Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

Sveikos 4u.gif

QUOTE(*Gina @ 2015 09 12, 08:20)
Sokiravo pas dantiste.. 7 taisomi dantys  blink.gif  verysad.gif Pas vyresnes dukras visi sveiki,o pas va maziausiaji...  sad.gif

Oho, nemažai. Pas Audriuka viena skylute buvo prieš pusmetį buvo - gydytoja pataise be nuskausminamuju. Bet kentejo vaikas. Dabar turi dar viena skylute - jau nenori eiti. Rytoj turetumeme eiti taisyti, bet koseti pradejo - atidejome.
Troliuke, mačiau klausei del narkozes - jei migdysi taisyk visus dantis iš karto. Mano vyresnei dukrai 4 skyles vienos narkozės metu pataise 4u.gif

QUOTE(troliuke @ 2015 09 13, 21:39)
Mano lobiai  wub.gif  wub.gif

Labai gražu wub.gif Aš irgi kartu maudau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip visos gyvenate? 4u.gif
Ka veikiate?

Maniskis suka planus ,kaip grizti gyventi i LT- Vilniu.
Del vaiku, del kalbos, del tevynes doh.gif lotuliukas.gif

Man kazkaip nelabai tas VLN.
Jura toli.stoveti kamsciuose po 2 val unsure.gif

Nizinau nizinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 09 28, 21:53)
Kaip visos gyvenate?  4u.gif
Ka veikiate?

Del vaiku, del kalbos, del tevynes  doh.gif  lotuliukas.gif

Jura toli.stoveti kamsciuose po 2 val  unsure.gif

Nizinau nizinau  biggrin.gif

Sveikutė. Nebaisus tas vilnius,kai pripranti orišmoksti kamščių vengti. :-) ir jei ne miegamuose rajonuose gyveni .

Mes gyvenam neblogai. Va dantis t tvarkome, su narkozę. Nes kitaip neišsėdi....
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 09 28, 21:53)
Kaip visos gyvenate?  4u.gif
Ka veikiate?

na- Kaip nuspręsit- taip ir bus.. Linkiu- teisingiausio sprendimo 4u.gif

QUOTE(bova @ 2015 09 29, 08:45)

Mes gyvenam neblogai. Va dantis t tvarkome, su narkozę. Nes kitaip neišsėdi....

O .... unsure.gif Džiaugiuosi, kad maniškės skylučių dantyse dar neužgyveno.

Va, merginos patarkit- kur dėti pliušinius žaislus . Vieną kartą išmečiau- tai kažkas ištraukė iš konteinerių ir vaikai tąsė po kiemą. Merginoms mano baisiai širdį skaudėjo. Darželiui nereikia.. O mano mama- linkusi visokius meškius kiškius dovanoti ir visiškai nereaguoja į pastabas- kad nereikia mums jų.. doh.gif doh.gif Vaivorykštei gimtadienio proga nupirkau Sylvaniain family papildymą- nes dabar labai gražiai žaidžia su sesės išaugtais "sylvaniukais" tai tiek
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 09 29, 16:54)

Va, merginos patarkit- kur dėti pliušinius žaislus . Vieną kartą išmečiau- tai kažkas ištraukė iš konteinerių ir vaikai tąsė po kiemą. Merginoms mano baisiai širdį skaudėjo. Darželiui nereikia.. O mano mama- linkusi visokius meškius kiškius dovanoti  ir visiškai nereaguoja į pastabas- kad nereikia mums jų.. doh.gif  doh.gif  Vaivorykštei gimtadienio proga nupirkau Sylvaniain family papildymą- nes dabar labai gražiai žaidžia su sesės išaugtais "sylvaniukais" tai tiek

Pas mus yra prekybos centre Carito dezes. as ten visus nereikalingus zaislus nesu.vaiku drabuzius, kurie jau tokie padeveti, ir savo drabuzius.
Gal ir pas jus toks daiktas yra kazkur. tada ramu,imeti i deze.
ir kazkam tavo zaisliukai tikrai pravers.
O mesti i siukliu deze, manau tikrai gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 09 30, 13:50)
Pas mus yra prekybos centre Carito dezes. as ten visus nereikalingus zaislus nesu.vaiku drabuzius, kurie jau tokie padeveti, ir savo drabuzius.
Gal ir pas jus toks daiktas yra kazkur. tada ramu,imeti i deze.
ir kazkam tavo zaisliukai tikrai pravers.
O mesti i siukliu deze, manau tikrai gaila  4u.gif

