Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

QUOTE(holi @ 2015 11 02, 15:15)

Sutinku su viskuo. Tik noriu paklausti - kaip pati sprendei problemas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2015 11 02, 17:16)
Sutinku su viskuo. Tik noriu paklausti - kaip pati sprendei problemas? 4u.gif

skyrybomis:)
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 11 03, 09:07)
skyrybomis:)

Supratau smile.gif Didelis žingsnis. Aš pati matau, kad tik po mano didelio pokyčio galiu kažką pakeisti iš to užburto rato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2015 11 03, 09:14)
Supratau smile.gif Didelis žingsnis. Aš pati matau, kad tik po mano didelio pokyčio galiu kažką pakeisti iš to užburto rato doh.gif

nesiulau sekti mano pedomis. cia kiekvienam idiviualu.

bet realiai jei jautiesi blogai, tai turi taip ir pasakyti. jei nesusitvarkai su viskuo, tai gal tiesiog to "visko" yra per daug vienam zmogui.

jei vyras mano, kad tavo reikalas yra namai, du mazi vaikai, visi shudbuitiniai reikalai ir dar turi buti laiminga, grazi ir sypsotis - tai as sakau velniop. man geriau vienai.

ir tikrai - daug geriau, kad ir kaip nepaprasta yra pasiryzti.
o kai man geriau ir vaikams geriau iskart:)
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 10 31, 22:53)
Brolis labiau gal mylimas, nesiojamas.
supranti kaip jos toks elgesys, nesinori jos ir myleti. nes nebuna nei dienos, kada nera baudziama. Gal per daug lepinama. nueini i parduotuve reketuojas siaubingai.

Gal ir pasikartosiu, bet man kažkada labai padėjo pakeisti požiūrį į vaikų santykius: draugė psichologė nusakė taip santykius tarp vyresniojo ir mažesniojo kaip tarp žmonos ir meilužės. Jei vyras parsiveda meilužę ir liepia tau elgtis gražiai, ją mylėti ir žavėtis jos pasiekimais, o juk tau ji - tik konkurentė.... Tas mažis atsirado iš kažkur, jos nelauktas ir nenorėtas. Jam - didelis tavo ir vyro dėmesys ir meilė, švelnumas. Jai - reikalavimai ir pareigos, ne ji jau "didelė" ir turi suprast. Sesės meilė broliui nėra savaiminė. Ji turi susigulėti, susiklostyti iš jūsų visų bendrų šeimos santykių 4u.gif Pritariu holi dėl patarimų 4u.gif Būtinai kalbėkis su vyru ir ieškok pagalbos. dabar tas metas, kai labiausiai puola deprasija. Laikykis ir nepalūžk 4u.gif

Beje, pas mus irgi krizė doh.gif Antrą mėnesį gyvenam atskirai. Mintė su tuo susitaikė lengvai, dičkis labai stipriai reaguoja unsure.gif Sunku, bet ką padarysi. Kartais reikia atotrūkio, kai matai, kad iš žmogaus, kuris turi būti artimiausiais, sulauki daugiau problemų ir rūpesčių nei pagalbos ir palaikymo...
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 11 03, 09:20)
nesiulau sekti mano pedomis. cia kiekvienam idiviualu.

bet realiai jei jautiesi blogai, tai turi taip ir pasakyti. jei nesusitvarkai su viskuo, tai gal tiesiog to "visko" yra per daug vienam zmogui.

jei vyras mano, kad tavo reikalas yra namai, du mazi vaikai, visi shudbuitiniai reikalai ir dar turi buti laiminga, grazi ir sypsotis - tai as sakau velniop. man geriau vienai.

ir tikrai - daug geriau, kad ir kaip nepaprasta yra pasiryzti.
o kai man geriau ir vaikams geriau iskart:)

Tai ne tik vyro pakeitimas yra didelis pokytis biggrin.gif Bet iš esmės taip, pilnai sutinku, kad lengviau vienai be vyro, nei su juo ir jo "kraičiu" doh.gif
QUOTE(chris @ 2015 11 03, 09:23)
Beje, pas mus irgi krizė doh.gif Antrą mėnesį gyvenam atskirai. Mintė su tuo susitaikė lengvai, dičkis labai stipriai reaguoja unsure.gif Sunku, bet ką padarysi. Kartais reikia atotrūkio, kai matai, kad iš žmogaus, kuris turi būti artimiausiais, sulauki daugiau problemų ir rūpesčių nei pagalbos ir palaikymo...

friends.gif

Vis prisimenu andekdotinę situacija:
- Kam gi tu būsi reikalinga su dviem vaikais?!
- Savo vaikams.
Atsakyti
biggrin.gif aha.

