Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

bova, holi aciu uz ats:)

ateis ir pas mus nykstukai, nelabai sugalvojau 24 dienom, tai klius ir skanestu:))..
darzeli bus pelyte, kostiuma siom dienom pradesim gaminti ir niekaip neprisiruosiam:)..
dovanos dar mintyse, bet kiek spesiu taip pat savadarbes, kokios megztos kojines, zaisliukai, salikas smile.gif..visa kita arbateles, sausainukai, saldainukai turbut:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktu1: 01 gruodžio 2014 - 10:51
O as dovaneliu dar negalvoju.
Busim isvyke, gal ten ir nupirksim maziesiems viska.

Bet kaip Tiktu sako,saldainiuku, sausainiuku visokiu.
Nes su zaisliukais nelabai kaip ir zaidzia. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Gal kuri turėtumėte 19 dienai paskolinti nykštuko kostiumą? Ar bent kokių dalių jo? Mano mergina sugalvojo nykštuku būti. O mamai idėjų ir laiko nulis jam padaryt..
Atsakyti
Laba bye1.gif
Laikomes gerai,neatsimenu kada besirgo,temperatura buvo gal pries pora metu koki.Tpfu x3. I darza zingsniuoja,jokiu vitaminu,papildu nevartoja.Nykstukai lankosi kas ryt namie ir darzelyje,sociai gaunas doh.gif Pamises ant Makvyno ir ju draugijos... Kitoks nei seses.. Labiau ozys uzsispyres doh.gif Ir jautruolis tuo paciu.. ax.gif
Atsakyti
labas,

pas maza siandien kaledu svente darzelyje. tai pirma karta kaledu seni pamate. nebijojo labai, bet ir susizavejimo nerode. barzdos negloste, bet dovana tai pasieme.ir liko patenkintas, nors kas ten per dovana dar gerai net nepaziurejau. pirko visiems draugishkai tai yra kazkoks zaidimas-planchetes tipo. kur spausti skaicius reikia.

kostiumas buvo karaliaus:))) kito nieko, kaip tik karuna, neradau ant smugio i rekvizitine ibegus.

o didzioji zinoma - princese, kaip kitaip, ten visos princeses pas ja grupeje.
Atsakyti
Su šventėm visus spaliukus ir ko 4u.gif Svarbiausia, tegu auga sveiki ir mylimi 4u.gif

Kaip gerai tos ilgos šventės... Beveik kaip atostogos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Ojojoj koks cia "judejimas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif

Visus nuostabius Spaliukus su praejusiomis sventemis. newyear.gif newyear.gif

Mergaites norejau paklausti ar yra Spaliuku tokiu kaip mano pana unsure.gif doh.gif ?

Negaliu su ja niekur eiti, i parduotuve tai sakes, kiekviena karta izengus i parduotuve, tiek visko reikalauja kad baisu unsure.gif
tai saldainiu, tai dar koki suda griebia.
o dabar kaip atostogaujam, tai isvis baisuma kazkokia doh.gif
klykia cypia, nepraso - o visko reikalauja.

aiskinama ir graziai, ir negraziai ax.gif bet vaikas nesupranta nors tu ka doh.gif

ar jai praeis cia sitas periodas, ar tik dides tie porekiai doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
labas troliuk,

zinok ir maniskis toks.. buvo toks geras vaikas, o dabar nebeimanoma.. nei kur iseiti, nei nueiti....
labai tikiuosi kad praeis, cia kaip vadinama 3 metu krize...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 07 sausio 2015 - 11:38
QUOTE(bova @ 2015 01 07, 08:38)
labas troliuk,

zinok ir maniskis toks.. buvo toks geras vaikas, o dabar nebeimanoma.. nei kur iseiti, nei nueiti....
labai tikiuosi kad praeis, cia kaip vadinama 3 metu krize...

sveikute 4u.gif biggrin.gif

oj maniau mano cia toks doh.gif

maniskis tai isvis soke, jam cia tragedija,kad jo mergyte tokia ozkyte.
asi viska saltai ziuriu, ramiai.. bet va jam kaip sakiau tragedija, eina is proto. biggrin.gif biggrin.gif

reikia laukti tada, ir maziau pildyti jos norus.. cool.gif
Atsakyti
Duok savajam paskaityti literatūros apie krizes... Tai ką darys, kai paauglystės krizė bus?:-D
Aš tai stengiuosi netenkinti visų užgaidų.. O iš naujo ribas ir taisykles braižyti. Dukrai jau 5 m su trupučiu. Ji visai kitokia... Kai jau krizės ozkines baigėsi...
Atsakyti
Labs,

Grazi nuotrauka, troliuke.

