Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:19)
Dar noriu apklausėlę padaryt – kur kabinat virtuvius rankšluosčius? Man čia turbūt didžiausia dilema biggrin.gif

Kol dabar be virtuvės tai visur kur tik galima pakabinti. Šiaip kai yra indaplovė nedaug tokių ir reikia. Pvz mamai tėtis pritaisė vidinėj durelių pusėj kabliukus kelis mažus pačioj kraštinėj spintelėj. O šiaip nugi kur nors įmesiu, bet spec lentynos/stalčiaus ar kažko tikrai nenorėjau. Tik kol kas negaliu asakyti kur smile.gif nes dar neturiu virtuvės.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 05, 12:25)
Gali būti, kad imsite tiesiai iš indaplovės  biggrin.gif
Idėja įdomi, atrodo simpatiškai, tik..galvoju, ar dėl poros kempinėlių pasidėjimo apsimokėtų  tokį stalčiuką daryti? Žinoma, turint finansų viskas įmanoma,galima prisigalvoti visokių pribumbasų.
Pas mus, kaip rašiau, virš šiukšlinės yra vidinis siauras stalčiukas, tai jame telpa tikrai daugiau nei kelios kempinėlės, o kaina spėju - gerokai mažesnė nei ano stalčiuko..

Nenustebčiau biggrin.gif

Aha, tas vidinio stalčiuko variantas irgi geras. Man patinka visos idėjos, kurios padeda suslėpti visokius neišvaizdžius daiktus biggrin.gif Finansai smarkiai riboti, tai reikėtų baldžiaus klausti, kas pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:24)
Man dar kosmosas tie terminai biggrin.gif Kas atsilenkia, durelės?

lotuliukas.gif laikikliai doh.gif Ties strypeliai tokie, tarp kurių dedamos lėkštės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:28)
Kol dabar be virtuvės tai visur kur tik galima pakabinti. Šiaip kai yra indaplovė nedaug tokių ir reikia. Pvz mamai tėtis pritaisė vidinėj durelių pusėj kabliukus kelis mažus pačioj kraštinėj spintelėj. O šiaip nugi kur nors įmesiu, bet spec lentynos/stalčiaus ar kažko tikrai nenorėjau. Tik kol kas negaliu asakyti kur smile.gif nes dar neturiu virtuvės.

Man tiesiog „ant akių“ labai jau negražu... O spintelių apačioj pas mus nebus, viršuj gi nekabinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:31)
Man tiesiog „ant akių“ labai jau negražu... O spintelių apačioj pas mus nebus, viršuj gi nekabinsi biggrin.gif

Ne ne, "ant akių" ir man negražu.... Popierinius naudosite smile.gif Arba kaip vaikai - į rūbus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:40)
Ne ne, "ant akių" ir man negražu.... Popierinius naudosite smile.gif Arba kaip vaikai - į rūbus  lotuliukas.gif

Nu tikrai lotuliukas.gif Vis tiek su mažais vaikais vos ne kasdien naminius rūbus keiti biggrin.gif

Tiesą pasakius, man ir to popierinio kiulkis grožio nepriduoda, nu bet gal nereik visai jau išpindėt biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu ir popierinį (su 11 mėn mažiumi jis eina kaip daina), ir medžiaginį. Medžiaginį kasdien keičiu (dėl higienos), o kabo jis ant orkaitės rankenos. Sunkiai įsivaizduoju, kaip ne visai sausą reikėtų kišti kur į spintelę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 05, 12:46)
Aš turiu ir popierinį (su 11 mėn mažiumi jis eina kaip daina), ir medžiaginį. Medžiaginį kasdien keičiu (dėl higienos), o kabo jis ant orkaitės rankenos. Sunkiai įsivaizduoju, kaip ne visai sausą reikėtų kišti kur į spintelę unsure.gif

Tai va, kad nekiši, bet ant rankenos nu taaaiiip mane nervina biggrin.gif Dabar irgi kabo pas mane, nes nėr visai kur kitur kabint. Kažkaip bręsta idėja rasti kur urmu pigiau pirkti popierinius ir visai tų medžaginių atsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 05, 12:46)

Va būtent, o jei jau sausas tai kam jam ten kažkokių spec padėjimo vietų... Ai aš ne pedantė, tai kol išdžius bus gerai rankena smile.gif O "prie žmonių" mesiu skalbt ir tik popieriniai bus. Čia tik mąstau taip, nes pirmą kart turėsiu virtuvę bendroj erdvėj tai daug ko dar net negaliu įsivaizduoti.
Atsakyti
o tai negi pas jus namai visada kaip "ant parodos", kad kliuna ranksluostelis? man tai jis nemaiso, kol dregnas ant radiatoriaus dziusta, kai isdziusta sulankstytas ant stalvirsio padetas , kaip ir bet kuris kitas daiktas vistuvej. Negi nebuna niekad joks puodelis pastatytas, dubuo su vaisiais, ar kad ir pagamintas saltas uzkandis lekstej? Viska taip isslapstot kad niekad nieko nebutu ant akiu? jei jau taip, tada ir puodai ant virykles vaizda gadina, pagaminai ir slepk iskart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 05 lapkričio 2014 - 12:02
QUOTE(Baltupyte @ 2014 11 05, 10:13)

Dėl šaldytuvo tai man irgi šiek tiek neramu, grindys tai visur šildomos, ar negadins šiluma iš apačios, nors vyras ramina, kad smarkiai šiltos jos ir nebus, tik šiek tiek drungnos g.gif

Po virtuvinėm spintelėm šildyti nereikia, ir ypač po šaldytuvu. Mes specialiai ten šildymo vamzdelių nevedžiojom.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 05, 13:01)
o tai negi pas jus namai visada kaip "ant parodos", kad kliuna ranksluostelis? man tai jis nemaiso, kol dregnas ant radiatoriaus dziusta, kai isdziusta sulankstytas ant stalvirsio padetas , kaip ir bet kuris kitas daiktas vistuvej. Negi nebuna niekad joks puodelis pastatytas, dubuo su vaisiais, ar kad ir  pagamintas saltas uzkandis lekstej? Viska taip isslapstot kad niekad nieko nebutu ant akiu? jei jau taip, tada ir puodai ant virykles vaizda gadina, pagaminai ir slepk iskart  biggrin.gif

Na maistas ir puodeliai yra kas kita smile.gif Bet ir tas rankšluostis man nemaišo, kaip tik proga bus juos pasikeisti gražesniais:) Tik kai bet kur mėtosi man nėra gražu - o radiatorių jokių dabar jau neturiu. Bet man ir tai ne problema, tik bandom pasvarstyti kur juos galima laikyti smile.gif
Atsakyti