QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 20:58)
kad tu stalvirsiu daugiau nebera is kur isspausti
Jūaų atveju manau turėtų prioritetu būti stalviršis, o ne pakelta orkaitė. Geriau vyninę naikinkit, vietoj jos spintelę darykit, visas kitas pakabinamas iki lubų planuokit ir bus Jums vietos rakandams.
Jėga kampiniai stalčiai, tai jėga... tada ir kitur stalčius darykit
. Bet žinokit, jau dabar noriu pamatyti, kaip Jūs juose puodus laikysit
. Pažadėkit, kad įkelsit foto, kai pasigaminait virtuvę, su atidarytu kampiniu stalčiumi
.
Rankšlustį aš sėkmingai kabinu ant orkaitės ir vargo nematau
. O jei irkaitėj dar kas kepę būna, tai išvis
, greitai išdžiūsta.
Papildyta:QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 12 02, 21:03)
Gal galite parodyti, kaip visa tai atrodo? bet šiuo atveju smarkiai sumažėja spintelių ir vietos susidėjimui. Ar klystu?
Dar šioj temoj kėliau nuorodą į savo virtuvę. Paieškokit.
Kokiems pasidėjimams vietos virtuvėje Jums reikia? Juk nesukišit viso turto jon. Rečiau naudojami faiktai gali sau sėkmingai tupėti sandėliuke, kuria sakėte tikrai pas Jus bus.
Jūsų įkeltas pavyzdys gražus, tačiau reikia paskaičiuoti, ar tilps tada normali sala negrūdant. Turėkit omeny, kad saloa šonuose reikia min 80cm praėjimui palikti, o geriau visas metras. Sala nuo virtuvinio prie sienis turi būti atitraukta per 1,2m.
Normali sala, jei joje nėra kaitlentės ar plautuvės, bent 1,8m... taip galvoju. Jei su kažkuo įmontuotu, tai 2,3m pats tas.
Visados būna tik dabartis, kurią reikia sutvarkyti. /A. de Saint-Exupery/