Iš esmės sutinku, kad vienintelis pokytis, kurį mes pačios tikrai galime pasiekti - tai mes pačios drinks_cheers.gif O kai pasikeiti pati, nusiramini, tada ir kiti keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2015 11 03, 09:23)
Kartais reikia atotrūkio, kai matai, kad iš žmogaus, kuris turi būti artimiausiais, sulauki daugiau problemų ir rūpesčių nei pagalbos ir palaikymo...

aukso zodziai. isgyvensi, kad kaip pasibaigtu. daznai gi i gera, nors is pradziu aisku taip neatrodo.

as realiai supratau, kad gi visada buvau viena, tik laikas nuo laiko kazkas dar isnirdavo su kruva priekaistu ir reikalavimu.

nors maniau, kad bus sunku -nustebau, kad visai ne. kazkokiu papildomu darbu, kuriu anksciau nedariau, neprisidejo. o net susimazino, nes nereikia dar vienu zmogum rupintis.

o psichologiskai isvis rojus - niekas nieko neaiskina. jei kazko nepadarei - pati kalta, bet pati ta savo kalte ir supranti, o ne kitas atejes pirstu bado:)

tai kai kas juokauja, kad ziurek tuoj gal antros vestuves - net nusipurtau. jau tikrai ne dabar. gal kitam gyvenime jauciu:))
Atsakyti
Merginos, vakar buvau su Ievute muzikoje,Aisku ir maziukas buvo.
bet pamaciau kokia mano Ievute yra geras vaikas. paklusni, rami, gera.
tik problemos visos yra pas mus su saviskiu, kaip jus sakote.
Manyje problemos, mano galvoje, mano gyvenime.

As esu ne pavargus- o Pervargus. neturiu jokios pagalbos is sono, jokio palaikymo, jokio paguodos, jokio gero svelnaus zodzio.
Maniskis viena syki pasakes, kaip jau vel viskas susikaupe buvo ir pasakiau jaum, kad is jo nejauciu nieko, jokios pagarbos, jokio svelnumo.
zinot ka jis man pasake?
Sako - reikia uzsitarnauti verysad.gif

Atrodo viska darau, vaikais rupinuosi, namais, viskuom viskuom. ir dar matai reikia UZSITARNAUTI .

Atrodo kas blogiausia vyksta mano kalte.
as nieko nesugebu, as meduza, as tokia ,as anokia. nesugebu su vaikais tvarkytis, nusileidziu jiems. siandiena dar pasake kad as dvigalve. nes Ievute nenorejo i darzeli. tai jis ja griebe uz koju, plese pizama, ta saukia.
vel as kalta, as kalta.

vienu zodziu.. galeciau pasakoti ir pasakoti.
bet vistiek as blogiausia. nes jis vargsas dirba, o as namie sedziu.

Maniskis su vaikais isvis nieko nedaro. jam kompas, vakare zinios. ir neduok dieve vaikai pradeda dukti, tai toks sumas buna namie, kad jam ponui neleidzia ziniu ziureti.

Pvz vasara nuvaziuojam prie juros. sedim kavinukeje prie juros. noriu ramiai nors pasedeti, o vaikai yra vaikai. jie zaidzia, duksta.
vel as kalta. ko sedziu, ko nekreipiu demesio, ijunk pavara sako ir t.t.

Nuvaziuojam pas jo tevus. Jis nuveza pvz tevams koki jogurta, banana zuvies. vaikai juk nori. vel as kalta, kad vaikai valgo seneliams atvezta maista.
o jei ne duok dieve, as suvalgau kokia zuvyte.
viskas. as nedavalgius, ko valgau, cia tevams. as tau nupirksiu visa kg.

geda net zmogui pasakoti tokius dalykus.
paverkiu paverkiu viena.

sakiau tureciau kur eiti ir as iseiciau.
mama vieno kambariuko buta turi. dar brolis turi problemu su gerimu:(

tai ir gyvenu, nemylima, nekenciama, terorizuojama kiekviena diena,
Gyvenu tik del vaiku, tik del ju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 11 05, 11:19)
sakiau tureciau kur eiti ir as iseiciau.
mama vieno kambariuko buta turi. dar brolis turi problemu su gerimu:(

tai ir gyvenu, nemylima, nekenciama, terorizuojama kiekviena diena,
Gyvenu tik del vaiku, tik del ju... verysad.gif

Oj troliuke, labai gerai pažįstama situacija. Nepaguosiu, bet tikrai ne tu viena gyveni tokį gyvenimą.

