Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

Sveikutes smile.gif senai buvau uzsukus jau...mano spaliuke eina i darzeli kas diena po 3 valandas...eina labai noriai nors angliskai dar nekalba smile.gif bet suprast jau supranta daug...sveria ji 13kg o ugio nematavau jau senai bet mazute ji pas mus. Su dviem metais jaunesne sese vienus rubus gali nesiot nes mazoji tokia apvaloka o ir ugiu tesiskiria per du pirstus smile.gif meniskos sielos mano spaliuke , piesia graziai radus visokiu popieriuku siauduku ir t.t kuria visokius dalykelius...tik va su vyriausia pykstames nors dar tik 7 metai jai bet kaprizai,norai ir visa kita tokie kad baisu...atrodo ir kalbames ir uzsiimam bet va turi savo charakteri kaip reikiant ir viskas...
paskaicius apie vyrus supratau kad turiu angela...nors islenda tu velniu bet isvarau greit as juos lotuliukas.gif
tai va raip ir gyvenam...tiesa mano visos trys panos daznaimusasi tarpusavyje doh.gif buna pazaidzia 10 min ir pradeda pyktis del zaislu...bet gerai nors tiek kad ir paciam pykcio ikarsti paklausus visos sako kad myli seses.... thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitēs - jaukių ir šiltų švenčių Jums visoms

user posted image
Atsakyti
Kaip laikotes visos? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 01 20, 21:30)
Kaip laikotes visos?  g.gif  unsure.gif

Stumiamės į priekį ir tiek wink.gif Darbai, namai, darželiai, mokyklos, ligos doh.gif

Kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 01 26, 18:40)
Stumiamės į priekį ir tiek wink.gif Darbai, namai, darželiai, mokyklos, ligos doh.gif

Kaip tau?  4u.gif

Sveikute..

Jo su ligom tai tikrai doh.gif

Mes per Sventes virusa asigavom. Pirma as , paskiau mazius,Ivute per kucias visa diena praveme, kazkaip lengvai tik maniskiui doh.gif

mes tai siaubas unsure.gif

dar nuvarem i Birzus, ir uzkretem tevukus.
ir dar atrodo jau po triju savaiciu, atvaziavo mano mama su broliu ir zmona ,ir tie susirgo grize doh.gif

Mama visa savaite doh.gif

------

Siaip kaip ir normaliai..Ievute kazkaip geriau. maziu maziau musa, daugiau jau zaidzia, kalbasi.

Maniski savam stiliui.. Pagalbos nulis galim sakyti.viskas man ant peciu.Ka Ieva tik nuveda i darzeli,jei dirba.
o jei nedirba, vedu as, nes ponas miego nori.
vaikai vakare duksta-jis rekia, kokia tvarka pas tave.vaikai neklauso.

taigi sakau cia mūsu vaikai, ne mano vienos.
ir jam neina issaiskinti, kad padetu, kad man sunku.. doh.gif

---
Vaziuoja va slidineti, as lieku viena. Nes ji matai visada vaziuodavo su draugu.
ai ...

nieko nepasikeite is jo puses.. niekas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

šimtas metų, mes laikomės gerai, augame gerai, spajunu tris kartus nuo vasaros nesergame, tad viskas puiku smile.gif

Skiriamės su vyru, jau susiradau būstą, Vilniaus mieste, bet tai padaryti buvo labai sunku, nes niekas nenori nuomoti su vaikais, nes vaikai, kaip maži teroristai visiems, bet pavyko smile.gif
lygiai taip pat rašiau laišką į Vilniaus miesto savivaldybę ir gavo vienas iš vaikų darželį, tad kitiems bus lengviau pakliūti, žodžiu asmeninis gyvenimas šūdinas, bet viena aišku, be vyro geriau smile.gif
dirbu fainą darbą su nerealiu darbo laiku, alga nebloga tad tikiuosi viskas tik geryn...

