sveikos mergaites visa laika tyliai skaitinejau sita temute, buvau ikelusi planiuka gavau geru patarimu is jusu, baldininko ir galiausiai gime mano mazute virtuvyte smarkiai nekritikuokit nes jau stovi Realiai pati esu patenkinta ir ja myliu nors negyvenu ir nenaudoju kol kas Aciu visoms uz tai kad dalinates patarimais
p.s nemoku cia ikeli nuotraukos tai metu nuoroda, tikiuosi rodys http://i61.tinypic.com/25tat03.jpg
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:05)
Tie "kiti" mėgsta kartu su mama dar būti (bent jau viena) tai džiaugiuos nes tuoj jau nebenorės..... Juk kartu smagiau
Tikra tiesa Pasiduodu
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:05)
Cha, sugalvojau O kur dedat kad ir daržoves nuplautas? ar kokią plastikinę sumuštinių dėžutę vaikų? pvz plaunu 2 dėžutes, išplautą padedu ir kitą galiu plaut... Ant stalviršio juk negalėsiu taip dėt.... (Indų džiovyklos nebus jokios).
Daržoves galima dėti į kokį indą, dėžutę ant stalviršio - kodėl gi ne? Iššluostot paskui dėžutę. nusausinat stalviršį ir psio
QUOTE(flight @ 2014 11 05, 12:15)
Džiaugiuosi gilia kriaukle ir nemažu padėklu. Kasdien atsiranda kažkas, ką praplaunu-praskalauju tik kriauklėje, ne indaplovėje, tai patogu paskui padėti džiūti ant to padėklo.
Niekad nepalikčiau džiūti ant plautuvės padėklo . Mane tai erzina panašiai, kaip kitus prikrauta nešvarių indų plautuvė . Skirtumas tas, kad šitie palikti indai yra viš stalviršio, labai matomi, o indų plautuvėje iš toliau gali ir nesimatyti .
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:19)
Tai va dėl tos vietos reiktų rinktis, ar 45 ir 15 cm ištraukiama rankluosčių džiovykla su kargiuku apačioj ar tiesiog 60 cm indaplovė.
Jei tik šitokia dilema, tai užsimerkus rinkčiausi 60cm indaplovę. Jau kaip nemėgstu tų siaurų cargiukų/džiovyklų/barškučių ..
Įtariu, ne džiovykloj daugiau telpa.
Tikra tiesa.
Labai patiko ta mini stalčiuko po kriaukle įdėja Gal žinot, kiek maždaug jo įgyvendinima skainuotų?
Na, ten ne stalčiukas, o tik atverčiamos mini durelės, kiek aš suprantu. Net neįsivaizduoju, kiek tai galėtų kainuoti. Čia internete rasta foto. Gal Dešimtukas galėtų pasvarstyti, už kiek tokį reikalą būtų galima pagamint .
Dar noriu apklausėlę padaryt kur kabinat virtuvius rankšluosčius? Man čia turbūt didžiausia dilema
Ant orkaitės rankenos arba ant viršutinio stalčiaus rankenos, jei ji pakankamai plati .
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:31)
Man tiesiog ant akių labai jau negražu...
Įsigykit gražių rankšluostukų ir bus gražu .
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:42)
Tiesą pasakius, man ir to popierinio kiulkis grožio nepriduoda, nu bet gal nereik visai jau išpindėt
... tai jau tikrai . Virtuvė yra virtuvė ir ji neatsiejama nuo vienokių ar kitokių rankšluostukų, puodų, keptuvių, netgi indų paliktų džiūti ant stalviršio/plautuvės padėklo, kai tiesiog tingisi juos iššluostyti (čia jau pati sau kiek prieštarauju - kalbat apie indus ).
