Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 13:15)

Man šiaip niekas nekliūna, išskyrus pakabinamas spinteles. Tos mažosios su stiklais prilipdytos ne į temą, darykite vienodo aukščio dvi eiles, galima ir su stiklu, jei jums patinka.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 11:24)
O, sakykit, kur jūsų virykle ir plautuvė bus? Viryklės vietą nuspėt galima pagal gartraukį butų..  g.gif  Bet.. o stalviršį deda "sveiką' ir tas skyles plautuvei ir kaitlentei, orkaitei ispjauna jau vietoj buitinę techniką dedant?  g.gif  blush2.gif  Gal ir durnas klausimas, bet taip dar nesu mačius  blush2.gif

Dar kartą pasiklausiu ir apie stalviršio sujungimą.. tikrai skaičiau, buvo kalbėta, bet senokai jau, tai... smalsu ar tikrai niekam bėdų toj sujungimo vietoj neatsirado, jei suklijuotas buvo, be tos aliuminio juostelės. Pas mus bus du sujungimai. Baldininkas sako, kad būna, kad išpučia, pas pažįstamus visus su tom juostelėm ir jie vargo nemato, nesupranta kas ten man negražu  biggrin.gif  tai kur dar bepasiklausi, jei ne čia biggrin.gif

Virykle po gartraukiu, plautuve prie saldytuvo (krastas matosi) desinej pusej, nevisai kampe.
Pas mane baldzius viska vietoj pjauna ir pajungia, turim toki saunuoli giminaiti smile.gif tai sake pastumdysim vietoj pagal cm kaip man patogiau smile.gif

Maniskis tiesiai sviesiai pasake, kad nevisi moka ir nori jungti be juosteles, nes taip yra sunkiau ir sudetingiau (sufrezuoti), o siule hermetizuoja, aisku vandens ant jos laikyt nereiktu.
O sieneles sujungima su stalvirsiu irgi be kampuku prasiau kad daryti, tai baldzius pasake, as graziai nemoku uztept, bet supjaut galiu, tai plyteliu klijuotojo prasiau kad sutvarkytu, be problemu sutiko thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 12 01, 13:06)
Pas mus buvo sujugta be juostelės, ir viskas puikiai  thumbup.gif .
Tie baldininkai tai įdomūs... taip ir sakytų, kad nemoka tiksliai išpjauti ir suklijuoti ir viskas. Aišku, jiems daug paprasčiau uždėti juostelę. Man ji negražu  schmoll.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 01, 14:23)
O jungė kažkur kitur, ar pas Jus namie?
Klausiu, nes pas mus 3 metrų stalviršio nėra galimybės įnešti, todėl reikės kažkaip jungti... O tos juostelės visai nenorėčiau...

Nepamenu, bet logiškai galvojant turėjo namuose jungti, nes kad neštų L formos gargarą tikrai neįstrigo smile.gif. Teisingai, mums vieną stalviršio dalį keitė, nes kreivai plautuvę įmontavę buvo, tad tikrai namie klijavo.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 12 01, 14:39)
Klijuoja vietoj 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 12 01, 16:20)
Nepamenu, bet logiškai galvojant turėjo namuose jungti, nes kad neštų L formos gargarą tikrai neįstrigo smile.gif. Teisingai, mums vieną stalviršio dalį keitė, nes kreivai plautuvę įmontavę buvo, tad tikrai namie klijavo.

Ačiū, panos. Galėsiu drąsiai reikalaut tada jungimo be juostelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 12 01, 12:24)
Visiskai pritariu drinks_cheers.gif  Siaip geram meistrui(naudojanciam kokybiskus, profesionalius irankius)nera skirtumo ar juostele ar klijavimas(is asmenines patirties kalbu), taip kad kaina neturetu skirtis ax.gif

