Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Carramidami @ 2014 11 04, 17:29)
Mano aplinkos žmonės labai labai retais atvejais indus praskalauja prieš dedant į indaplovę... Mano akimis indaplovės vienas privalumų yra jos ekonomiškumas, o praskalaujant jau kiek vandens sunaudojama unsure.gif

Ne tiek ir daug, kaip Jums atrodo. Nebūtina iš krano leisti, vandens paprastai prisikaupia kokiam gilesniam dubeny, jame/juo ir praskalauji. O atliekoms sulaikyti plautuvėj sietelis yra.
Man privalumas dar tas, kad plautuvėje nešvarūs indai neapdžiūsta, tad indaplovė geriau juos išplauna.

O vat indaplovės iškrovimo problemą girdžiu dažnai mirksiukas.gif

Iš pradžių labai įdomu ir visada ji tvarkingai iškraunama smile.gif. Bet ilgainiui atsibosta, tad švarūs indai joje lieka iki pat vakaro tvarkymosi. Jau minėjo kažkas, kad tai dar viena priežastis, dėl ko indai keliauja į plautuvę pirma bigsmile.gif .

Dėl indaplovės prijungimo prie kanalizacijos ir vandentiekio problemų nėra – santechnikai sakė gali ją pastatyti kur nori – vamzdeliai praeina apačioje.

Galima, aišku. Galima ir kitam kambarį ją pajungti biggrin.gif . Bet kam daryti sudėtingiau, jei galima tiesiai prie plautuvės sifono jungti?

Labai nenorėčiau tokio vaizdo iš svetainės, turiu omeny šonuose esančias aukštas spintas (čia mūsų virtuvės galima vizualizacija):

Tai nesuprantu Jūsų tikrai - nenorėtumėt tokio vaizdo, o tokį planuojate... unsure.gif Tas staliukas prilipdytas prie šaldytuvo man išties nekaip atrodo schmoll.gif .
Tiesa, radau "apsiūtą" neįmontuojamą šaldytuvą:
user posted image
šito gamintojo galerijos ėmiau 4u.gif . Gal ir nieko atrodo rolleyes.gif .

Papildyta:
Turiu pavyzdį kaip vos drungnas šalia esantis vamzdis jį sugadino. Orkaitė pati ne tiek „pavojinga“, kiek manau karštis, einantis ją atidarius (čia, žinoma, priklauso nuo to, kaip dažnai kepama).

Dėl to šaldytuvo sugadinimo, tai briedas kažkoks doh.gif , nepykit už išsireiškimą 4u.gif . Įrodymų jokių nėra. Pasižiūrėkit realiai, kiek pats šaldytuvas šilumos išskiria, gal net daugiau, nei tas drungnas vamzdis biggrin.gif .
O atidarius orkaitę, kur tas karštis eina? Tiesiai į šaldytuvą? Nu dar viena pasaka doh.gif .
Tai gal ir karšta vasara kenkia šaldytuvui? Atsipeikėkit žmonės, šaldytuvas yra izoliuotas, antraip nelaikytų jis to šalčio viduje.

Tiesiog kai buvo daroma virtuvė, apie jokius trikampius niekas net nekalbėjo, o kai buvo statytas namas, net ir elektros nebuvo. Būna ir taip! rolleyes.gif

Be abejo, kad būna visaip drinks_cheers.gif . Bet tai nėra priežastis dabar irgi darytis taip pat nepatogiai mirksiukas.gif .

QUOTE(Carramidami @ 2014 11 05, 00:12)
O jei reikia pvz., kokį vaisių nuplauti, ką daryti kai plautuvėje krūva nešvarių indų?  g.gif

Sakėte, kad pas jus planuojama dviguba plautuvė:
Patį kriauklės dubenį planuoju didesnį, ir šalia mažiuką, o ar padėklas bus dar klausimas, nebent mažas.

tai ar ne tam reikalui tas mažasis dubuo? Bet aš nelabai suprantu to mažesnio dubens reikalingumo. Man jokių problemų nesudaro vaisius/daržoves nuplauti virš sukrautų indų. Kaip Jūs tai įsivaizduojat - kad sukrautas didelis kalnas indų iki pat krano? Niekad taip nebuvo schmoll.gif . Dar naudą galima įžvelgt - plauni vaisių, skalaujasi nešvarūs indai thumbup.gif .

