tikriausiai, o jus airijoje gyvenat, ar ne?
gal yra kokie nors uzsiemimai vaikams netoliese? o siaip vaiku aikstelese gi turetu but vaiku? jei nedirbi, tai tiesiog daugiau laiko leiskit lauke, eikit i parduotuves, kavines, kur zmoniu daugiau. tai ir sutiksit vaiku ir pabendraus. manishkiai visada susiranda draugu, vos i aikstele nueinam, mazas dar toks neitin bendraujantis, tai gal retiau susidraugauja. bet jau dichke tai per dvi minutes susipazista su kokia nors mergaite panashaus i ja amziaus ir tada duodasi abi po visa aikstele. o kai reikia iseiti, verkia abi apsikabinusios, nes mes dazniausiai einam i bernardinu soda vilniuje, o ten vaikai is labai skirtingu vilniaus vietu buna, kartais ir is nauju rajonu atvaziuoja su tevais pabuti. tai tikimybe vel sutikti tuos pacius vaikus kita karta nera didele:( nors esame taip susirade draugu is uzupio, kuriuos pastoviai toje aiksteleje sutinkam, nors mes gyvename visai kitoj senamiescio pusej:)))
beje, mildutia, troliuke, nezinau, ar jus tai nudziugins, nes jums dar truputi teks palaukti, bet..... i mano dichkes galva galu gale atejo didis nusvitimas. vakar sako. as supratau, kad jei mama ima broli uz rankos, tai dar nereishkia, kad ji labiau myli. tu mus abu vienodai myli, tik brolis mazesnis, todel tu imi ji uz rankos, kai eini per gatve. as jai sakau: dukrele, tai as ir tave galiu uz rankos paimti, jei tu tik nori. ji sako: ne, nereikia, as nenoriu, as pati galiu pereiti ir zinau, kad tu mane myli ir be to.
tai va, septyniu metu berods baigesi pavydo scenos ir pamastymai: tu broli myli labiau nei mane.
Einam einam visur Kadien ka nors veikiam, mane tik dabar sazine grauzia, kad jau kelias savaites menkai vaikisku jai uzsiemimu, nes nama isirenginejam, kiekviena diena beveik tenais praleidziam, arba vazinejam po parduotuves ieskodamos medziagu mes abi, nes ji visa laika su manim, kelis kartus per menesi pas mociute nakvoja dar. Aisku, cia ne zaidimu aikstele ar parkas, bet yra kaip yra, dar menesiuka teks pakenteti. Vis tiek bent karta per savaite nuvezu i koki parka, prie juros ar pan.
Sauni tavo dicke, Holi. Maniske prase prase seses o kaip tik siandien pareiske, kad seses nebenori, nes sulauzys jos kreideles
Sauni tavo dicke, Holi. Maniske prase prase seses o kaip tik siandien pareiske, kad seses nebenori, nes sulauzys jos kreideles
Sveikos ,
Kaip laikotes ?
Rudenelis jau atejes.Nepajutau kaip vasara praejo.
Merginos kokias pagalves dedat savo maziams Spaliukams ?
Maniske miega ant tokios mazutes plonos, kartais isvis be jokios. galvoju gerai ar blogai?
Kaip laikotes ?
Rudenelis jau atejes.Nepajutau kaip vasara praejo.
Maniske miega ant tokios mazutes plonos, kartais isvis be jokios. galvoju gerai ar blogai?
QUOTE(troliuke @ 2015 09 02, 11:12)
Sveikos ,
Sveikutė,
žinok pagalvę mergiotė pasirnka pati- tai vilkiuką, tai su drugeliais o miega be pagalvės - matyt jai nereikia. tai ir nesuku galvos. Dbar visai ignoruoja patalynę- miega tik su pižamike. Kokių užklojimų . Nieko -atšals pati pasiprašys užklojama
QUOTE(vilkra @ 2015 09 02, 07:46)
Sveikutė,
žinok pagalvę mergiotė pasirnka pati- tai vilkiuką, tai su drugeliais o miega be pagalvės - matyt jai nereikia. tai ir nesuku galvos. Dbar visai ignoruoja patalynę- miega tik su pižamike. Kokių užklojimų . Nieko -atšals pati pasiprašys užklojama
Maniske taip pat.irgi nenori klotis. spardosi nereikia kloti.
kaip sakai ateis ziemuze, pati nores klotis
Orai dabar siaubas kazkoks. jau sirgi du sykius per vasara.
Mazius sianakt nubudo , tempa vos ne 40
visas deda.slapias, prakaituotas.
prasideda vel ligu sezonas pas mus .
Kaip jus gyvenate? Maciau FB grazuoliu foto tavo.
Kaip kitos?