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2014 11 05, 13:01)
pagaminai ir slepk iskart
ta prasme - greitai suvalgyk
Papildyta:
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 11 05, 13:10)
sveikos mergaites
Sveikinu su nauja virtuvyte . Man tai smagu matyti spalvingą virtuvę . Neatsisakau savo ankstesnių pasisakymų dėl stiklo, bet čia mano nuomonė visiškai bevertė, jeigu Jums gražu .
O sakykit, kas ten per vamzdis virš plautuvės ? Gyvatukas? Dujos?
sveikos mergaites visa laika tyliai skaitinejau sita temute, buvau ikelusi planiuka gavau geru patarimu is jusu, baldininko ir galiausiai gime mano mazute virtuvyte
Gražu Puikiai priderinta sienelė - ar ten stiklas? Ar patogu, kai kriauklė ir viryklė šalia?
QUOTE(@leja @ 2014 11 05, 13:01)
o tai negi pas jus namai visada kaip "ant parodos", kad kliuna ranksluostelis? man tai jis nemaiso, kol dregnas ant radiatoriaus dziusta, kai isdziusta sulankstytas ant stalvirsio padetas , kaip ir bet kuris kitas daiktas vistuvej. Negi nebuna niekad joks puodelis pastatytas, dubuo su vaisiais, ar kad ir pagamintas saltas uzkandis lekstej? Viska taip isslapstot kad niekad nieko nebutu ant akiu? jei jau taip, tada ir puodai ant virykles vaizda gadina, pagaminai ir slepk iskart
Mano namai kaip tik retai kada parodiniai būna, čia aš išlepus ir akys grožio nori Bet va su radiatorium idėja Kaip tik prie pat virtuvės komplekto pas mus bus toks pusiau iki žemės siauras langas, o po juo radiatorius ir rankšluostis ant jo tikrai taip nekristų į akis kaip ant orkaitės rankenos
Beje, koks nešvarus puodas ant stalviršio mane mažiau erzina nei rankšluostis ant orkaitės rankenos
Ačiū labai už idėjas, jau praktiškai apsisprendžiau dėl indaplovės pločio ir tų mažų bjaurių ištraukiamų barškučių
Papildyta:
ingrida.nag, dailu, tvarkinga, viskas dera Tik vamzdis ir mane sudomino
Papildyta:
Dar pagalvojau, gal ten išmani idėja tiems nelemtiems rankšluosčiams džiauti
aciu aciu pas mane ne stiklas, cia teksturinis paveikslas toks pati dariausi, o reklamistai uzlaminavo grindiniu laminatu, nezinau kaip paaiskinti tiksliau jo ten gyvatukas, siluminiai neleido perkelti radiatoriaus (kuris turi buti orkaites vietoje) po langu, spinteleje palikti nenorejau, tai priejom bendro sprendimo su siluminiais kad kabinti tarp spintuciu gyvatuka
del kriaukles ir virykles salia tai ankstesniame bute taip turejau tad ipratau manau nesukels nepatogumo norejau kuo daugiau darbastalio, todel viska sudejau i viena puse
del kriaukles ir virykles salia tai ankstesniame bute taip turejau tad ipratau manau nesukels nepatogumo norejau kuo daugiau darbastalio, todel viska sudejau i viena puse
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 11:05)
Dar vienas patvirtinimas, kad priprasti prie Jų reikia...