Mano vaikas yra auksas. Tokiu maniau nebuna, kol negime:) nera jis oziuotas visai. Nu jei i du menesius uzeina vienas ozys, manau nesiskaito. Aisku, jis turi savo nuomone ir norus. Bet kazkaip jie neisvirsta nei i ozius, nei isterijas.

Parduotuveje neturejau bedu ne su vienu, nes visada sutariame, kad vienas mazas saldainis yra ju, gali patys issirinkt. Tai issirenka, koki ciupaciupa:) dar dicke turi savo pinigu, o mazas ne, tai buna bedu, jei koki zurnala, perka. Tada ir mazam reikia pirk, jei uzmato:) nes antraip liudi. Bet net liudedamas jis kazkaip labai solidziai elgiasi. Paverkia, bet neklykia. Gana lengvai nusiramina.

Ir siaip ramus, atsargus, mielas vaikas. Galeciau girti iki isprotejimo:))) bedos tik dvi: kalba vis dar labai neaishkiai ir sunkiai prie tuliko pratinasi. Darze - puikia, o namie vis buna avariju. O kai prasau prisesti profilaktishkai, neseda. O kai jau prireikia, pamirsta pasakyti ar nespeja, velnias zino:( nu tai nakti vis dar su sauskelne ir lauke daznai su, jei toliau kur einam. Nu iki vasaros tikrai pripras. Jei ne, tai kai susils orai, tiesiog nuimsiu, lai sisioja i kelnes, nebaisu:)))
Atsakyti
Labas, mamos smile.gif
Su Naujaisiais visas ir visus spaliukus smile.gif jau musu vaikuciai dickiai, ziuriu dar 2015 nera temu, bet greit pasirodys smile.gif
Del parduotuviu tema: as labai stengiusoi dukrai neakcentuoti pinigu dar. Gal todel, kad man paciai is vaikystes nuoskauda ar nerimas likes; mano tevai jauni, ne vargingai gyveno, bet turejo daug, tada prarado, tada vel atrado... zodziu saugumo jausmas. As iki dabar kaip pele deliuojuosi tai sen tai ten, pamirstu, vel dedu biggrin.gif Del to nenoriu trimetei aiskinti, kad va cia daug kainuoja ar pan. Kazkaip su mazge susitariam, kad pirks pvz., kinderiu ir tada turi pasirinkti, kurio vis tik labiau nori. Aisku, mano mazoji palepinta truputi, netruksta jai nieko, gal todel nieko labai ir nenori ji parduotuvese. Buna per televizoriu rodo zaislus tai ji sako, as ta pirksiu, ana, sakau, ok, pirksim, ir to uztenka smile.gif bet net zaislu parduotuvej labai kazko ispudingo neissirenka. Kad viska turi: barbes, leles, gyvunai, dviratis, paspirtukas. Nieko nebeisgalvosi. Patiko sylvanian families, zinau, kad ir lietuvoj yra, daug surinkom, bet jau irgi nekazka.
O siaip auga mazge, juokinga, kad lietuviskai su toookiu akcentu sneka biggrin.gif Angliskai aisku kalba be problemu, lietuviskai supranta viska daugmaz, bet privengia kalbeti, o kuriuos zodelius sako, tai taip mielai smile.gif Liabas, lioja (atseit loja), mano mama turi suni, kurio vardas JJ (dzhei dzhei tariama) tai Anabelle sako: JJ is cyping (atseit suo cypia).
Ir is lovos dar princeses neiskrapstom doh.gif jau nori labai seses sake, tai reikes krausyti bandyti. Ai, pampiu nereikia diena jau nuo pries 2 gimtadienio, bet nakti dar buna kad ir praciurskia. Zodziu is lovos kraustyt ir nereikia, vis tiek visa susiusiota lotuliukas.gif
Atsakyti