nors pačios sveikata skamba kaip mirties varpai, bet su specų pagalba viliuosi atsistatyti, nes ar norma numest virš 10 kg per nepilnus du mėnesius? Tai nenormalu, juolab esu 180 ir tesveriu 57kg.. Žodžiu būna blogiau, bet būna ir geriau, tai aš gyvenu tik su mintim, kad bus tik geriau, nes pozityvas visada nugalės negatyvą smile.gif
ir dar... ir tegu užsi.... tie vyrai visais grabais, jei niekaip nesupranta, kad vaikus auginti, tai ne tik pasidulkinti, bet ir dar ir dar ir dar daugiau biggrin.gif

Taigi TROLIUKE, daryk išvadas, nes be vyro tikrai geriau, na bent man, bet, jei kitiems patinka būti kankinio pozicijoje, dėl kurios paskui kenčia vaikai, tai ką aš žinau... Aš propaguoju NE smurtas prieš vaikus, kad ir kaip mane jie veda, išveda ir išves iš kantrybės jie net nežino po šiai dienai ką reiškia pliauška po šikna, tiesiog surandu būdų, kaip mes su jais galime sutarti ir tapti geriausiais draugais ir mums tai pavyksta, žodžiu.... Gyvenu, mokausi, kankinuosi, džiaugiuosi ir vėl gyvenu gyvenu ir myliu savo gyvenimą....
Atsakyti
Linavaido- 4u.gif Teisingai,kad myli save,vaikus ir gyvenima mirksiukas.gif
Del svorio,tai normalu gal,rupesciu daug buvo.. Turbut valgymas pakutinej vietoj rupejo.. Mano irgi tokia natura,jei kas-burna uzsidaro.. Bet pas medikus gal reikia nueit,blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai pradingot visos? biggrin.gif

Kaip leidžiat vasarą?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2016 06 17, 09:39)
Sveikos 4u.gif

Tai pradingot visos? biggrin.gif

Kaip leidžiat vasarą?

na esam- leidziam vasara taip :

user posted image
Atsakyti
Sveikos, Mamackos smile.gif
Simtas metu smile.gif
Kaip spaliukai gyvena, ruosiasi mokyklon? Kas palikot vyrus jau, kas susiradot najus, kam seni dar geri?
Galvojau bus prirasyta begales, o tuscia cia.
Man pagaliau, PAGALIAU! po beveik 5 metu pasimirso gimdymo nemalonumai ir sugalvojau nauja beibi paplanuot. Ar daug musu spaliuku turi sesiu/broliu? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites..

Noriu pasveikinti visus Spaliukus su pirmuoju Jubiliejum. wub.gif wub.gif

Laikas lekia siaubingai.Ziuriu i savo panele irnegaliu patiketi,kad cia mano mazoji Ievute wub.gif wub.gif
Jau visa mergaite.. Aktyvi be galo,protinga ax.gif biggrin.gif ( nors kaip vienas zydukas pasake,visi vaikai protingi ) Muzikali, lankom pianino pamokas ax.gif wub.gif , sokeja ir aktrisa vienu zodziu wub.gif

Su broliuku jau geriausi draugai. Zaidzia laukia vienas kito.
Tik biski ligu maiselis.
Sergam jau dabar 4 savaite. Kosulys toks slyktus. Daktare sake lengvas bronchitas.Darem penktadieni plauciuku nuotraukas jau, ziuresim ka sakys.

Gal kokius vitaminus rekomenduotumet gerus, bet nebrangius biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti

Sveikos :) Su Jubiliejum, spaliukai.  :hi:  :4u:  :wub:  Pasiilgau šitų šypsenėlių :D 
Mes gerai gyvenam visai, Justa didelė panelė. Lanko gimnastiką, gražiai draugauja darželyje, nekelia problemų absoliučiai jokių. Neseniai suėjo 5 metai. Ūgis apie 110, sveria apie 15 lyg tai, reikia pažiūrėt, gal ir koks 17 jau bus. Tai va.. Ateisiu dar, jei nepamiršiu.  :angel_not:

Atsakyti