QUOTE(coco5 @ 2014 12 01, 14:28)
Man šiaip niekas nekliūna, išskyrus pakabinamas spinteles. Tos mažosios su stiklais prilipdytos ne į temą, darykite vienodo aukščio dvi eiles, galima ir su stiklu, jei jums patinka.
Ačiū. Smagu išgirst nuomones. Tik... jau užsakėm. Aišku, kol nepradėjo gamint viską galima keist. Stiklų būtinai norėčiau, tik va formą, dydžius dar galiu kažkiek laiko paderint, apgalvot.
Nu... dabar tik sumojau, kad visai neaptarėm kokie gi tie stiklai durelėse bus..
Jėtau, kaip viską suktalpint galvoj vienu metu... reik su sarašu klausimų važiuot
QUOTE(Opensea @ 2014 12 01, 17:01)
Gal zinote kiek kainuos jusu virtuve ir is kokios medziagos gaminsite?
Medžiaga... pažiūresiu kažkur telefone nusifotografavus pavyzdžius turiu, tai gal ir kokia bus parašyta
Kažkokia plokštė, ne iš brangiausių, bet sakė kokybė neprasta. Kaina dabar
4900 paskaičiavo be rankenėlių. Visi stalčiai bus paprasti ne blumai, tik tas šiukšliadėžės šustras
keliu spustelėjus atsidaro, vėl spust ir užsidaro
Tik dėl stalviršio truputį veliuos... gražiausia būtų baltas, bet jaučiu teplūs labai, o aš tokia peckelė, virtuvė kartu su svetaine bus, tai pabijojau ir tokį... kompromisinį išsirinkau...
Papildyta:
o dėl stalviršių klijavimo va kaip man meistriukas paaiškino. Sako galima, žinoma, tik... darbo biški daugiau
Kaina nuo to nesikeičia, viskas su tuo tvarkoj. Esmė yra ta, kad juos klijuojant svarbu, kad būtų labai lygios sienos, ta prasme lygiai 90 laipsniu kampas tarp jų (o butuose tas laaabai retai būna) nes išpjauna kažkaip išfrezuoja tą vietą prieš atvežant, ar net jiems jau tokią atveža
bijau nusikalbėt čia... Ir jei sienos nera idealiai 90 kampu, tada kažkuris stalviršis atstoja nuo sienos. Aišku, sakė, galima tai sutvarkyt, bet tada palei sieną jau visokius papildomus dalykus reikia dėt, kad tarpų neliktų, nukenčia sandarumas ir t.t.t..... Nu... jis man papiešdamas labai išsamiai ir aiškiai viską išdėstė, aš deja taip atkartot nemoku