QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 04, 16:42)
O čia tikrai tas vamzdis turėjo įtakos? Kažkaip neteko girdėt tokios informacijos.
Na garantuoti negaliu, bet daugiau nėra ko kaltinti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 04, 20:58)
Nelabai sekiau diskusija, bet gal gerai supratau, kad kalba, jei siuksliadeze ir plautuve ne prie indaploves.
1. Net instrukcijose rasome, kad deti apilpautus indus.
2. Isvalgyti pilnai lekste tai viena, o visi kauliukai?
3. Jei daug zmoniu, tai nenesiosi nuo stalo po viena lekste is karto i indaplove. Susidedi laikinai i plautuve.
1. Net instrukcijose rasome, kad deti apilpautus indus.
2. Isvalgyti pilnai lekste tai viena, o visi kauliukai?
3. Jei daug zmoniu, tai nenesiosi nuo stalo po viena lekste is karto i indaplove. Susidedi laikinai i plautuve.
Iš esmės dvi diskusijos: šiuškliadėžė po plautuve ar šalia ir indaplovė šalia plautuvės ar nebūtinai.
1. Tada nesuprantu indaplovės prasmės, jei pusę darbo reikia padaryti rankomis... Na bet tiek to
2. Kažką su kaulais valgom retai. Ir tokiu atveju jau bevalgant visi kaulai dedami į vieną (ar kelis, jei daugiau žmonių) lėkštę/bliūdą. Iš ten - į šiukšliadėžę, bet ir lėkštės su kauliukais nesugalvočiau dėti į plautuvę
3. Čia jau mano įpratimas na nededu tų nešvarių indų į plautuvę Dedu ant stalviršio, bet plautuvė man turi būti tuščia O jei reikia pvz., kokį vaisių nuplauti, ką daryti kai plautuvėje krūva nešvarių indų?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 04, 22:38)
Dar vienas pasitaikantis atvejis, kai indas buna su idubimu ant dugnelio ir po dziovinimo vis tiek ant jo lieka balute - tai vel gi man tenka nulasinti ji i plautuve.
O kodėl ne į indaplovę?
Diskusija diskusijai, kiekvienos šeimininkės patirtys skiriasi, ir tai normalu Tik pastebiu, kad dažnai žmonės įpranta daryti ir net nepagalvoja, kad gali būti kitaip patogiau
Va jei būtų kas parašę, kad taip indaplovė ir šiukšliadėžė negerai, nes negalėsiu jų atidaryti vienu metu, tada būčiau didelį ačiū pasakius, nes būtent ši priežastis verčia mane perdėlioti planą