Va jei būtų kas parašę, kad taip indaplovė ir šiukšliadėžė negerai, nes negalėsiu jų atidaryti vienu metu, tada būčiau didelį ačiū pasakius, nes būtent ši priežastis verčia mane perdėlioti planą ax.gif

Tiesą sakant, net nenagrinėjau Jūsų pirminio plano iki durelių atidarymo patogumo apačioje, nes man iškart kliuvo, kad indaplovė ir šiukšliadėžė (dėl šitos nebūčiau tokia kategoriška, bet vistik ax.gif ) nevietoj. Tad ir perdėliojau taip, kaip man atrodė patogiau. Dar pakabinamos spintelės kampe durelės iškart krito į akį.
Dabar Jūs pesidėliojot dar ir pati kažkokias klaidas atradusi - puiku! Kam kitam labiau turi rūpėti Jūsų virtuvė, jei ne Jums?

Dėkoju už mintis, pasiūlymus ir diskusijas, viskas labai padeda ieškant to tikrojo sprendimo[/b]  4u.gif

Tikiuosi, kad visos diskusijos tikrai padės ir ne tik Jums 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2014 11 04, 18:26)
Nelabai isivaizduoju kaip tai galeciau daryti jeigu butu tarkim siuksliu stalcius tiesiai po plautuve, nes ji atidarius neprieiciau prie plautuves, arba reiktu viska detis kazkur atskirai paskui ismesti. Tai cia man atrodo labiau yprocio reikalas, vienai vienaip patogiau kitai kitaip ir vieno teisingo atsakymo kas geriau nera

Jau rašiau, kad tai tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo bigsmile.gif . Plaunies, reikia išmesti, užpakaliuką atgal, šiukšlių stalčių pravėrei, išmetei, keliu paspyrei uždarei ir darbuojie toliau. Niekur nueit tikrai nereikia schmoll.gif . Ir nereikia laikyti atidarytos šiukšlinės - man tas atviros šiukšlinės vaizdelis visai nekaip atrodo unsure.gif ...
Bet teisingai sakote - jo didenybė įprotis valdo viską drinks_cheers.gif

QUOTE(tursi @ 2014 11 05, 00:19)
aš dabar gyvenu be indaplovės, tai niekaip neapsisprendžiu ar numatyti jai vietą naujoje virtuvėje g.gif

Numatykit. Kodėl gi nesinaudoti technika, kuri puikiai veikia ir lengvina buitį?

QUOTE(Flax @ 2014 11 05, 00:27)
Turim tokias virtuvėje  smile.gif Nepasakyčiau, kad man nepatogu būtų. Pradžioje - gal, kol įpranti, įgundi, kaip paimti už durelių. Bet svečiai retai kada iš pirmo karto atidaro, vis  pirštai nusprūsta.

Apie ką aš ir kalbu. Kaip sakant, šuo ir kariamas pripranta biggrin.gif . Bet nugi sakykit, kam save pratinti prie to nelabai patogaus (tikiu, kad tikrai galima įgusti ir virtuoziškai daryti pačius nepatogiausius veiksmus), kai galima iškart patogiai pasidaryt? Jūsų svečių patirtis puikiausiai aprašo tokių rankenėlių "patogumą". Net įsivaizduoju, kaip patogu atidarinėti jomis kokį 90cm stalčių, prikrautą pilną lėkščių doh.gif ...

QUOTE(Flax @ 2014 11 05, 00:27)
Turėjom senam bute šiukšlinę spintelėje šalia kriauklės, man buvo labai labai patogu, ypač dėl to, kad lengviau buvo dviese šeimininkauti. Virtuvė buvo tokia mažulytė, kad pradžioje, kai laikėm šiukšles  po plautuve spintelėje su durelėmis, jei stovėdai prie kriauklės, o kitą reikėdavo praleisti prie šiukšlių, tekdavo galima sakyti išeiti iš virtuvės  doh.gif Kibiras stalčiuje, manau, būtų gerokai pataisęs padėtį.

Taip, šiukšlinės stalčius po plautuve pas Jus būtų idealus variantas. Po plautuve, nes mažoje virtuvėje tai jau tikrai gaila šiukšlinei skirti atskirą bloką.

Daugelis čia taip aprašinėja, jog susidaro įspūdis, kad jau toje virtuvėje tai amžinos grūstys būna, jau teip visi puola šiukšles išmetinėti, kai šeimininkė tvarkosi, lyg viena šiukšliadėžė namuose būtų unsure.gif ... Man rodos, truputį persūdoma biggrin.gif .

QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 00:37)
Sakot 60 cm indaplovė geriau nei 45? g.gif O realiai dėl ko, tik dėl talpos? Man taip gerai būtų, jei 45 irgi būtų gerai biggrin.gif

Geriau, jei turit vietos, dėl to kad talpesnė, dėl to, kad jos kaina ne ką didesnė už 45cm pločio indaplovės. Bet jei vietos virtuvėje nedaug, rikčiaus kad ir 45cm indaplovę. Taip ir turėjau bute ir labai džiaugiaus smile.gif.

QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 00:37)
Bet šiaip ir aš vis susimąstau, kad koks čia taupumas ir greitis, jei į ją vis tiek tik apyšvarius indus reikia dėti? Jei sugaištu kelias sekundes apiplovimui, tai galiu ir dar kelias sekundes pridėjus visiškai išplauti indą. Nors vis tiek noriu indaplovės, nes labai nemėgstu plauti indų biggrin.gif

Jei norit indaplovės, tai ir nemąstykit taip. Sudėjimas į indaplovę tikrai greičiau trunka, nei visiškas indų išplovimas, šluostymas/dėjimas į džiovyklą. Man toji džiovykla pakabinamoj spintelėj tiesą sakant kiek atgyvenęs reikalas, nors daug kam patinka ir patogu.

QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 09:13)
Pas mus ir tokios rankeneles, specialiai daremes tokias, apsaugo dureles nuo vandens, vis vien slapiu ranku virtuveje neisvengsi. Bet priprasti reikejo

Dar vienas patvirtinimas, kad priprasti prie Jų reikia...
Bet sakykit, nuo kokio vandens reikia saugoti dureles? Koks vanduo ir kaip gali pakenkti durelėms su įprastomis rankenėlėmis? g.gif Sakykim kad ir tokiomis:
user posted image
Atsakyti
Carramidami
Tokios siauros ir ilgos durelės stiklinės gali būti tik su aliuminio rėmeliu.

Visos įfrezuotos, išfrezuotros rankenėlės ar visai be rankenėlių, nėra niekuo geriau nei tradicinės rankenėlės, tad neiškokit praktinių pliusų paaiškintį tokį pasirinkimą. Tai yra dizaino galimybių įvairovė ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 lapkričio 2014 - 10:19
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 05, 09:01)

Ir Opensea argumentams turiu klausimų, bet jau bijau klausti sad.gif

Na bent jau paaiškėjo kad indų skalauti nebūtina, o turinčios šiukšliadėžes šalia plautuvės jų nebedėtų po ja ax.gif

O šiaip aš už indaplovę, ir didesnę, nes kaip jau minėta į mažesnę ne viskas telpa, o nors aš ir mėgstu plauti indus, bet mieliau tą laiką leisčiau su vaiku blush2.gif

4u.gif zinoma klauskite

QUOTE(On the line @ 2014 11 05, 09:39)
Suprantu, kad parasyta jei, bet net susimasciau g.gif Nu dar ne karto nebuvo, kad gaminu valgyti ir indaplove atidaryta stovetu. Cia tikrai iprocio reikalas. As irgi indu neskalauju, likuciai metami tiesiai i siuksline ir visi indai tiesiai keliauja i indaplove, jei valgome visi. Jei gaminu, tada viska dedu i kriaukle, kazkoki dubeneli ar pan, tada tvarkantis stalvirsi viskas keliauja i indaplove.

Jums taip nebuna, mano seimoje buna. As gaminu, o dukra isskrausto ar sudeda indaplove. Bet ir pati galiu taip daryti, cia reali situacija.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2014 11 05, 11:17)
Jums taip nebuna, mano seimoje buna. As gaminu, o dukra isskrausto ar sudeda indaplove. Bet ir pati galiu taip daryti, cia reali situacija.

Na pas mane irgi taip būna. Čia matyt visada taip kai kiti krausto smile.gif

Aš tik vat nesuprantu kodėl turėdama indaplovę išsirinkau LABAI didelę kriauklę su labai dideliu padėklu smile.gif Nu bet sugalvojau kad man tokios BŪTINAI reikia..... Jau kai turėsiu viską, gal grįš atmintis kodėl tokios reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siofka @ 2014 11 05, 09:42)
Visu pirma del saldytuvo: saldytuvui blogai kai salia jo yra silumos saltinis, nes saldytuvas tada labiau saldo, naudoja daugiau elektros ir pan ir taip gadinasi.

