Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

Na kampinio sanario nelabai noriu, siuo metu virtuveje toki turime tai man nelabai jis patinka. Siaip gal ir patogiausias variantas isspresti sia problema, bet tie lankstai daznai nukrypsta nuo dureliu svorio, nors jos tikrai nera dideles. Va naujojoj virtuvej kazkaip norisi ju isvengti. ax.gif

baldus susiprojektuosim, visu detaliu matmenis duosim ispjauti kur pjausto plokstes ir paskui vesim uzdeti glianca (ta blizgu pavirsiu) Ir namuose susirinksim mirksiukas.gif o tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu desim grudinta stikla, kuri irgi uzsisakysim.
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 20:19)
Visi stalčiai bus paprasti ne blumai, tik tas šiukšliadėžės šustras biggrin.gif

Kaip tik stalciai geriau butu bluminiai biggrin.gif , o sutros siuksliadezes pigus variantas Ikejoj yra ax.gif

Ta juostele ir mes turesim, nepatinka ji man, bet turim draugus, kurie be juosteles dare, vanduo pateko, keisti reikia stalvirsi, ispute baisiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2014 12 04, 15:32)
Kaip tik stalciai geriau butu bluminiai  biggrin.gif , o sutros siuksliadezes pigus variantas Ikejoj yra  ax.gif

Būtų šaunu visi šustri, bet kai paskaičiavo su visais blumais, kaina tūkstančiu su virš šoktelėjo. Nu... nepasiusiu ir be jų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 04 gruodžio 2014 - 15:42
O visokias varčias irgi verta blum, grass ir co. ar tik į stalčius geriau investuoti? Pas mane jų nedaug, tai naiviai viliuosi, kad neišlips iš biudžeto biggrin.gif
Atsakyti
Jei pinigine neverkia, geriau blum... Tikrai patikima ir ilgaamziska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2014 12 04, 17:19)
Jei pinigine neverkia, geriau blum... Tikrai patikima ir ilgaamziska  4u.gif

Mano nuomone, Hettich geriau nei Blum. smile.gif Iš patirties.
Atsakyti
Skaičiau diskusijas apie kriaukles su ar be padėklo. Turėjau be ir su (tikrai labai kalkės matydavosi). Dabar bus be (meistras patarė, motyvavo kad indaplovė bus). Šiandien pamačiau internete tokią džiovyklę wub.gif kažin Ikea yra? Nors vien dėl jos virš 100km važiuoti blush2.gif

user posted image

Juodai, šviestuvai atrodo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2014 12 04, 15:32)
Kaip tik stalciai geriau butu bluminiai  biggrin.gif , o sutros siuksliadezes pigus variantas Ikejoj yra  ax.gif

gal galit įmesti jos pvz.? 4u.gif
aš tik tokį var. esu nužiūrėjusi IKEA atliekų rūšavimui
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 12 04, 21:29)
gal galit įmesti jos pvz.? 4u.gif

Dar tik vaziuosiu ryt i IKEA paziureti, virtuve dar tik gaminama blush2.gif , drauge sake, kad yra geru variantu... reiks paziureti...

Laba visoms 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip dabar susipainiojau dėl tos salos unsure.gif
Pas mane pagal projektą virtuvėje sala, ir toje saloje turi būti viryklė. Nu bet prigąsdinot, kad viską šveisti baisiai reiks blink.gif Tai ką dabar daryt g.gif
Gal vienas iš variantų galimas toks, ta prasme pats principas toks: http://indoordesigns...ml#.VIGprzGsWqE
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2014 12 05, 15:50)
Oi kaip dabar susipainiojau dėl tos salos  unsure.gif

Na nežinau, kaip ten kiti šeimininkauja blink.gif , bet pas mane į svetainės pusę tikrai niekas netyška schmoll.gif . Žuvį kepu orkaitėj; arba ant laužo, bet ne dėl taškymosi, o dėl kvapo - orkaitėj kepant jo daug mažiau būna. Už orkaitės iki stalviršio krašto pas mane yra dar 43cm (visas stalviršis 100cm gylio) - kaip turi taškytis, kad į tą pusę snt grindų pritaškytų? Stovi ten pusbario kėdės, jų nė karto neteko valyti nuo riebalų. Net vaikai kartais sėdi ten, laukdami kol iškepsiu smile.gif.
Turiu tokį dangtį keptuvei, kuris neleidžia nuo garų sisidariusiam vandeniu lašėti į keptuvę. Vanduo nuteka į aplink dantį apačioje suformuotą griovelį. Geras daiktas thumbup.gif.
Žinoma, jei yra galimybė patogiai pasidaryti kaitlentę kitur, gal ir daryčiau kitur, bet pas mane tos galimybės nebuvo, ties langu nenorėjau daryti jos, nenorėjau ardyti pakabinamų spintelių vientisumo. Bet pasidarius saloj nesigailiu nė kiek schmoll.gif . Nė vieno minuso nematau. Gal tik vienas mažiukas - kad negaliu virš salos pasikabinti masyvių man labai patinkančių šviestuvų - kažko iš tokios serijos - man jie labai labai wub.gif . Bet vietoj to turiu gražuolį gartraukį (man smile.gif ) ir žadu kabinti pora mažesnių šviestuviukų - gal šituos wub.gif .
O Jūsų pateiktam pavyzdy pam asmeniškai nepatinka tas iškėlimas ties sėdimom vietom. Kodėl? Todėl, kad kėdžių aukštesnių reikia - patogiau sėdėt ant žemesnių, todėl, kad suardomas salos vientisumas. Tokį varijantą užskaityčiau nebent tuomet, jeigu nebūtų kėdžių prie salos, o taip ji būtų tarsi šioks toks virtuvės atskyrimas nuo svetainės - gi daug kas taip nori, nors daro viską vienoj erdvėj unsure.gif ...

Beje, tam pavyzdy nėra gartraukio... bent jau nematau lens.gif ... Įdomu kur jis g.gif ? Gal ištraukiamas iš stalviršio unsure.gif . Ir plautuvė - koookio dydžio blink.gif biggrin.gif ... va čia tai "padėkliukai" prie jos smile.gif .
Norėjau kažką panašaus prisitvirtinti pas save iš salos krašto ties kaitlente - šluostukams kabinti, tik suabejojau, kad jie nelebai vietoj bus, geriau arčiau plautuvės. Bet visad yra galimybė prisitvirtinti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 gruodžio 2014 - 15:28
Man tik truputį keista, kai sakoma, kad jei saloje viryklė, tai taškysis ir reikės šveist. Juk lygiai tas pats, jei viryklė kitoje pusėje. Juk keptuvės riebalų tiškimas nepriklauso nuo to, kur ji stovi, taip, kad ir ten ir ten po gaminimo teks pasivalyt smile.gif
Atsakyti