Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

Sveikos, merginos 4u.gif

pribrendo ir man laikas susirūpinti savo virtuvės reikalais, tačiau kadangi patirties visame šitame reikale visiškai jokios, o jūs čia tiek daug ir tiek taiklių minčių pateikiat, pagalvojau, gal ir man pagelbėsit blush2.gif

Bėda tame, jog nežinau, kaip geriau išsidėlioti ir išsitekti tokio išplanavimo virtuvėje: user posted image

Planuojama ties vitrininiu langu statyti valgomo stalą ir ten daryti valgomojo zoną, taigi virtuvei lieka uždarasis galas. Pirmas klausimas kyla dėl to, ar rištis prie dabartinio plano ir dirbti nugara į langą ar vis dėlto persinešti visas komunikacijas ir bandyti plautuvę ir dalį darbastalio daryti lango pusėje, o orkaitę su kaitlente toje mažojoje sienoje. Bet matyt tada nukenčiu su pakabinamomis spintelėmis, nes langas erdvę pavagia g.gif Ir šiaip panikuoju, kad čia siaubingai mažai vietos toje virtuvėje ir niekas man netilps biggrin.gif Kol kas esam dviese tai nuomojamame bute ir su nedidele virtuve išsisukam, bet norisi, kad savuose namuose vietos nepritrūktų ax.gif

Ačiū už bet kokias nuomones ir komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odes: 01 gruodžio 2014 - 23:01
QUOTE(it's not me @ 2014 12 02, 00:56)
Pasiknisau po telefoną smile.gif Bus vienos iš šitų plokščių My Webpage ten kitoj nuotraukoj ir kampas su užrašais gamintojo matos, jei ką nors jums tai sako smile.gif
Kaip ir apsisprendus buvau dėl tų kairiau esančių. Be reikalo vėl pažiūrėjau, sudvejojau vėl  doh.gif  biggrin.gif  Gal prabalsuosit kurios gražesnės biggrin.gif Ir gal kam kyla minčių koks stalviršis prie jų gražu ir praktiška būtų biggrin.gif

Labas, paziurekit mano virtuve wink.gif maniske is sviesios medzio imitacijos plokstes pagaminta smile.gif norejau det apacioj tamsia spalva, bet labai dziaugiuosi, kad persigalvojau.
Tekstura labai faina, valosi kolkas lengvai, aisku valiau dar tik dulkes, bet jokiu dryziu nesimato.
Mano stalvirsis slapias betonas.
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 23:56)
Pasiknisau po telefoną smile.gif Bus vienos iš šitų plokščių My Webpage ten kitoj nuotraukoj ir kampas su užrašais gamintojo matos, jei ką nors jums tai sako smile.gif
Kaip ir apsisprendus buvau dėl tų kairiau esančių. Be reikalo vėl pažiūrėjau, sudvejojau vėl  doh.gif  biggrin.gif  Gal prabalsuosit kurios gražesnės biggrin.gif Ir gal kam kyla minčių koks stalviršis prie jų gražu ir praktiška būtų biggrin.gif

maN DRYžuoptos daug gražesnės.

QUOTE(odes @ 2014 12 01, 23:58)
Bėda tame, jog nežinau, kaip geriau išsidėlioti ir išsitekti tokio išplanavimo virtuvėje: user posted image

daryčiau ties apatine siena ir kur langai iki antro lango. kas lieka (apie 2m), valgomojo zona.
viršutinės spintelės ties apatine siena, tarp langų galima ūtų kabinti kokias negilias lentynas.
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2014 12 01, 23:09)
Labas, paziurekit mano virtuve wink.gif maniske is sviesios medzio imitacijos plokstes pagaminta smile.gif norejau det apacioj tamsia spalva, bet labai dziaugiuosi, kad persigalvojau.
Tekstura labai faina, valosi kolkas lengvai, aisku valiau dar tik dulkes, bet jokiu dryziu nesimato.
Mano stalvirsis slapias betonas.

4u.gif
Labai noriu tamsios biggrin.gif Net visos tamsios norėjau, bet nu neapsisunkinau sau aplinkos taip biggrin.gif Jau nnnn metų su balta gyvenu, nu vis pažiūriu... gražu, bet taip jau norisi kitaip smile.gif Tai sentimentams viršus bus šviesus, naujiems norams- tamsiai pilka apačia biggrin.gif Kažkokį gal panašiai stalviršio atspalvį ir rinkausi lyg g.gif Tik to margumo tiek nėr.. kaip betonas plikas beveik atrodo biggrin.gif g.gif Atnešė šimtus pavyzdžių, bet nu atrodo iš tiek daug ir nei vienas tobulai netinka doh.gif nebent visai šviesus. Tai rinkausi kaip sakoma "mažiausia blogybę". Bet dar turiu pora sav, apsigalvot smile.gif Jei kam kyls kokių minčių koks cia tiktų, esu labiau nei atvira pasiųlymams biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(*MM* @ 2014 12 02, 00:14)
maN DRYžuoptos daug gražesnės.
daryčiau ties apatine siena ir kur langai iki antro lango. kas lieka (apie 2m), valgomojo zona.
viršutinės spintelės ties apatine siena, tarp langų galima  ūtų kabinti kokias negilias lentynas.