O orkaitė yra šilumos šaltinis? Kas čia per naujiena? Šilumos šaltinis tai radiatorius, gal jįs turimas omeny g.gif ?
QUOTE(siofka @ 2014 11 05, 09:42)
nesvarius indus as kraunu ant stalvirsio, salia kriaukles
<...>
Per 2 ar 3 dienas prisirenka indu ir tada as kalna leksciu nesuosi link indaploves

Aš suprantu, kad indaplovė pas Jus tikrai nepatogioj vietoj, bet laikyti nešvarius indus ant stalviršio 2-3 dienas blink.gif ... Aš jau greičiau tada juos susiplaučiau kasdien plautuvėje ax.gif .

QUOTE(Carramidami @ 2014 11 05, 10:01)
Atidaryta indaplovė bus maždaug iki vidurio kaitlentės, indaplovės stalčiai ištraukti, tada stoviu aš ir dedu indus į nuo kaitlentės į kairę esančius stalčius (ten bus smulkiausi indai). Taip, šiek tiek nepatogu atidarius indaplovę prieiti prie kampe pakabintų spintelių, stalčių po kaitlente, bet tokiu atveju tikriausiai turėčiau daryti indaplovę vidury virtuvės, kad į visas spinteles būtų patogu nuo jos krauti indus.

Jei tiksliau, tai atidaryta indaplovė užima 58cm. Nepatogioj vietoj ji pas Jus tikrai. Negerai kai prie pat kampo yra. Užblokuojat priėjimą prie stalčių bloko ties kaitlente, prie kampinės spintelės, prie pakabinamų spintelių dešinėje pusėje. Dėl to ir siūliau patogesnį variantą, bet Jūsš teisė rinktis 4u.gif
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 05, 10:01)
Ir Opensea argumentams turiu klausimų, bet jau bijau klausti sad.gif

Kas čia dabar per baimės?...

QUOTE(sazininga @ 2014 11 05, 10:08)
del indaploves, tai mes turim 60cm, ir esam 4asmenys. tai as visai mazesens noreciau lotuliukas.gif  puoduku ir puodu ten neplaunu, plaunu rankomis. indaploveje dedu lekstes i kas antra vieta, kad geriau issiplautu ir greiciau uzsipildytu lotuliukas.gif  nes valgom tik vakare... jei laukciau kol pilnai uzsipildys, atsiranda kvapai unsure.gif tai indaplove pas mus dirba kokius du-tris kart per savaite, na nebent man kulinarinaiai ikvepimai (kas pasitaiko nedaznai) arba turim sveciu 4u.gif

O kam save apsisunkinat ir plaunat rankomis? Va šito tai nesuprantu... Va šitaip elgiantis tai tikrai padaroma pusė ondaplovės darbo, o ne nuskalaujant reikiamus indus. Daugiau puodelių įsigykit ir prikrausit indaplovę greičiau. O jei jau laikot nešvarius indus indaplovėje ilgiau, tai galima praskalauti juos ten įjungiant trumpą skalavimo programą - taip ir kvapas neatsiras.
Aš jungiu indaplovę kasdien, t.y. kasnakt smile.gif. Kam ją turėt, jei neišnaudot?

QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 10:10)
Tai į 45 cm netilptų po pietų 4 asmenų lėkštės ir puodeliai, bliūdas koks ir puodas ar keptuvė?

Tilptų. Bet aš 45cm indaplovėj keptuvių neplaudavau. Keptuvės išvis plautu nereikia, nes gadinasi viršutinis sluoksnis, užtenka su popierium išvalyti mirksiukas.gif .

QUOTE(Baltupyte @ 2014 11 05, 10:13)
Dėl šaldytuvo tai man irgi šiek tiek neramu, grindys tai visur šildomos, ar negadins šiluma iš apačios, nors vyras ramina, kad smarkiai šiltos jos ir nebus, tik šiek tiek drungnos g.gif

Jūsų vyras teisus - grindys tikrai nekaitins nieko, gal net nesijaus, kad jos šildomos yra, iš patirties sakau. Nes jei jos bus drungnos, jau bus per karšta namuose. Bet dar žiūrint kokia pas Jus šildymo sistema - ar nuplatos palaikanti tolygią šilumą grindyse (geoterma), ar karts nuo karto pašildanti (katilas koks nors).
QUOTE(Baltupyte @ 2014 11 05, 10:13)
Geros dienelės visoms  4u.gif

Jums irgi geros 4u.gif , lauksim planų smile.gif .

