Sveikos,
šimtas metų, mes laikomės gerai, augame gerai, spajunu tris kartus nuo vasaros nesergame, tad viskas puiku

Skiriamės su vyru, jau susiradau būstą, Vilniaus mieste, bet tai padaryti buvo labai sunku, nes niekas nenori nuomoti su vaikais, nes vaikai, kaip maži teroristai visiems, bet pavyko

lygiai taip pat rašiau laišką į Vilniaus miesto savivaldybę ir gavo vienas iš vaikų darželį, tad kitiems bus lengviau pakliūti, žodžiu asmeninis gyvenimas šūdinas, bet viena aišku, be vyro geriau

dirbu fainą darbą su nerealiu darbo laiku, alga nebloga tad tikiuosi viskas tik geryn...
nors pačios sveikata skamba kaip mirties varpai, bet su specų pagalba viliuosi atsistatyti, nes ar norma numest virš 10 kg per nepilnus du mėnesius? Tai nenormalu, juolab esu 180 ir tesveriu 57kg.. Žodžiu būna blogiau, bet būna ir geriau, tai aš gyvenu tik su mintim, kad bus tik geriau, nes pozityvas visada nugalės negatyvą

ir dar... ir tegu užsi.... tie vyrai visais grabais, jei niekaip nesupranta, kad vaikus auginti, tai ne tik pasidulkinti, bet ir dar ir dar ir dar daugiau

Taigi TROLIUKE, daryk išvadas, nes be vyro tikrai geriau, na bent man, bet, jei kitiems patinka būti kankinio pozicijoje, dėl kurios paskui kenčia vaikai, tai ką aš žinau... Aš propaguoju NE smurtas prieš vaikus, kad ir kaip mane jie veda, išveda ir išves iš kantrybės jie net nežino po šiai dienai ką reiškia pliauška po šikna, tiesiog surandu būdų, kaip mes su jais galime sutarti ir tapti geriausiais draugais ir mums tai pavyksta, žodžiu.... Gyvenu, mokausi, kankinuosi, džiaugiuosi ir vėl gyvenu gyvenu ir myliu savo gyvenimą....