Merginos, vakar buvau su Ievute muzikoje,Aisku ir maziukas buvo.
bet pamaciau kokia mano Ievute yra geras vaikas. paklusni, rami, gera.
tik problemos visos yra pas mus su saviskiu, kaip jus sakote.
Manyje problemos, mano galvoje, mano gyvenime.
As esu ne pavargus- o Pervargus. neturiu jokios pagalbos is sono, jokio palaikymo, jokio paguodos, jokio gero svelnaus zodzio.
Maniskis viena syki pasakes, kaip jau vel viskas susikaupe buvo ir pasakiau jaum, kad is jo nejauciu nieko, jokios pagarbos, jokio svelnumo.
zinot ka jis man pasake?
Sako - reikia uzsitarnauti
Atrodo viska darau, vaikais rupinuosi, namais, viskuom viskuom. ir dar matai reikia UZSITARNAUTI .
Atrodo kas blogiausia vyksta mano kalte.
as nieko nesugebu, as meduza, as tokia ,as anokia. nesugebu su vaikais tvarkytis, nusileidziu jiems. siandiena dar pasake kad as dvigalve. nes Ievute nenorejo i darzeli. tai jis ja griebe uz koju, plese pizama, ta saukia.
vel as kalta, as kalta.
vienu zodziu.. galeciau pasakoti ir pasakoti.
bet vistiek as blogiausia. nes jis vargsas dirba, o as namie sedziu.
Maniskis su vaikais isvis nieko nedaro. jam kompas, vakare zinios. ir neduok dieve vaikai pradeda dukti, tai toks sumas buna namie, kad jam ponui neleidzia ziniu ziureti.
Pvz vasara nuvaziuojam prie juros. sedim kavinukeje prie juros. noriu ramiai nors pasedeti, o vaikai yra vaikai. jie zaidzia, duksta.
vel as kalta. ko sedziu, ko nekreipiu demesio, ijunk pavara sako ir t.t.
Nuvaziuojam pas jo tevus. Jis nuveza pvz tevams koki jogurta, banana zuvies. vaikai juk nori. vel as kalta, kad vaikai valgo seneliams atvezta maista.
o jei ne duok dieve, as suvalgau kokia zuvyte.
viskas. as nedavalgius, ko valgau, cia tevams. as tau nupirksiu visa kg.
geda net zmogui pasakoti tokius dalykus.
paverkiu paverkiu viena.
sakiau tureciau kur eiti ir as iseiciau.
mama vieno kambariuko buta turi. dar brolis turi problemu su gerimu:(
tai ir gyvenu, nemylima, nekenciama, terorizuojama kiekviena diena,
Gyvenu tik del vaiku, tik del ju...