QUOTE(On the line @ 2014 11 05, 10:39)
Suprantu, kad parasyta jei, bet net susimasciau g.gif Nu dar ne karto nebuvo, kad gaminu valgyti ir indaplove atidaryta stovetu.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 11:26)
Na pas mane irgi taip būna. Čia matyt visada taip kai kiti krausto smile.gif

Bet juk tie kiti galėtų kraustyti kitu metu ax.gif ...

Aš tik vat nesuprantu kodėl turėdama indaplovę išsirinkau LABAI didelę kriauklę su labai dideliu padėklu smile.gif

Labai didelė kriauklė yra visada gerai thumbup.gif , turint indaplovę irgi - čia dėl tų indų sudėjimo prieš kraunant į ją biggrin.gif , bet vat padėklo tai jau tikrai - 100 metų man jo nereikia schmoll.gif . Turėjau, atsikandau, ačiū smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 11:40)
Bet juk tie kiti galėtų kraustyti kitu metu ax.gif ...

Labai didelė kriauklė yra visada gerai  thumbup.gif , turint indaplovę irgi - čia dėl tų indų sudėjimo prieš kraunant į ją biggrin.gif , bet vat padėklo tai jau tikrai - 100 metų man jo nereikia schmoll.gif . Turėjau, atsikandau, ačiū smile.gif .

Tie "kiti" mėgsta kartu su mama dar būti (bent jau viena) tai džiaugiuos nes tuoj jau nebenorės..... Juk kartu smagiau smile.gif

O aš matyt prie to padėklo pripratus ir užtai taip sugalvojau... Na bandysiu atkreipt dėmesį aš juo naudojuosi ar ne.... Kai turėsiu...

Cha, sugalvojau smile.gif O kur dedat kad ir daržoves nuplautas? ar kokią plastikinę sumuštinių dėžutę vaikų? pvz plaunu 2 dėžutes, išplautą padedu ir kitą galiu plaut... Ant stalviršio juk negalėsiu taip dėt.... (Indų džiovyklos nebus jokios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 05 lapkričio 2014 - 11:06

Labai didelė kriauklė yra visada gerai  thumbup.gif bet vat padėklo tai jau tikrai - 100 metų man jo nereikia schmoll.gif . Turėjau, atsikandau, ačiū smile.gif .

cia kaip as be padeklo. Turejau, atsikandau, aciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:05)
O kur dedat kad ir daržoves nuplautas? ar kokią plastikinę sumuštinių dėžutę vaikų? pvz plaunu 2 dėžutes, išplautą padedu ir kitą galiu plaut... Ant stalviršio juk negalėsiu taip dėt.... (Indų džiovyklos nebus jokios).

va butent. Darzoves plaunant nepamainomas dalykas - nuplauni krauni, nuplauni krauni... nepakenciu balu prisitaskiusiu aplink, o visokiu pritiestu ranksluosteliu aplinkui tuo labiau
Atsakyti
Džiaugiuosi gilia kriaukle ir nemažu padėklu. Kasdien atsiranda kažkas, ką praplaunu-praskalauju tik kriauklėje, ne indaplovėje, tai patogu paskui padėti džiūti ant to padėklo. Yra indų, kurių negalima plauti indaplovėje (kai kurie puodeliai, lėkštutės).
Prieš tai turėjome ne tokią gilią kriauklę - skirtumas didžiulis. Blėkoms atmirkyti, pvz. - gilesnė daug patogiau.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 11:01)
Šiaip tikrai tilptų tiek kiek surašėt ir į 45 cm, bet ar Jūs tik tiek ir dėsit indų? Plauna jei taupesnis režimas ir 1,5 ir beveik 3 val (nuo indaplovės ir programos priklauso) tai su kiekvienu valgymu gi neplausit indų. O per visą dieną jų tikrai daugiau būna.

Jei per visą dieną neplaunu indų, tai vakare tikrai nemenka jų krūvelė būna... Įtariu, kad jei pirktumėm 45 cm, tai ji tikrai kas naktį dirbtų biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 11:05)
Geriau, jei turit vietos, dėl to kad talpesnė, dėl to, kad jos kaina ne ką didesnė už 45cm pločio indaplovės. Bet jei vietos virtuvėje nedaug, rikčiaus kad ir 45cm indaplovę. Taip ir turėjau bute ir labai džiaugiaus smile.gif.
Jei norit indaplovės, tai ir nemąstykit taip. Sudėjimas į indaplovę tikrai greičiau trunka, nei visiškas indų išplovimas, šluostymas/dėjimas į džiovyklą. Man toji džiovykla pakabinamoj spintelėj tiesą sakant kiek atgyvenęs reikalas, nors daug kam patinka ir patogu.