Na man gamina http://virtuvesbaldai4u.lt

Klijuoja taip, jau namie, tačiau pjauna su staklėm lygiai 45 laipsnių kampu, o jei vietoj pjauna kaip suprantu rizika didesnė todėl ir kaina kyla. Kadangi auksarankio meistrelio neturiu, tai turiu tenkintis tuo, ką siūlo gamintojai.
Kadangi pas mane ne 45 kampas, o virtuvė nėra maža, todėl tam tikrose vietose gautųsi tarpas, kurį reikėtų dengti staljuoste. O vat ta staljuostė man didesnis blogis nei sujungimo juostelė. Aš irgi prisiskaičiau, kad geri meistrai klijuoja ir nemato vargo, pasirinkau atrodo pagal atsiliepimus. Gerai jei kam pasisekė ir už tą patį padarė ir gerai:) man matyt ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 12 01, 15:41)
Na man gamina http://virtuvesbaldai4u.lt

Klijuoja taip, jau namie, tačiau pjauna su staklėm lygiai 45 laipsnių kampu, o jei vietoj pjauna kaip suprantu rizika didesnė todėl ir kaina kyla. Kadangi auksarankio meistrelio neturiu, tai turiu tenkintis tuo, ką siūlo gamintojai.
Kadangi pas mane ne 45 kampas, o virtuvė nėra maža, todėl tam tikrose vietose gautųsi tarpas, kurį reikėtų dengti staljuoste. O vat ta staljuostė man didesnis blogis nei sujungimo juostelė. Aš irgi prisiskaičiau, kad geri meistrai klijuoja ir nemato vargo, pasirinkau atrodo pagal atsiliepimus. Gerai jei kam pasisekė ir už tą patį padarė ir gerai:) man matyt ne smile.gif

o jus pries uzsisakant neissiaiskinot kas ir kaip? g.gif panasu, kad nenori terliotis ir prisiimt atsakomybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 01, 11:38)
Tikiusi, parodysit mums tą nepadorią virtuvę paskui (ir kainą)blush2.gif

Na gal kam ir nieko, bet aš tiesiog nebuvau morališkai pasiruošus mokėti už plokštės virtuvę tiek. O parodyt parodysiu, jaučiuos skolinga už patarimus. Nes be šitos temos būčiau visai kitaip matyt pasidarius - dėliotis pradėjau tik perskaičius keletą temų.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 12 01, 17:48)
o jus pries uzsisakant neissiaiskinot kas ir kaip? g.gif panasu, kad nenori terliotis ir prisiimt atsakomybes verysad.gif

Tai aš prieš užsakant ir aiškinausi, ir iškart perspėjo dėl tų kampų. Net papildomai važiavo matuoti. Tiesiog aš jau nebegalėjau skirti tiek vien tam, kad būtų be juostelių (pinigai neribotų tai ir stalviršis iš vis ne toks būtų). Ypač todėl, kad tos juostelės viena gausis ties plautuvės padėklu kita kitoj pusėj ir nelabai ten matysis.
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 12:15)

Gal zinote kiek kainuos jusu virtuve ir is kokios medziagos gaminsite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 01 gruodžio 2014 - 17:01
QUOTE(batareika @ 2014 12 01, 15:56)
Tai aš prieš užsakant ir aiškinausi, ir iškart perspėjo dėl tų kampų. Net papildomai važiavo matuoti. Tiesiog aš jau nebegalėjau skirti tiek vien tam, kad būtų be juostelių (pinigai neribotų tai ir stalviršis iš vis ne toks būtų). Ypač todėl, kad tos juostelės viena gausis ties plautuvės padėklu kita kitoj pusėj ir nelabai ten matysis.

Jau velu, bet kitur tikrai butumet radus, kas papildomai uz tai neima ir nemato tame problemos ax.gif Nors ka cia ir bekalbet, susigyvensit su tom juostelem 4u.gif Kad tik tokios problemos butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 12 01, 14:28)
Man šiaip niekas nekliūna, išskyrus pakabinamas spinteles. Tos mažosios su stiklais prilipdytos ne į temą, darykite vienodo aukščio dvi eiles, galima ir su stiklu, jei jums patinka.

