Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 18:59)
Jei namuose bus pagalbinių patalpų, tikrai galvočiau apie dviejų eilių virtuvę, t.y viena dalis prie sienos apačioje, o priekyje sala. Dabar taip turiu, nu šakės, kaip man patinka  wub.gif . Ir tikrai nemaža virtuvė 4,2m prie sienos ir 2,3m sala. Pas Jus siena dar ilgesnė yra, tad tikrai nenusimažintumėt. Būtų tokia kompaktiška ir jauki, viskas ranka pasiekiama.  Jūsų gi variante vidury virtuvės šokių salė...  blink.gif  biggrin.gif

Gal galite parodyti, kaip visa tai atrodo? bet šiuo atveju smarkiai sumažėja spintelių ir vietos susidėjimui. Ar klystu?

O gal taip mūsų atveju būtų tikslingiau daryti?virtuvė su sala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotaka siaubūnė: 02 gruodžio 2014 - 20:07
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 20:58)
kad tu stalvirsiu daugiau nebera is kur isspausti

Jūaų atveju manau turėtų prioritetu būti stalviršis, o ne pakelta orkaitė. Geriau vyninę naikinkit, vietoj jos spintelę darykit, visas kitas pakabinamas iki lubų planuokit ir bus Jums vietos rakandams.
Jėga kampiniai stalčiai, tai jėga... tada ir kitur stalčius darykit smile.gif. Bet žinokit, jau dabar noriu pamatyti, kaip Jūs juose puodus laikysit blush2.gif . Pažadėkit, kad įkelsit foto, kai pasigaminait virtuvę, su atidarytu kampiniu stalčiumi ax.gif .
Rankšlustį aš sėkmingai kabinu ant orkaitės ir vargo nematau smile.gif . O jei irkaitėj dar kas kepę būna, tai išvis thumbup.gif , greitai išdžiūsta.
Papildyta:
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 12 02, 21:03)
Gal galite parodyti, kaip visa tai atrodo? bet šiuo atveju smarkiai sumažėja spintelių ir vietos susidėjimui. Ar klystu?

Dar šioj temoj kėliau nuorodą į savo virtuvę. Paieškokit.
Kokiems pasidėjimams vietos virtuvėje Jums reikia? Juk nesukišit viso turto jon. Rečiau naudojami faiktai gali sau sėkmingai tupėti sandėliuke, kuria sakėte tikrai pas Jus bus.
Jūsų įkeltas pavyzdys gražus, tačiau reikia paskaičiuoti, ar tilps tada normali sala negrūdant. Turėkit omeny, kad saloa šonuose reikia min 80cm praėjimui palikti, o geriau visas metras. Sala nuo virtuvinio prie sienis turi būti atitraukta per 1,2m.
Normali sala, jei joje nėra kaitlentės ar plautuvės, bent 1,8m... taip galvoju. Jei su kažkuo įmontuotu, tai 2,3m pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 gruodžio 2014 - 20:14
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 21:10)
Jūaų atveju manau turėtų prioritetu būti stalviršis, o ne pakelta orkaitė. Geriau vyninę naikinkit, vietoj jos spintelę darykit, visas kitas pakabinamas iki lubų planuokit ir bus Jums vietos rakandams.
Jėga kampiniai stalčiai, tai jėga... tada ir kitur stalčius darykit smile.gif. Bet žinokit, jau dabar noriu pamatyti, kaip Jūs juose puodus laikysit blush2.gif . Pažadėkit, kad įkelsit foto, kai pasigaminait virtuvę, su atidarytu kampiniu stalčiumi ax.gif .
Rankšlustį aš sėkmingai kabinu ant orkaitės ir vargo nematau  smile.gif . O jei irkaitėj dar kas kepę būna, tai išvis  thumbup.gif , greitai išdžiūsta.

tai spinteles iki lubu visos. bet faktas tas, kad virsuj susidesiu tik retai naudojamus daiktus, o va tokiems kasdieniams, jei nuleidziu orkaite, tai apacioj ir belieka ta viena kampine spintele, ir siaurute prie orkaites, nes kitos tai siuksline ir indaplove. as kai dabar beveik be spinteliu gyvenu, su apkrautais stalvirsiais, tai bijau, kad nepasidarytu vel tas pats variantas.
virs saldytuvo tai prisiminiau, kodel ta vynine sugalvojom, nes ten tas sienos balkis eina, tai spintele nebesigauna, iskasta kvailai ziuretusi.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 17:23)
na prasysiu ir as patarimo. pirma karta gyvenime planuoju virtuve, iki tol kas nors "atiduodavo" su butu arba spinteliu pavidalu, taigi svajoniu virtuves nesu turejusi. bet ji pas mane mikroskopine, ilgis 3m, plotis 2 m.

