QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 12 02, 21:03)
Gal galite parodyti, kaip visa tai atrodo?
Va
QUOTE(Juodai @ 2014 11 23, 13:53)
o va
nauja - kelios nuotraukos
.
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:37)
nu va vyno lentyna kur iskasta, tai cia eina balkis, jis plane tusciavidutis pavaizduotas, i prieki jis ateina
Supratau... Velnias žino, ką ten sugalvot
Bet kokiu atveju, ta vieta nesimatys iš valgomojo, tad dėl jos dizaino mažiau pergyvent reikia. Reikia geriau pasukti galvą, kaip praktiškiau išnaudoti tą vietą, dėl to vietos pasidėjimams trūkumo. Iš patirties apie vynines galiu pasakyt - turėjom ankstesnėj virtuvėj a'la vyninę - pačiam gale virtuvinio reikėjo kažką sugalvot, nes trūko ilgio lyginant su pakabinamomis spintelėmis (baldus gamino Nabukas, tad pas juos jau yra standartiniai išmatavimai, negali belekokio pločio spintelių padaryt), tai pasiūlė vyninę daryt apačioj, bet netikra tokia gavos - siaura atvira spintutė su keliomis lentynomis. Ir ką? Visad tuščia ji pas mus buvo
. Dulkių kaupykla. Nors vyno mėgėjai esam. O gal dėl to ir neužsilaikydavo tas vynas pas mus
. Bet kokiu atveju, tos vyninės man atrodo tik iš reikalo daromos, nebent žmonės jau turi tokias ir nori naujoje virtuvėje taip pat turėti. Kita vertus, tie kur turi vyno atsargų, gal geriau specialius vyno šaldytuvus renkasi
.
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:37)
tai kampines spintelese visada jie tusti juk lieka, nebent ten keturiom iropotum ir kazka susidetum. bet manau stalciai daugiau daiktu sutalpina, negu kokia puskarusele. o kas pas jus kampinej yra?
Aš dabar kampinės neturiu. Anksčiau turėjau I tipo spintelę 450mm durelėmis su puskarusele. Ten visus savo puodus (daug jų neturiu), keptuves, dar visokias skardeles, virtuvės kombainą laikydavau. Man ji pakankanai talpi atrodė.
Išties, sunku pamatuoti, kiek tos neišnaudojamos vietos lieka. Stalčiai žinoma yra labai gerai
- patogiausias daiktų pasiekimas.
Įdomu, kaip patogios tokios spintelės (foto radau SM forume):
Kaip tas mechanizmas, ar nepaklera laikui bėgant
. Čia atrodo erdvė gana gerai išnaudota.
QUOTE(odes @ 2014 12 02, 21:45)
Juodai, o koks jūsų nuomone geriausias sprendimas kampams?
Vat ir nežinau... Kampiniai stalčiai man iš principo gerai, būtent dėl patogumo imant/dedant daiktus. Erdvės išnaudojimo atžvilgiu - nežinau... Aš visai gerai gyvenau su puskarusele. I tipo spintelė su lentynomis -
... kaip ir visos spintelės apačioje.
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 12 02, 22:05)
Dar neraminantis klausimas - gal kuri turite patirties? Jei plautuvė po langu, nėra galimybės viršuj įrengti indų džiovinimo spintelės, kur dėti ką tik suplautus puodelius. Negi tek šluostyti viską.
Jeigu langas žemas, tokio aukščio, kaip būna tarpas tarp spintelių - pas mane dabar taip,- tai aišku kad galima. Pas mane dabar virš lango visur pakabinamos apintelės, tik aš indų džiovyklos nedėjau, nes indaplovė turiu. Iššluostyti kelis išplautus indus man ne problema. Jei langas aukštas, toks normalus, tai žinoma kad virš jo jokios spintelės nepasidarysit. Na, pasidaryt galit, bet vargu ar pasieksit ką ten įdėti... be palipuko
QUOTE(smile_at @ 2014 12 02, 22:18)
Atsidarančių į šoną nenoriu net pagalvot, nei apatinių, nei
viršutinių
Kodėl?