4u.gif Ačiū. Smagu išgirst nuomones. Tik... jau užsakėm. Aišku, kol nepradėjo gamint viską galima keist. Stiklų būtinai norėčiau, tik va formą, dydžius dar galiu kažkiek laiko paderint, apgalvot.

Nu... dabar tik sumojau, kad visai neaptarėm kokie gi tie stiklai durelėse bus.. doh.gif biggrin.gif Jėtau, kaip viską suktalpint galvoj vienu metu... reik su sarašu klausimų važiuot biggrin.gif

QUOTE(Opensea @ 2014 12 01, 17:01)
Gal zinote kiek kainuos jusu virtuve ir is kokios medziagos gaminsite?

Medžiaga... pažiūresiu kažkur telefone nusifotografavus pavyzdžius turiu, tai gal ir kokia bus parašyta smile.gif Kažkokia plokštė, ne iš brangiausių, bet sakė kokybė neprasta. Kaina dabar 4900 paskaičiavo be rankenėlių. Visi stalčiai bus paprasti ne blumai, tik tas šiukšliadėžės šustras biggrin.gif keliu spustelėjus atsidaro, vėl spust ir užsidaro biggrin.gif
Tik dėl stalviršio truputį veliuos... gražiausia būtų baltas, bet jaučiu teplūs labai, o aš tokia peckelė, virtuvė kartu su svetaine bus, tai pabijojau ir tokį... kompromisinį išsirinkau... g.gif
Papildyta:
o dėl stalviršių klijavimo va kaip man meistriukas paaiškino. Sako galima, žinoma, tik... darbo biški daugiau biggrin.gif Kaina nuo to nesikeičia, viskas su tuo tvarkoj. Esmė yra ta, kad juos klijuojant svarbu, kad būtų labai lygios sienos, ta prasme lygiai 90 laipsniu kampas tarp jų (o butuose tas laaabai retai būna) nes išpjauna kažkaip išfrezuoja tą vietą prieš atvežant, ar net jiems jau tokią atveža g.gif bijau nusikalbėt čia... Ir jei sienos nera idealiai 90 kampu, tada kažkuris stalviršis atstoja nuo sienos. Aišku, sakė, galima tai sutvarkyt, bet tada palei sieną jau visokius papildomus dalykus reikia dėt, kad tarpų neliktų, nukenčia sandarumas ir t.t.t..... Nu... jis man papiešdamas labai išsamiai ir aiškiai viską išdėstė, aš deja taip atkartot nemoku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 01 gruodžio 2014 - 19:40
QUOTE(zirzalyne @ 2014 12 01, 15:00)
... tiesiai sviesiai pasake, kad nevisi moka ir nori jungti be juosteles, nes taip yra sunkiau ir sudetingiau (sufrezuoti), o siule hermetizuoja, aisku vandens ant jos laikyt nereiktu.
O sieneles sujungima su stalvirsiu  irgi be kampuku prasiau kad daryti, tai baldzius pasake, as graziai nemoku uztept, bet supjaut galiu, tai plyteliu klijuotojo prasiau kad sutvarkytu, be problemu sutiko  thumbup.gif
drinks_cheers.gif

Jei tik noro yra, tikrai galima padaryt - dare ne profesioalus baldininkai, bet zmones, kurie norejo graziai padaryt 4u.gif (sienos, pasirodo, nelygios irgi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 01 gruodžio 2014 - 22:28
QUOTE(Opensea @ 2014 12 01, 17:01)
is kokios medziagos gaminsite?

Pasiknisau po telefoną smile.gif Bus vienos iš šitų plokščių My Webpage ten kitoj nuotraukoj ir kampas su užrašais gamintojo matos, jei ką nors jums tai sako smile.gif
Kaip ir apsisprendus buvau dėl tų kairiau esančių. Be reikalo vėl pažiūrėjau, sudvejojau vėl doh.gif biggrin.gif Gal prabalsuosit kurios gražesnės biggrin.gif Ir gal kam kyla minčių koks stalviršis prie jų gražu ir praktiška būtų biggrin.gif
Atsakyti