Įkraunama...
Įkraunama...

2011 spaliukai

QUOTE(chris @ 2015 04 08, 08:49)

Mintė per Velykas buvo kiaušinių ridenimo čempionė biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo jai. Kaime tokį ilgą lovelį padėjo ir rideno gal porą valandų, kol išdaužė beveik visus margučius doh.gif Gerai, kad gyvuliukų visokių yra, tai buvo kam atiduoti...

Mintė irgi labai mėgsta būti kažkas kitas nei aš pasakau. Jei šaukiu Minte, tai ji ne Mintė, o Džiugas arba katytė, arba rankinukas lotuliukas.gif

manishkiai per velykas kaime irgi visus kiausinius surideno. dar taip nebuvo, kad antra diena nebutu ne vieno sveiko kiausinio like:)))))

mano bernas pagaliau ne tik prakalbo puse velnio bet ir issivadavo is pampersu priklausomybes. nei diena nei nakti nebereikia, ufff. nes jau galvojau, kad eis i mokykla su sauskelnem:))) tiesa, su dideliu reikalu dar buna visko, nenori jis sesti kartais ir pasislepes i kelnes prikrauna. bet jau vis reciau ir reciau.

troliuke, o tavo ievute gal latviu moka?
Atsakyti
Sveikos, 100 metu smile.gif

Kaip smagu kad dar yra gyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana12 @ 2015 04 10, 21:34)
Sveikos, 100 metu smile.gif

Kaip smagu kad dar yra gyvu smile.gif

neperdaug jau:)
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 04 13, 19:55)
neperdaug jau:)

yra dar yra.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 04 03, 13:18)
renatyte, kaip audriuko kalba? pamenu musishkiai abu uzsispyre ilgai tylejo:)

Kalba jau nuo rudens, bet svepluoja, kisa liezuvi lauk kalbedamas, kaip prancuzas biggrin.gif
Tikrai ilgokai su dukterimi palyginus nekalbejo.
Dziaugiuosi del taviskio drinks_cheers.gif

As jau laukiu atsostogu, po gero menesio iskrendame pasisildyi i Ispanija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2015 04 14, 06:11)
Kalba jau nuo rudens, bet svepluoja, kisa liezuvi lauk kalbedamas, kaip prancuzas  biggrin.gif
Tikrai ilgokai su dukterimi palyginus nekalbejo.
Dziaugiuosi del taviskio  drinks_cheers.gif

As jau laukiu atsostogu, po gero menesio iskrendame pasisildyi i Ispanija wub.gif

o mes su dicke skrendam i paryziu, pas draugus ir i disneilenda, geguzes gale. laukiu kaip vaikas:)
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 04 15, 06:42)
o mes su dicke skrendam i paryziu, pas draugus ir i disneilenda, geguzes gale. laukiu kaip vaikas:)

Kaip fainai thumbup.gif Myliu Paryžių wub.gif Tik tos eilės visur mane pritrenkė. Kiekvieną kartą, kai ten lankausi, stoviu ilgesnėse eilėse doh.gif Į Disneylendą su panom važiuosiu, kada jos bus didesnės, nes geriausioms supynėms reikia 140 ar 160 ūgio. O dar eilės...
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2015 04 15, 06:42)

O, kaip faina, geru jums ispudziu. As irgi noriu vaikus nuvesti, bet gal kita vasara. Kai grisi papasakok ispudzius drinks_cheers.gif

QUOTE(giedress @ 2015 04 16, 08:51)
Kaip fainai thumbup.gif Myliu Paryžių wub.gif Tik tos eilės visur mane pritrenkė. Kiekvieną kartą, kai ten lankausi, stoviu ilgesnėse eilėse doh.gif Į Disneylendą su panom važiuosiu, kada jos bus didesnės, nes geriausioms supynėms reikia 140 ar 160 ūgio. O dar eilės...

Giedress, o koki menesi tu buvai Disneilende? As del eiliu esu girdejusi... Gal rekomenduotum kada geriausia ten vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2015 04 17, 19:11)
O, kaip faina, geru jums ispudziu. As irgi noriu vaikus nuvesti, bet gal kita vasara. Kai grisi papasakok ispudzius  drinks_cheers.gif
Giedress, o koki menesi tu buvai Disneilende? As del eiliu esu girdejusi... Gal rekomenduotum kada geriausia ten vaziuoti?

buvau vasarą, prieš nepriklausomybės šventę ir po jos. Eilės buvo ilgos. Buvau prieš helloween'ą, tai eilės buvo milžiniškos. Kada ten važiuot? Kada nešalta biggrin.gif Prieš helloween'ą vaikai vaikščiojo be pėdkelnių, plikom kojytėm.
Atsakyti
Sveikutes... 4u.gif

Holi, Ievute dabar tik lietuviskai pradeda normaliai kalbeti thumbup.gif

Dabar sako-Mama prasau duok ta ar ana. Ir visada prasau.

Arba sakau - eik valgyt.
o ji- Aciu nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mandagumas neispasakytas. biggrin.gif

----------------------------------

Beje merginos ACIU visoms uz patarimus ir gerus zodzius,sunkiu metu.
Nes zinokit buvo tikrai toks laikas, kad maniau nesusivaldysiu ir bus blogai.

Nes Ieva tikrai buvo nevaldoma unsure.gif
Jos tas elgesys, vare is proto.

Po jusu patarimu, viska permeciau galvoje. viska sudeliojau, kas kaip ir kodel.
Pakeiciau mastyma, veiksmus.
Kitaip pradejau ziureti ir viska, i visas sukeltas Ievutes situacijas.

Pati nusiraminau,apgalvojau. Kitaip pradejau elgtis i jos isterijas, i jos isdaigas.

ir ka rezultatas yra. Ji ir pati pasikeite. Tfu tfu tfu, bet ji ramesne, klauso, nera oziu, isteriju ir kitu nesamoniu.

Tikiuosi tai nelaikinas pasikeitimas. biggrin.gif

Aciu Jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 04 20, 12:26)
Tikiuosi tai nelaikinas pasikeitimas. biggrin.gif

Aciu Jums visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuostabu smile.gif Sveikinu, kad padarei didelį darbą. Niekada nesustok, nes situacijos su metais vis keisis. Bet tas faktas, kad pasidarė lengviau - labai paguodžiantis thumbup.gif

Aš pati ieškau savo spaliukei būdų, kaip ją nuraminti doh.gif Isterijas mokam valdyti. Bet niekaip nesuvaldom jos mušimosi, daiktų atiminėjimo, eina visiems per galvas. Jai neegzistuoja joks autoritetas. Keisim darželį, gal pavyks su pedagogių pagalba nuveikti ką nors.

Troliuke, dar kartą sveikinimai 4u.gif friends.gif
Atsakyti
vilkra, labai graži jūsų su vyresnėle nuotrauka wub.gif
Atsakyti