas dar mazgis (6 metai tuoj) tai nelabai abu supranta. As sakau, kad nezinau, ka reiskia ir kad man nesakytu tokiu negraziu zodziu
QUOTE(chris @ 2015 01 20, 00:02)
Ooo,sveikinimai Kazi kada musiskis ismoks...
QUOTE(tikriausiai @ 2015 01 20, 03:15)
Ar jusu mazgiai bando keiktis?
Pries kokius metus buvo isikandes "Nu bleeet"... Bet nekreipem demesio ir pamirso savaime.Kazkaip nesureiksminu.Jei namie nesikeikiam,tai tikiu,kad ir vaikas nekeiksnosis ant kiekvieno kampo.. O jei jau kada ne kada.. Mes suauge irgi buna nusikeikiam Siand pas dukra penkiamete darzelyje maciau vienas berniukas perbales,visas nusigandes,nusteres atsiprasinejo,mat draugas ji iskunde aukletojai,kad jis pasake labai negrazu zodi: "*****".. Man vaiko busena simta kartu kelia didesni nerima,nei toks "keiksmazodis"
Maniske is senelio girdi.. Sako, taip grandadas sake Seip uzsiciklinus, labai jai idomi mano reakcija (as daug nereaguoju, sakau, sitas zodis blogas, man sitas zodis labai negrazus, as nenoriu jo girdeti ir t.t., bet be pykciu). Bet net per filma jei isgirsta sh*t ar pan. iskart pirma pareiskia, kad va vyras negera zodi pasake.
Kolkas mokytoja nieko nesake, ziuresim
Papildyta:
Gina, juk pas tave veresneliu keletas yra, ar ne? Sauni mama, jei jie nepamoko mazgio zodeliu visokiu:D
Kolkas mokytoja nieko nesake, ziuresim
Papildyta:
Gina, juk pas tave veresneliu keletas yra, ar ne? Sauni mama, jei jie nepamoko mazgio zodeliu visokiu:D
oh cris, sveikatos Mintei
manishkiai tai, tfu tfu, nieko gal nesakau geriau. nenoriu kitų nervinti ir prisikalbėti. aš praėjusią savaitę sirgau, o jie - nors tu ką. geležiniai gal?
del keiksmu: dicke is usa buvo pasigavusi what a f ? bet primokiau, kad taip negerai ir liepiau keiktis: what a duck?) tai kažkaip greitai metė išvis.
bet dabar kažkokia užpakalių manija pas juos darželyje (turbut amžius toks), tai ir mažą primokė. nuolat girdžiu iš abieju: užpalis, užpakalis. ir žvengia. jau ir nervint pradeda, nes nepraeina niekaip. ir atsiranda jau ir šikna ir apsišikęs. tipo labai juokinga jiems. man tai visai ne:))
manishkiai tai, tfu tfu, nieko gal nesakau geriau. nenoriu kitų nervinti ir prisikalbėti. aš praėjusią savaitę sirgau, o jie - nors tu ką. geležiniai gal?
del keiksmu: dicke is usa buvo pasigavusi what a f ? bet primokiau, kad taip negerai ir liepiau keiktis: what a duck?) tai kažkaip greitai metė išvis.
bet dabar kažkokia užpakalių manija pas juos darželyje (turbut amžius toks), tai ir mažą primokė. nuolat girdžiu iš abieju: užpalis, užpakalis. ir žvengia. jau ir nervint pradeda, nes nepraeina niekaip. ir atsiranda jau ir šikna ir apsišikęs. tipo labai juokinga jiems. man tai visai ne:))
QUOTE(tikriausiai @ 2015 01 20, 01:15)
Ar jusu mazgiai bando keiktis?
Keikiasi juodai MB kartais nusikeikia, iš brolio išmoksta kai ką, bet ir charakteris toks, kad "prilimpa" jai tie visi negražūs žodžiai staigiai Kažkaip dičkiui taip nelipo. O šita maža - nuvažiuoja į futbolą pažiūrėt kaip tėtis žaidžia, tai tokių "perliukų" paskui pažeria Aš irgi pasakau, kad man labai nemalonu girdėti tokiusžodžius ir nenoriu, kad mano mylima dukrytė taip kalbėtų. KArtais suveikia, kartais - ne.
Užpakaliai ir visi priedai taipogi dažna tema. Visa lėles apžiūri, ar mėrgaitės, ar berniukai, ar švariai užpakaliukai nuplauti