Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

30x100 labia siauros durelės.. g.gif Pas pažįstamus yra apie 40x100 , apžiūrėjus jų virtuvę ir užsiskiedžiau tų durelių sus tiklais viršuj. Labai ilgos, siauros linijos gaunasi. Nu.. negaliu sakyt, kad kažkas negražaus, bet man kaip suraikytas visas viršus blush2.gif
O aš jau bandau atsipalaiduot nuo dėstymo ir gyvent laukimu biggrin.gif Gaunasi sunkiai, nes vis dar atrodo gal reik kažką keist kol ne vėlu doh.gif biggrin.gif Labai tikiuosi, kad išeis patogi ir bent man graži virtuvė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 04 gruodžio 2014 - 08:06
QUOTE(Juodai @ 2014 12 03, 16:10)
Nu neturiu  unsure.gif ... man smagu gaminant matyti svetainę/tv/vaikus, o ne žiūrėti į sieną...

Ir tai vienintelis privalumas 4u.gif Na čia mums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daugiau privalumų nerasta.

Pas mus vienam būste yra saloje viryklė ir daugiau tokios klaidos nedaryčiau, ir nedarysiu, nes dabar kaip tik įrenginėjame dar vieną būstą su sala, tikrai nemaža sala, kurioje nieko nebus, nei viryklės, nei kriauklės, tik švarus ir nesugadintas grožis wub.gif biggrin.gif

Kodėl labai blogai viryklė saloje? Todėl, kad:

""" kai prasideda virimai, kepimai, o ypač žuvies, mėsos, visi tie riebalai taškosi į visas keturias puses, valymo tiek, kad patikėkit, jo tikrai sočiai. Ir tai nėra higieniška, kai zonoje, kur vyksta judėjimas, o jis vyksta ir gamybos proceso metu, tie riebalai išsivaikščioja po namus.

""" estetiškai nieko gražaus tame nėra, kai "vidurį patalpos" verda, garuoja, kunkuliuoja, kažkas vyksta. Stovi tie puodai, keptuvės, kažkas vis tiek stovi. Na bent jau pas mus kartais užsilaiko koks puodas ar keptuvė, nėra taip, kad viskas sterilu ir iš karto dingsta nuo viryklės. Tai reiškia, kad nuolat matai tuos stovinčius puodus ir kt. Ir tai nėra pats gražiausias vaizdas pasaulyje, į kurį gali žiūrėti iki begalybės lotuliukas.gif Dizaino, interjero anei jokio.

Todėl labai labai gerai pagalvokite, ar jums to tikrai reikia. Nes mes jau pasimokėme ir tokios klaidos nebedarome.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 04, 09:28)
....
Todėl labai labai gerai pagalvokite, ar jums to tikrai reikia. Nes mes jau pasimokėme ir tokios klaidos nebedarome.

Tai va abejoju del visu tu priezasciu kur isvardijot. O dar vakar kazka bedarydama supratau kai gerai šalia viryklės kriauklė, nes gi verdant visada pirmiausiai pripili vandes ir tada statai puoda ant virykles. Kai viskas šalia labai patogu, o čia reiktu suktis su puodu. Maža virtuvė turi viena privaluma viskas labai arti smile.gif

Gal kas greitai pasidalins kokia 3D nemokama programele su kuria nesudetinga butu pasidelioti baldus?
Atsakyti
Pas mus toje patalpoje virtuvė su valgomuoju, svetainė visai atskirai, bet tame valgomąjame praleidžiame nemažai laiko, be to, visos erdvės atviros, nėra durų, kurias uždarytum ir daug ko nematytum. Todėl rezultate taip, kad ta sala su visais dalykais labai akivaizdžiai dominuoja, kartais net gi sakyčiau bado akis. O tie besitaškantys riebalai, kai keptos žuvies diena, tai kažkoks košmaras. doh.gif Na bet yra kaip yra, valome po to visur ir tiek. Tiesiog vieną sieną už viryklės nuvalyti paprasčiau.
Atsakyti
O kazin kaip viryklė kampe? patogu butu?
Atsakyti
QUOTE(Frontera @ 2014 12 04, 11:13)
O kazin kaip viryklė kampe? patogu butu?

jei tik montuojama viršuj , tai gal ir nieko g.gif bet nesu mačius tokio varianto.