Ačiū 4u.gif Reiškias teisingai pasirinkau, tai gal bent ties šio reikalu nebesiblaškysiu biggrin.gif Nebent... horizontaliai ar vertikaliai tuos dryžius dėt biggrin.gif doh.gif Ir taip ir taip gražu, nors persiplėšk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 12 02, 06:36)
Nebent... horizontaliai ar vertikaliai tuos dryžius dėt biggrin.gif  doh.gif  Ir taip ir taip gražu, nors persiplėšk  doh.gif

Mano apatinės spintelės irgi bus tokios dryžuotos. Horizontaliai. Tik galai bus vertikaliai. Nes vienas galas tai aukštas bus (šaldytuvą rėmins).
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 12 02, 09:25)
Mano apatinės spintelės irgi bus tokios dryžuotos. Horizontaliai. Tik galai bus vertikaliai. Nes vienas galas tai aukštas bus (šaldytuvą rėmins).

Daryčiau visur vienodai horizontaliai. Jei šaldytuvo spintą darysite vertikaliai, ji, ir taip aukšta, dar labiau vizualiai paaukštės.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 12 02, 08:25)

QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 08:54)
Daryčiau visur vienodai horizontaliai. Jei šaldytuvo spintą darysite vertikaliai, ji, ir taip aukšta,  dar labiau vizualiai paaukštės.

Manau ir aš visur horizontaliai darysiu. Šaldytuvas taip pat bus įrėmintas, bet nedaryčiau jo kitaip nei kitos spintelės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 02, 09:54)
Daryčiau visur vienodai horizontaliai. Jei šaldytuvo spintą darysite vertikaliai, ji, ir taip aukšta,  dar labiau vizualiai paaukštės.

Na dabar jau viskas, kaip ir gaminama, tai jau nepakeisiu. Vertikaliai bus tik galinės sienelės ne visa spinta, kodėl taip neklauskit, nes tiesiog pasakė kad taip bus, o aš apie tai nemąsčiau visai.

Jei ką, tai dabar jau žinau kad apie virtuvę vėliausiai reik galvot kol dar plikos sienos smile.gif o geriau dar anksčiau doh.gif
Atsakyti
vat aš irgi galvoju, kad horizontaliai - tai jau kažkas kitaip biškį. gražu ir man. nors ir vertikaliai visai nieko. apskritai - graži plokštė.
aš stalviršį kaip ir apgalvojau jau (kažkas tokio ar tokio), bet spintukių niekaip g.gif plyteles sudėjom antikines, mėlyna su balta dominuoja, o sienos bus šviesi smėlio. galvoju,prie ko labiau derint, ar daryt vos rusvas, kremines,ar kaip tik baltas g.gif o gal visai ką kita.
ir nežinau, ar viršuj ir apačioj tokią pat spalvą daryti? ar apačioj tamsią, viršuj šviesią g.gif g.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražu horizontaliai dryžuotos plokštės ir pati tokios noriu, tik tokio rudai pilko atspalvio, maždaug tokio smile.gif
Atsakyti
Mano ankstesnėj virtuvėj plokštės buvo horizontaliai - tikrai gražiaii atrodė, manau net gražiau, nei jei būtų vertikaliai... O dabartinėj žiūriu - belekaip doh.gif biggrin.gif ... Staičiukai visi horizintaliai, o aukštesni fasadai - vertikaliai doh.gif . Na bet dabar kitokia situacija. Dabar filinguotas masyvas. Kažkaip kitaip ir žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 11 30, 15:01)
Galvojau apie tai, bet.. Reiks paieškot pas ką nors plautuvės su padėklu kairėje pusėje ir pažiūrėt ar patogu  biggrin.gif  Dabar pas mane dešinėje, tai kažkaip keistai ir nežinau ar patogiai atrodo dėt jį į kitą pusę smile.gif Nors gal tiesiog įprasčiau ir būtų viskas ok smile.gif

esu turejusi ir is kaires ir is desines, tai desiniarankiam patogiau is kaires, nes su kaire ranka laikai ,su desine plauni, tai padedi ant padeklo su kaire ranka, su ta ,kuria laikei.
Atsakyti