turim Carito punktą kitapus gatvės- bet.. Pliušinių žaislų nepriima. Nes vietos jie turi nedaug, priima tik rūbus ir geros kokybės NEPLIUŠINIUS žaislus. Ir tikrai teisingai- išties tie pliušiniai niekam nereikalingi. Audžiu mintį- "išskrosti" kiškius, meškius- vidurius susidėti į dėžę. Gal kokias pagalvėles darysiu ( tikiuosi pribaigsiu savo didijį pledą- gal pagalvėlės gaminti) blush2.gif Na- žodžiu, jei nerasiu kitos išeities pavesriu pliušinukus "donorais" g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 09 30, 10:00)
turim Carito punktą kitapus gatvės- bet.. Pliušinių žaislų nepriima. Nes vietos jie turi nedaug, priima tik rūbus ir geros kokybės NEPLIUŠINIUS žaislus. Ir tikrai teisingai- išties tie pliušiniai niekam nereikalingi. Audžiu mintį- "išskrosti" kiškius, meškius- vidurius susidėti į dėžę. Gal kokias pagalvėles darysiu ( tikiuosi pribaigsiu savo didijį pledą- gal pagalvėlės gaminti) blush2.gif  Na- žodžiu, jei nerasiu kitos  išeities pavesriu pliušinukus "donorais" g.gif

Aiskutis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mes siandiena su pana buvom pas gydytoja,
Ugis 104
Svoris kazkur 16kg

Tai daktare sunerimo. Nes nuo paskutinio matavimo sverimo , pana nieko nei priaugo, nei paaugo g.gif

Tai pirmadieni darys kraujuko tyrima. Vitaminui D, Kalciui, hemaglominui .
Ir dar sako uzsirasyti pas gastro, zarnyna tipo tirti unsure.gif

Bet ji valgo normaliai, kakoja irgi normaliai. tik judri labai.

Na ziuresim ka tyrimai parodys ax.gif

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 10 01, 18:20)
Aiskutis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes siandiena su pana buvom pas gydytoja,
Ugis 104
Svoris kazkur 16kg

Tai daktare sunerimo. Nes nuo paskutinio matavimo sverimo , pana nieko nei priaugo, nei paaugo  g.gif

O kada buvo paskutinis svėrimas? Gal neseniai- ? Juk dabar vaikams nereikia priauginėti po kilogramą per mėnesį biggrin.gif Maniškė už Tavo panelę ir žemesnė ir lengvesnė...

Va- šios dienos topas :

-Mama, o princesės žaižia futbolą?
-Žaidžia, tik prieš tai persirengia ir padeda žaisliukus į vietą.
-Aš princesė- kaip noriu taip žaidžiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 03, 17:44)
O kada buvo paskutinis svėrimas? Gal neseniai- ? Juk dabar vaikams nereikia priauginėti po kilogramą per mėnesį  biggrin.gif  Maniškė už Tavo panelę ir žemesnė ir lengvesnė...

Va- šios dienos topas :

-Mama, o princesės žaižia futbolą?
-Žaidžia, tik prieš tai persirengia ir padeda žaisliukus į vietą.
-Aš princesė- kaip noriu taip žaidžiu

user posted image

Princese futboliste wub.gif biggrin.gif

Spec paziurejau,kada sveremes paskutini syki.
Kaip buvo 3met ir 8 men. O dabar 4 dar nera.
Tai 1 cm paaugus ir svoris toks pats.

Gavom vakar kraujuko tyrimus., viskas ciki, tik vitaminas D biski nenormoj. norma 30-100
musu 29 kazkur.

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 10 06, 17:54)
Princese futboliste  wub.gif  biggrin.gif

Spec paziurejau,kada sveremes paskutini syki.
Kaip buvo 3met ir 8 men. O dabar 4 dar nera.
Tai 1 cm paaugus ir svoris toks pats.
Gavom vakar kraujuko tyrimus., viskas ciki, tik vitaminas D biski nenormoj. norma 30-100
musu 29 kazkur.

Na-laiko tarpas tikrai nėra didelis. manau- per daug nereikia nerimauti. Kad vitamino D mažoka- natūralu- jei papildomai jo nevartojat- juk ruduo.
Atsakyti
Pas mus yra mados angaras, tai čia superka už kelis centus pliušinius žaislus. Aišku ir rūbus, batus ir tt. Jie turi buti be dėmių ir nesuplyšę. O jei dėl kažko negali priimti, šalia yra konteineris, kur do anai gali palikti....

Sawana, tu kartais su vaikais į žiogelio studija, šeštadieniais nevažinėji?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 09 28, 20:53)
Del vaiku, del kalbos, del tevynes  doh.gif  lotuliukas.gif

Jura toli.stoveti kamsciuose po 2 val  unsure.gif

Del juros tai taip, bet kamsciai man atrodo Vilniuje mazesni ax.gif
Atsakyti