Tau būtinai reikia kažką keisti. Pradėk nuo mažesnių dalykų - pasiūlyk vyrui nueiti pas šeimos psichologą. Visiems kartu. Ar abiems.

Kol jis nematys savo egoizmo pasėkmių, tol nebus nieko gero.

Ar tu jam sakai apie jo elgesį? Atkreipi jo dėmesį? Viskas turi būti daroma be pykčio. Rask kabliukus, kurie parodytų tavo vyrui jo elgesį. Gal tam yra rimtesnių priežasčių nei patriarchatas?

Labai linkiu nebūti jam grindų skuduru 4u.gif Ieškok pagalbos sau, kaip tau psichologiškai tapti stipresnei. Dabar matau, kad tu esi visiškai nuo jo priklausoma, tai nieko negali jam daryti, sakyti. O turi, privalai. Dėl savęs ir vaikų.
Atsakyti
troliuk, nedrisk galvot, kad esi bloga. nedrisk galvot, kad kalta.

as zinok irgi neturiu nei tevu, nei jokiu giminiu. tik seseri, is kurios pagalbos nelauk - tik papildomu rupesciu.

as suprantu tave labai gerai. as isgyvenau beveik ta pati. kai jautiesi kaip iviliotas i spastus (mano atveju mazi vaikai, isnuomoti namai, kita salis, be darbo, socialine izoliacija nuo draugu, kurie buvo like lt, nuolatinis psichologinis smurtas ir t.t. ir pan.) atrode, kad nebeturiu, kur dingti. ir is tiesu tuo metu neturejau. jis tai puikiai suprato, todel ir leido sau taip su manim elgtis. bet as pralaukiau dvejus metus. ir pasirengiau. griziau i lietuva, i savo buta (dzin, kad su didziule paskola, bet vis tiek savas:)) susiradau darba, normaliai apmokama. vaikai paaugo ir pamaciau sviesa tunelio gale. ir dabar jauciu, kad gyvenimas tik gereja. nors aisku problemu kasdieniniu simtas (pradedant pinigais, baigiant vaiku auklejimu, o dar kazkaip ir sau reikia rasti laiko, hobiams, draugams, meiluziams:))) bet viskas imanoma. ir tas jausmas, kad esi dvasishkai laisvas ir niekas taves neterorizuoja, nekaltina ir nemanipuliuoja yra tikra palaima. laisve. vien del jos gali atsisakyti materialinio komforto.
Atsakyti
Troliuk-simtas apkabinimu tau,laikykis.. 4u.gif Tu gera,jautri,mylinti.. Tikiu,kad susidelios gyvenimas geresne linkme.. Kai pati imsies veiksmu (viena manau per silpna tam busi,psichologas is salies pagelbetu) 4u.gif Tave matau kaip gabia,protinga,veiklia-manau galetum dirbti,uzsidirbti ir islaikyt save,savo vaikus normaliai.. g.gif Vaikams naudingiau maziau matyt mama(nes dirba),nei pavargusia,pikta,susierzinusia ir pan..

Maniskiai vaikai gerai sutaria.Maziai skirtingi labai,bet kazkaip sutaria.Buna pasipesa,va vakar brolis sesei ikando stirpriai.Sese sako jam: tu man nebe brolis! schmoll.gif (dicke sesuo taip pamoke,man tai nepatinka kazkaip g.gif ) Tai tam broliui nuo tokio teiginio sirdis uzkraujavo doh.gif biggrin.gif

Save kiekviena diena stabdau mintyse.Kiekviena diena buna atveju kai norisi aprekti,gal net papurtyti kuri nors cool.gif Su savimi kovoju kozna diena.Nes vaikai mano susierzinimui nepriciom.Gimsta baltuteliai,svarus lapai,o tolimesne elgsena tai ka sugeria is aplinkos,t.y.musu,tevu.

Mazius visada liks mazius mums artimiesiems,pagrandukas,kitaip ir but negali wub.gif biggrin.gif Tai samoningai daugiau demesio kreipiam jo sesei (2m.vyresnei).Daugiau su ja zaidziam individualiai,mamadieni skiriu butent jai.. Kazkaip naturaliai jauciu,kad butent jai (ale vyresniukei) reikia parodyt daugiau to demesio.. Nera buve uzsitesusio kazkokio konflikto,krizes tarp vaiku,su vaikais musu seimoje.. g.gif Bet gal del to,kad sakau,kiekviena diena save pagaunu,kad stop,tvardykis motin... Nelengva,esu karstakose,impulsyvi,degtukas.. Bet susitvardau seip ne taip smile.gif

Atsakyti