Kokia panaši situacija ir net virtuvės išplanavimas! biggrin.gif Na aš čia irgi atkeliavau su dideliu pagalbos ir patarimų prašymu ir su mažu bagažu patirties, bet man Jūsų planelyje labai trūksta darbastalio. Aš galbūt geriau dėčiau orkaitę po kaitlente, kad šiek tiek vietos darbui atsirastų. Taip pat čia prisiskaičiau ir Ikėjoje prisižiūrėjau, kaip patogu apačioje daryti stalčius. Pasilyginau su dabar turimomis spintelėmis, tai tikrai daug patogiau pasirodė. Taip pat asmeniškai aš nedaryčiau angos rankšluostukams. Galbūt geriau tokią erdvę išnaudoti stalčiukui birių produktų indams sudėti (tikrai nežinau, ar tai patogu, nes pati nebandžiusi, mačiau tik kad taip daro biggrin.gif ) Ir man asmeniškai lentynėlės, tiek virš plautuvės, tiek vynui virš šaldytume nelabai patinka, bet čia galbūt aš labiau mėgstu viską paslėpti, o vyno tiek neprikaupčiau smile.gif
Atsakyti
turiu bukletuka su kampiniu stalciu breziniais, tai ten taip pat pavaizduota, kaip jie uzkraunami, jei idomu, galiu i e. pasta atsiusti, nes cia neina ikelti
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:18)
turiu bukletuka su kampiniu stalciu breziniais, tai ten taip pat pavaizduota, kaip jie uzkraunami, jei idomu, galiu i e. pasta atsiusti, nes cia neina ikelti

Puodais? smile.gif Kelkit nuorodą wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:17)
virs saldytuvo tai prisiminiau, kodel ta vynine sugalvojom, nes ten tas sienos balkis eina, tai spintele nebesigauna, iskasta kvailai ziuretusi.

Darykit neiškąstą, o ne tokią gilią. Arba viena lentyna negili, kitos gilios.

Psio, einu tiramisu gaminti, va tokį ... tai nepykit, jei kam neatsakysiu tongue.gif . Ryt paveizėsiu smile.gif. Jums Zivilka į až atsiųsiu savo paštą. Labai jau įdomu, kaip su tuo išdėstymu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 gruodžio 2014 - 20:30
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 21:23)
Puodais?  smile.gif Kelkit nuorodą wink.gif

Papildyta:

Darykit neiškąstą, o ne tokią gilią. Arba viena lentyna negili, kitos gilios.

tai kad neina nuorodos, jis pas mane pdf formatu. ir per part.lt neina ikelti

o tai kaip jos dureles atrodys? man rods negraziai bus
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:29)
o tai kaip jos dureles atrodys? man rods negraziai bus

Tai parodykit, kaip tas balkis eina? Galvojau, kad jis prie sienos. Tai spintelės priekis lygus, o galas, kurio nesimato, iškąstas unsure.gif . Ar ne taip?
Atsakyti
odes, tai koks galu gale pas jus variantas ?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:29)
tai kad neina nuorodos, jis pas mane pdf formatu. ir per part.lt neina ikelti

Gavau. O Jūs pastebėjot, kad tų stalčių šonai bloke liks tušti?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 21:31)
Tai parodykit, kaip tas balkis eina? Galvojau, kad jis prie sienos. Tai spintelės priekis lygus, o galas, kurio nesimato, iškąstas unsure.gif . Ar ne taip?

nu va vyno lentyna kur iskasta, tai cia eina balkis, jis plane tusciavidutis pavaizduotas, i prieki jis ateina
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 21:33)
Gavau. O Jūs pastebėjot, kad tų stalčių šonai bloke liks tušti?

tai kampines spintelese visada jie tusti juk lieka, nebent ten keturiom iropotum ir kazka susidetum. bet manau stalciai daugiau daiktu sutalpina, negu kokia puskarusele. o kas pas jus kampinej yra?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 20:37)
Langas, prie kurio galėtumėt statyt virtuvinį yra 85cm aukštyje. Čia jauusu palange, ar iki lango angos tiek? Turit apsvarstyti, ar užteks stalviršio tokiame aukštyje. Jei taip, tai aišku, kad smagiau ir praktiškiau virtuvę ties langu turėti. Dėl dydžio - ar tikrai daug turite? Apkarpėt planą, tai neaišku, kaip toliau viskas atrodo. Gal kur bus sandėliukas, kuriame galima laikyti kai ką iš viryuvės, o gal patsetas ataikratyti nenaudojamais daiktais? smile.gif
Dabar esate dviese,  tai turėtų užtekti. Šeima pagausės, gal visas butas  per ankštas pasidarys... vadinasi bus naujas būstas ir nauja virtuvė  bigsmile.gif . Viskas keičiasi wink.gif.

Čia iki lango angos 85 cm, nes palangių kaip ir nieko kito, apart sienų ir grindų nėra smile.gif Planelį apkarpiau, nes realiai tik tiek vietos virtuvės reikalams ir teturiu. Jokio sandėliuko ar kito gėrio rakandams slėpti nėra. Žinoma, ir tų rakandų bent jau dabar tiek nėra, kad nebūtų įmanoma suslėpti biggrin.gif O būstas naujai įsigytas būtent tam, kad ateityje pagausėjus šeimynai, visi tilptume. Dabar tai vietos net per daug, bet kol sienos plikos ir yra galimybė pasikoreguoti, norisi viską ir daug žingsnių į priekį apgalvoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2014 12 02, 21:32)
odes, tai koks galu gale pas jus variantas ?

Oi, man dar iki galutinio varianto labai toli. Kol kas bandau apsispręsti prie kurių sienų viską lipdyti. Bet šiaip man prioritetas - darbastalis. Man vietos turi būti pakankamai, nes jei dar kartu su vyru gaminam, tai pusė malonumo dingsta, kai kuriam vietos pritrūksta doh.gif
Papildyta:

Juodai, o koks jūsų nuomone geriausias sprendimas kampams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odes: 02 gruodžio 2014 - 20:50