Greit gimtadieniai pasipils musu Spaliuku. Paziuriu i savo pana, sirdi suspaudzia.kokia didele protinga mergaitei jau
QUOTE(troliuke @ 2015 09 02, 13:58)
prasideda vel ligu sezonas pas mus .
Kaip jus gyvenate? Maciau FB grazuoliu foto tavo.
Tfu tfu su ligomis- atlaikėm vasarą be ligų.
Gyvenam gerai. Vaivorykštė jau ir darželyje pateisina partizanės vardą Lipa eina šoka, nušoka, nepataiko-mėlynės - įprastas dalykas. O didžioji- na... pasigirsiu Pateko į vieno filmuko filmavimą.. Dabar laukiam rezultatų. Nors pats filmavimo procesas- koks įdomus reikalas. kadangi buvau su ja- viską mačiau, gidėjau , čiupinėjau. pati į kelis kadrus patekau... Nu žodž, gviazdos nekeptos.
QUOTE(vilkra @ 2015 09 02, 10:33)
Tfu tfu su ligomis- atlaikėm vasarą be ligų.
Gyvenam gerai. Vaivorykštė jau ir darželyje pateisina partizanės vardą Lipa eina šoka, nušoka, nepataiko-mėlynės - įprastas dalykas. O didžioji- na... pasigirsiu Pateko į vieno filmuko filmavimą.. Dabar laukiam rezultatų. Nors pats filmavimo procesas- koks įdomus reikalas. kadangi buvau su ja- viską mačiau, gidėjau , čiupinėjau. pati į kelis kadrus patekau... Nu žodž, gviazdos nekeptos.
nius faina Vilkra.
Laba
Adomas 105cm.,16.4kg. Gydytoja isoriskai apziurejusi liko patenkinta,sako sudejimo
Daugiau zvygla,gan nedrasus.. Uzrasiau i kazkoki mazuju kovotoju bureli (darzelyje) gal ten kokios ipus drasos,pasitikejimo
Sokiravo pas dantiste.. 7 taisomi dantys Pas vyresnes dukras visi sveiki,o pas va maziausiaji...
Adomas 105cm.,16.4kg. Gydytoja isoriskai apziurejusi liko patenkinta,sako sudejimo
Daugiau zvygla,gan nedrasus.. Uzrasiau i kazkoki mazuju kovotoju bureli (darzelyje) gal ten kokios ipus drasos,pasitikejimo
Sokiravo pas dantiste.. 7 taisomi dantys Pas vyresnes dukras visi sveiki,o pas va maziausiaji...
QUOTE(*Gina @ 2015 09 12, 09:20)
Laba
Ohogo koks nemažas vyrukas Dėl būrelio... Na, esu girdėjus, kad mažiems vaikams- nesuprantantiems garbės sąvokos- nelabai gerai tokie "mušimosi" būreliai, nes jie ima muštis reikia ar nereikia. Bet tai tik "girdėjimai"..
QUOTE(vilkra @ 2015 09 12, 12:13)
Ohogo koks nemažas vyrukas Dėl būrelio... Na, esu girdėjus, kad mažiems vaikams- nesuprantantiems garbės sąvokos- nelabai gerai tokie "mušimosi" būreliai, nes jie ima muštis reikia ar nereikia. Bet tai tik "girdėjimai"..
Mergytes mano is zemuju tokios (vos,vos siekia lenteles ale normu),tai dziugu,kad sunytis kaip ir vidutinio ugio
Ot nezinau ir as kaip ten kas vyksta.. Jei jau su darzelinukais tokie uzsiemimai,tai kazkaip gal kazkas pagal amziu... Pabandys nueit,paskui domesiuos,matysiu,ziuresim ar toliau eit
Jam zmoguciui daug kur drasos truksta.Daznai slepiasi uz sustros seses nugaros Daugiau prigimtis tokia,ne aplinka.. Tai kazkaip galvoju gal reik tokiam zmoguciui skatint pasitikejima,ugdyti drasa,nes savaime jam sunku gali buti Girdejau,kad dramos bureliai gerai,puciamieji instrumentai,dzido ir dar kazkas..
Maniskis gali lankyti tik tai ka darzelis siulo.
QUOTE(*Gina @ 2015 09 12, 05:20)
Laba
Sveikute Gina. senai matyta
Maniske panasaus svorio ir ugio. sakyciau tokia kudute ji pas mus.
nors valgo tai ojojoj ypac is darzo parejus
sakau darze valgyk, o ne parejus
O kaip tvarkysit dantukus.
pas mus irgi yra.nezinau kada pradeti
Mano lobiai
QUOTE(troliuke @ 2015 09 13, 22:39)
kaip gražiai žaidžia
Mano lapės tai rado vieną žaidimą, kuriam viena jau priaugo, o kita dar neišaugo- labai gražiai žaidžia lėlėmis lėlių name lėlių šeimą.. Kol lėlėmis pasidalina namuose tyla ir ramybė..