Tai va dėl tos vietos reiktų rinktis, ar 45 ir 15 cm ištraukiama rankluosčių džiovykla su kargiuku apačioj ar tiesiog 60 cm indaplovė.

Man džiovykla vis tiek atrodo patogu, nes būna vaikai užsimano tik tos ir ne kitos spalvos lėkštės, tai daug patogiau ją paimt iš skyrelio džiovykloj nei iš krūvos viena ant kitos sudėtų lėkščių. Bet dar reikės permąstyti šitą reikalą. Įtariu, ne džiovykloj daugiau telpa.

Labai patiko ta mini stalčiuko po kriaukle įdėja bigsmile.gif Gal žinot, kiek maždaug jo įgyvendinima skainuotų?

Aš tik vat nesuprantu kodėl turėdama indaplovę išsirinkau LABAI didelę kriauklę su labai dideliu padėklu smile.gif Nu bet sugalvojau kad man tokios BŪTINAI reikia..... Jau kai turėsiu viską, gal grįš atmintis kodėl tokios reikėjo smile.gif

Gal kad orkaitės skardas būtų patogu plaut? biggrin.gif Nes jos turbūt į jokią indaplovę netelpa.

Tilptų. Bet aš 45cm indaplovėj keptuvių neplaudavau. Keptuvės išvis plautu nereikia, nes gadinasi viršutinis sluoksnis, užtenka su popierium išvalyti  mirksiukas.gif .

Aš ir galvoju, kodėl man kartais instinktyviai norisi taip padaryt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:05)
Ant stalviršio juk negalėsiu taip dėt...

O kodėl? g.gif Aš dedu kartais ir lėkštes šlapias ir puodus ant stalviršio ir nieko jam nenutiko. Paskui su popieriniu rankšluosčiu nusausinu ir tiek. O daržoves į kokį bliūdą dedu išplautas. Na bet čia kaip kam, man tiesiog priimtinesnis labiau minimalistinis vaizdas be padėklo smile.gif

Dar noriu apklausėlę padaryt – kur kabinat virtuvius rankšluosčius? Man čia turbūt didžiausia dilema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:15)
Gal kad orkaitės skardas būtų patogu plaut? biggrin.gif Nes jos turbūt į jokią indaplovę netelpa.

Tai kad telpa.... Dabar nauja indaplovė kur viskas nusilenkia. Jau senoj ne viską nulenkti galėdavau ir tai sutalpindavau. Tai čia tikrai sutalpinsiu.... Skardos tos tinka indaplovei, o jau tų kur netinka su laiku atsikračiau.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 12:22)
Tai kad telpa.... Dabar nauja indaplovė kur viskas nusilenkia. Jau senoj ne viską nulenkti galėdavau ir tai sutalpindavau. Tai čia tikrai sutalpinsiu.... Skardos tos tinka indaplovei, o jau tų kur netinka su laiku atsikračiau.

Man dar kosmosas tie terminai biggrin.gif Kas atsilenkia, durelės? Bedt į 45 turbūt jau netilptų? O būna kad prie orkaitės pridedamos skardos tinka plaut indaplavoj ir nereik jų keist? Čia būtų didelis pliusas, vien dėl to 60 cm pirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:19)
Man džiovykla vis tiek atrodo patogu, nes būna vaikai užsimano tik tos ir ne kitos spalvos lėkštės, tai daug patogiau ją paimt iš skyrelio džiovykloj nei iš krūvos viena ant kitos sudėtų lėkščių. Bet dar reikės permąstyti šitą reikalą. Įtariu, ne džiovykloj daugiau telpa.

Gali būti, kad imsite tiesiai iš indaplovės biggrin.gif

QUOTE(Justesea @ 2014 11 05, 12:19)
Labai patiko ta mini stalčiuko po kriaukle įdėja bigsmile.gif Gal žinot, kiek maždaug jo įgyvendinima skainuotų?

Idėja įdomi, atrodo simpatiškai, tik..galvoju, ar dėl poros kempinėlių pasidėjimo apsimokėtų tokį stalčiuką daryti? Žinoma, turint finansų viskas įmanoma,galima prisigalvoti visokių pribumbasų.
Pas mus, kaip rašiau, virš šiukšlinės yra vidinis siauras stalčiukas, tai jame telpa tikrai daugiau nei kelios kempinėlės, o kaina spėju - gerokai mažesnė nei ano stalčiuko..
Atsakyti