QUOTE(Monce_g @ 2015 01 09, 19:09)
Sveikos, mamos, gal galėsit pakonsultuoti. Maniškis dar nemoka ryti tablečių ar kapsulių, tad duodavau l-Glutathione ardydama kapsulę ir tirpdydama gerime. Tačiau vis neramino mintis, ar taip galima elgtis. Jei pvz jis geriau pasisavinamas ne skrandyje, o žarnyne, tai tokiu atveju prarandama visas efektyvumas. Niekur nerandu info nei kad galima būtų ardyti kapsules, nei kad negalima. kai kurių kapsulių sudėtis želatina, tai ji tikrai ištirptų skrandyje, kitų celiuliozė. Juolab, kad skystų kaina gerokai didesnė gaunasi nei pirkti kapsulėmis, ir ardyti.
Sveika,mes išbandėm skysta ir kapsulėm gluthationa.Tai kad visko iš išardytų kapsulių nepasisavina tai faktas.Nes skysto reikia tik puse tiek kiek kapsules (500mg),skystame 425mg ,raso reikia 5ml,bet as duodavau 2,5ml.Ir poveikis budavo tas pats.Ten dar skystame su liposomomis,gal tas sustiprina poveiki.O kapsulemis duodu 500mg,tai efektas tas pats.
Tik va kiekis daug mazesnis skystu ir brangesnis,bet pabandem ir tiek.Bet tas skystas geresnis pagal mane.
Papildyta:
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 12 22, 10:02)
Vitaz, o jus ka vartojate?
apie Kirkman papildus radau gerus atsiliepimus ir rusiskame forume.
O kokiais budais JAV gydo?
Mes labai daug ka vartojame:carnosine,gluthationa,homeopatija,vit C,probiotikai,multivitaminai,D vit.
JAV ir Rusijoje gydo dar nepaminejau.Gydo taip panasiai kaip mes,valo organizma nuo toksinu,Chelation therapy,papildais ir t.t. Labai daug info.Tuo uzsiima LT tik homeopatai ir tai dalinai.
Kazkur buvau radusi sarasa kiek ko gerti,kokiu papildu ir t.t.Gal esu toje temoje idejusi,na kai rasiu idesiu.O gal autistuku temoje skaiciau,nepamenu