QUOTE(tikriausiai @ 2015 07 22, 22:51)
Labas, mamytes, smagu matyti, kad dar yra cia uzsukanciu ir pasidalinanciu gerom ar nelabai naujienom
Turiu klausima: mano mazoji yra gana pasyvi. Ypac dabar kai atostogauja nuo darzelio, rytais nori tik ziureti filmukus, sedi savo kedutej kad ir kelias valandas. Kai jau issikrapstom is namu, zaidzia, bendrauja, laksto. O namie - tik tv ar sedi kaip lele ant sofos su zaislais. Galvoju, ar cia jos charakteris ramus jau lenda, ar reiketu susirupinti. Labai nevalgi (tokia visados buvo), bet svorio normalaus ir kaip jau sakiau, jei ne namie, aktyvi, kaip ir kiti vaikai, gudri, nei kalba, nei puodo reikalai neveluoja. Taigi klausimas: ar jusiskiai bega ir vercia visus krastus nuo pat pabudimo, ar irgi sedi, tinginiauja, kaip suauge?
Sveikutes.
Maniske irgi sedi ziuri multikus rami.
Bet kitais atvejais kaip neziuri multiku, tai panasus atvejis kaip pas Giedress, gal svelnesnis kazkiek.
Megsta labai puzles delioti. turi daug visokiu. tai kai kurias greiciau uz mus sudeda
sunkiau kur atskiros,pagal piesinuka reikia sudeti.
bet daug turi tokiu,kur ant lapo i remus deti, tai varo greitai
Tai va gal sudomink ja puzlem. knygutem
as dar spalvinu su ja. ji man parenka piestukus, as spalvinu
paskiau as jai renku piestukus, ji spalvina.
arba su dazais vandeniniais spalvinam.
ir man patinka, ir jai
.
------------
Dabar klausimas del dantuku.
turim keleta skyluciu, buvom siandiena pas dantiste, tai kazkaip nepuole tvarkyti.tipo ateikit po 3 men.nes bijo tvarkyti, nes jei prades judeti, gali liezuvi suzeisti ir t.t.
sako uzsisakykite universitetinej ligoninej su narkoze
tai va klausimas, ar taisyti jai po viena. ar su narkoze visus?
Vilkra grazu kaip visada