QUOTE(Juodai @ 2014 12 05, 15:04)
Turiu tokį dangtį keptuvei,
Žinoma, jei yra galimybė patogiai pasidaryti kaitlentę kitur
Gal tik vienas mažiukas - kad negaliu virš salos pasikabinti masyvių man labai patinkančių šviestuvų
O Jūsų pateiktam pavyzdy
suardomas salos vientisumas.
Žinoma, jei yra galimybė patogiai pasidaryti kaitlentę kitur
Gal tik vienas mažiukas - kad negaliu virš salos pasikabinti masyvių man labai patinkančių šviestuvų
O Jūsų pateiktam pavyzdy
suardomas salos vientisumas.
Tikrai atrodo geras daiktas toks dangtis
Dėl galimybės kaitlentę daryti kitoj vietoj, tai ji sąlyginai yra, pas man virtuvės siena apie 4.7m, iš kurių 2.7m bus langas. Tai kur kampe įkiščiau kaitlentę. Bet... nežinau kaip tada daryti su gartraukiu, nes dabar ventiliacijos kaminas yra išvestas būtent salai, kad būtų tiesioginis ištraukimas be jokių alkūnių. O darant gartraukį prie sienos, atsirastų alkūnės, arba tada kažkaip tiesioginį "išmetimą" daryti tiesiai sienoje, kas man atrodo gal nelabai daroma.
Kita vertus, padidinsiu salą, nes projekte tai ji labai negili padaryta, beveik tik kaitlentės pločio, aš kol kas planuoju daryti 1m gylio. Bet dėl padidinimo suvalgomojo stalu atsirado problemų nežinau ar tilps tiksliau ar netrukdys praėjimui (nors kokį transformerį nusipirkus gal ir gerai bus)
Pati sala man gražiausiai atrodo irgi vientisa. O tas pavyzdys tai toks šiaip gal nekoks, yra geresnių, aš tik patį principą įmečiau dėl to aukščių skirtumo.
o jūsų šviestuvai tai bent man labai pavydžiu žmonėms turintiems fantaziją, ir sugebėjimą susiderinti viską. Ir šiaip, žinantiems ko nori