Bet sakykit, nuo kokio vandens reikia saugoti dureles? Koks vanduo ir kaip gali pakenkti durelėms su įprastomis rankenėlėmis? Sakykim kad ir tokiomis:
Bet sakykit, nuo kokio vandens reikia saugoti dureles? Koks vanduo ir kaip gali pakenkti durelėms su įprastomis rankenėlėmis? Sakykim kad ir tokiomis:
As tai norejau virsutiniu visai be rankeneliu, dureles butu buvusios ilgesnes nei lentyneles, uz kuriu paimi ir atidarai, o kai virtuvej rankos buna daznai slapios, tai tos dureles nusiciupineja ir paskui nuo dregemes pradeda pustis dureliu plokste, tai pasirinkom, kad butu isfrezuotos aliumines rankeneles istisines. O tokiu, kaip foto rankeneliu as asmeniskai tiesiog nenorejau, norejau, kad butu virtuves fasadas vientisas, lygus
Dar pasipucia kartais dureles, ir plokstes, kur yra dziovykle indams, jei dedi lekste nenuvarvines, ne is indaploves nudziuvusia, daznai palasa vanduo, o ypac taip nutinka, kai virtuvej vaikas paima puodeli, atsigeria vandens ir deda atgal i dziovykle, tai pas mus pastoviai nulaseje buna ant spinteliu krastu, iskart dregme. Nors sakai ir sakai vaikams, kad aplasinot, nusausinkit sluoste, bet tai vaikai lieka vaikais. Aisku cia smulkmenos, bet, kai virtuviniu planuoju naudotis 10 metu minimum, tai reikai saugot
p.s nemoku cia ikeli nuotraukos tai metu nuoroda, tikiuosi rodys http://i61.tinypic.com/25tat03.jpg
Šaunu, kad spalvota
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 11 05, 13:26)
aciu aciu pas mane ne stiklas, cia teksturinis paveikslas toks pati dariausi
Labai smagu turėti savo gamintą dalyką .
O tas gyvatukas tai tikrai bus gera vieta rankšluostukams džiauti .
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 13:27)
Aš suprantu, kad imant šlapiom rankom sušlapma, bet jug lalima nusausinti baigus darbus. Tą rankenėlę tai belekokią įkėliau . Norėjot lygiai, tai ir turit (tiesą sakant, man tos aliuminės rankenėlės kiek išdarko tą vientisą lygų vaizą , gal nelygu kokia fasadų spalva jei šviesesnė, artima tam aliuminiui tai dar dar, bet jei visai kitokia, tai jau ...). Kartais būna, kad dėl norimo vaizdo aukojam patogumą/praktiškumą .
O sakykit, savo džiovykloje neturit padėkliuko apačioje, kad tą nulašėjusį vandenį surinktų? Tai kokia čia džiovykla ...
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 11 05, 13:26)
aciu aciu pas mane ne stiklas, cia teksturinis paveikslas toks pati dariausi, o reklamistai uzlaminavo grindiniu laminatu, nezinau kaip paaiskinti tiksliau
O galima tiksliau - kaip pasidaryti tą tekstūrinį paveikslą, kokios kainos, kas konrkečiai užsiima laminavimu?
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 13:36)
Labai smagu turėti savo gamintą dalyką .
Aš suprantu, kad imant šlapiom rankom sušlapma, bet jug lalima nusausinti baigus darbus. Tą rankenėlę tai belekokią įkėliau . Norėjot lygiai, tai ir turit (tiesą sakant, man tos aliuminės rankenėlės kiek išdarko tą vientisą lygų vaizą , gal nelygu kokia fasadų spalva jei šviesesnė, artima tam aliuminiui tai dar dar, bet jei visai kitokia, tai jau ...). Kartais būna, kad dėl norimo vaizdo aukojam patogumą/praktiškumą .
O sakykit, savo džiovykloje neturit padėkliuko apačioje, kad tą nulašėjusį vandenį surinktų? Tai kokia čia džiovykla ...
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 13:27)
pas mane va taip atrodo :
O va dziovykles spintele va tokia:
Padekliukas yra, bet jo plotis ne iki spinteles krasto, ir ta apatine lentyna dazniausiai aplasa. Kai man aplasa, as nuvalau, o va kai vaikams - ne.
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 13:53)
O sakykit, ar nesunku pilną sunkų stalčių atidarinėt? Ar pas Jus nėra tokių?
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 14:00)
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 13:53)
O sakykit, ar nesunku pilną sunkų stalčių atidarinėt? Ar pas Jus nėra tokių?
viduriniai ir apatiniai stalciai prikrauti indu, puodu, maisto produktu, zodziu prikrauti, sunkus, bet atsidaro lengvai.