*
mergaitės, gal galit parekomenduoti kokius baldžius nelabai brangininkus? Vilniuje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 16:23)
na prasysiu ir as patarimo. pirma karta gyvenime planuoju virtuve, iki tol kas nors "atiduodavo" su butu arba spinteliu pavidalu, taigi svajoniu virtuves nesu turejusi. bet ji pas mane mikroskopine, ilgis 3m, plotis 2 m. kol kas su projektuotoju esame deliojimo stadijoj.

mano siulymas : salia orkaites enta vietos skardai apsideti. tarkim iskepete kanors, reikia istraukti ir pasideti, pas jus nera kyr isskirus kampa tarp kriaukles ir kaitlentes, o ten intensyviausas darbastalis. sugalvokite vieta karstai skardai su sausainiais, vista, duona... 4u.gif (pati dabar kankinuosi, dedu skarda ant kaitlentes, kiekviena karta bijau ja sudauzyti doh.gif

QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 12 02, 17:31)
Sveikos, aš, kaip ir turbūt daugelis, virtuvę įsirenginėju pirmą kartą. Pirminis planas toks:
Dabar dilema, ar toje dešinėje sienoje rengti spinteles, ar daryti kaip vietą prisėsti user posted image - kažkas panašaus.
Prašau komentarų ir patarimų.

toks kampelis inestu jaukumo i virtuve, tik as daryciau kai kavyneje du suolai su pasidejimu 90 laipsniu i langa, prie lango stalas, tuomet valgysite ir matysite gamta, o ne virtuves peizaza 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 19:37)

Dabar esate dviese,  tai turėtų užtekti. Šeima pagausės, gal visas butas  per ankštas pasidarys... vadinasi bus naujas būstas ir nauja virtuvė  bigsmile.gif . Viskas keičiasi wink.gif.

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai, akd man juos kas preis 10 metu pasakytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu internete virtuviu projektus. Labai daug yra variantu kad virykle tarp šaldytuvo ir plautuvės. Bet ar tai patogu? g.gif na mano manymu vistik plautuvė turi būti viduryje g.gif Gal kas iš praktiko pasakys?
Atsakyti
Sveikos,
projektuojame virtuvę ir labai reikia jūsų patarimų.
Kol kas virtuvės projektas toks
user posted image

Kaip viršutinės spintelės atsidarinės matosi čia
user posted image

Labai norėčiau sulaukti patarimų ką daryti su kampu. Apačioje jis lieka kaip ir nenaudojamas, po kriaukle numatomas stalčius šiukšliadėžėms, iš kitos pusės irgi stalčiai... O viršutinis kampas doh.gif iš vienos pusės (nuo kriauklės) sugalvojom daryt atveriamą, o nuo kitos pusės tiesiog jis užsitveria. Žodžiu nėra minčių kaip su tuo kampu pasielgti. Kadangi virtuvė bendra su svetaine tai norėtųsi kad ir vaizdas būtų neišdarkytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 12 03, 13:34)
http://www.termopala...talvirsiai/2606

gal kas turi ir naudoja sita stalvirsi?mane atkalbineja,kad visokie trupinukai,plemai matysis,siulo sviesu deti

