Labas, mamos

Su Naujaisiais visas ir visus spaliukus

jau musu vaikuciai dickiai, ziuriu dar 2015 nera temu, bet greit pasirodys

Del parduotuviu tema: as labai stengiusoi dukrai neakcentuoti pinigu dar. Gal todel, kad man paciai is vaikystes nuoskauda ar nerimas likes; mano tevai jauni, ne vargingai gyveno, bet turejo daug, tada prarado, tada vel atrado... zodziu saugumo jausmas. As iki dabar kaip pele deliuojuosi tai sen tai ten, pamirstu, vel dedu

Del to nenoriu trimetei aiskinti, kad va cia daug kainuoja ar pan. Kazkaip su mazge susitariam, kad pirks pvz., kinderiu ir tada turi pasirinkti, kurio vis tik labiau nori. Aisku, mano mazoji palepinta truputi, netruksta jai nieko, gal todel nieko labai ir nenori ji parduotuvese. Buna per televizoriu rodo zaislus tai ji sako, as ta pirksiu, ana, sakau, ok, pirksim, ir to uztenka

bet net zaislu parduotuvej labai kazko ispudingo neissirenka. Kad viska turi: barbes, leles, gyvunai, dviratis, paspirtukas. Nieko nebeisgalvosi. Patiko sylvanian families, zinau, kad ir lietuvoj yra, daug surinkom, bet jau irgi nekazka.
O siaip auga mazge, juokinga, kad lietuviskai su toookiu akcentu sneka

Angliskai aisku kalba be problemu, lietuviskai supranta viska daugmaz, bet privengia kalbeti, o kuriuos zodelius sako, tai taip mielai

Liabas, lioja (atseit loja), mano mama turi suni, kurio vardas JJ (dzhei dzhei tariama) tai Anabelle sako: JJ is cyping (atseit suo cypia).
Ir is lovos dar princeses neiskrapstom

jau nori labai seses sake, tai reikes krausyti bandyti. Ai, pampiu nereikia diena jau nuo pries 2 gimtadienio, bet nakti dar buna kad ir praciurskia. Zodziu is lovos kraustyt ir nereikia, vis tiek visa susiusiota