Man šis stalviršis kaip tik labai praktiškai atrodo - pakankamai margas, maskuojantis toks. Turime šviesų, va ant jo tikrai matosi. O jau matinė balta virtuvė doh.gif doh.gif doh.gif Kaip sunkiai nusivalo visi nešvarumai, atrodo, jie lipte prilimpa prie fasadų..
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 12 04, 01:08)
Ne į temą, bet tiesiog akis už šio sakinio užkliuvo, nes iš tiesų dažnai girdžiu bambant, kokie lietuviai pikti žmonės, o man tada norisi pasakyti būtent tai, ką parašėt rolleyes.gif Man asmeniškai jie neatrodo labai pikti rolleyes.gif
Kad nebūčiau visai ne į temą, susimąsčiau dėl tų pakeliamų durelių g.gif Mano mažytėj virtuvėj didžioji dalis dažnai naudojamų dalykų bus viršuje, o aš, nusprendus, kad 30x100 per siauros gal durelės, galvoju daryti 60x100 (arba 90, dar neaišku). Bet va galvoju dabar apie tą galvos daužymą biggrin.gif Nors gaminti atsidarius spintelių įpročio ir neturiu. Šiaip man visai gražu, kai viršutinės į viršų atsidarančios durelės būna be rankenų, plačios ir dar per vidurį jų ta juostelė lenkimo eina. Bet dabar, kai vartau „atminties katalogą“, tai kažkodėl tokių virtuvių tik blizgių vaizdas iškyla. O blizgios aš nenoriu, noriu to čia neseniai dėto dryžuoto medžio, tokio ne visai mediško. Nežinau, ar žiūrėtųsi gražiai g.gif Reiktų pavyzdžių paieškot. Beje, gal kas susidūrė su tokiu pasirinkimu ir gali palyginti kainą paprastai ir į viršų atsidarančių durelių?

nepikti tikrai
pas mane numatytos pakeliamos, vyras taip sugalvojo, bet dabar skaitant komentarus, manau, kad teisingas pasirinkimas. as tai maniau, kad darysiu atsidarancias, kur is vidaus pirsta apacioj uzkisi, bes nenoriu rankeneliu, biesina aplink jas valyti, o MB pastoviai murzinom rankom ciupineja. kaina pakeliamu aisku didesne uz veriamu, kad klause. o kiek - tai priklauso nuo sanariu kainos, kokybes. beje pas mane kol kas bent jau numatyta matine spalva, bet dabar prisiskaiciau ,akd daugelis giria blizgia, kad ant sviesiu nesimato tu tapnu, tai pradejau abejoti, nes glanciniai man labai grazu. tik va klausimas o vdrug is mados iseis? juk anksciau nebuvo tie gliancai madoj, tai yra tikimybe, kad ir paskui nebus

QUOTE(Karvute @ 2014 12 04, 11:25)
mano siulymas : salia orkaites enta vietos skardai apsideti. tarkim iskepete kanors, reikia istraukti ir pasideti, pas jus nera kyr isskirus kampa tarp kriaukles ir kaitlentes, o ten intensyviausas darbastalis. sugalvokite vieta karstai skardai su sausainiais, vista, duona... 4u.gif (pati dabar kankinuosi, dedu skarda ant kaitlentes, kiekviena karta bijau ja sudauzyti doh.gif
toks kampelis inestu jaukumo i virtuve, tik as daryciau kai kavyneje du suolai su pasidejimu 90 laipsniu i langa, prie lango stalas, tuomet valgysite ir matysite gamta, o ne virtuves peizaza 4u.gif
drinks_cheers.gif auksiniai zodziai, akd man juos kas preis 10 metu pasakytu lotuliukas.gif

nu geras pastebejimas. as jauciu kriaukle trauksiu prie saldytuvo (beje projektuotojas taip ir buvo padares pradzioj) ir nebus labai jau toli ta skarta uz kriaukles nunesti, arba ant palanges. be to pirksiu orkaite su teleskopiniais begeliais, taigi bus atveju, kad tiesiog is skardos kazkoki daikta isidedi i lekste ir atgal suvezi i orkaite.

QUOTE(__777__ @ 2014 12 04, 12:27)
Sveikos,
projektuojame virtuvę ir labai reikia jūsų patarimų.

Labai norėčiau sulaukti patarimų ką daryti su kampu. Apačioje jis lieka kaip ir nenaudojamas, po kriaukle numatomas stalčius šiukšliadėžėms, iš kitos pusės irgi stalčiai... O viršutinis kampas  doh.gif iš vienos pusės (nuo kriauklės) sugalvojom daryt atveriamą, o nuo kitos pusės tiesiog jis užsitveria. Žodžiu nėra minčių kaip su tuo kampu pasielgti. Kadangi virtuvė bendra su svetaine tai norėtųsi kad ir vaizdas būtų neišdarkytas  smile.gif

tai ta kampini sanari darykit kad abi dalys atsidarytu vienom durelem.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 12 04, 11:27)

O pas ką darotės? Jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti