QUOTE(mikute000 @ 2014 11 29, 18:53)
Sveiki,
Tie kurie darote virtuve iki pat lubu, koks jusu pakabinamu spinteliu aukstis? Pas mus aukstis virtuves apie 2,65 m., planavau daryti spinteles iki lubu, siandien vienas meistras atejes ispeike, sako bus negrazu, nu bet ziurineju nuotraukas ir man labai grazu, kam ten palikti vieta virsuje dulkems kauptis.
Pas mane panašus aukštis, spintelės iki lubų bus, bet jos bus ne vienos durelės, o atidaromos žemiau, prie lubų horizontalios pakeliamos. Nes pasirodė labai siauros ir ilgos. Kai padarys (žada jau visai greitai, o kaip bus nežinia) tik tada realiai matysiu ar tai buvo geras sprendimas.
QUOTE(it's not me @ 2014 11 30, 15:01)
Galvojau apie tai, bet.. Reiks paieškot pas ką nors plautuvės su padėklu kairėje pusėje ir pažiūrėt ar patogu
Dabar pas mane dešinėje, tai kažkaip keistai ir nežinau ar patogiai atrodo dėt jį į kitą pusę
Nors gal tiesiog įprasčiau ir būtų viskas ok
Daug metų naudojausi dežinėj, dabar bus kairėj padėklas. Tikiuosi priprasti.
QUOTE(it's not me @ 2014 12 01, 10:24)
Dar kartą pasiklausiu ir apie stalviršio sujungimą.. tikrai skaičiau, buvo kalbėta, bet senokai jau, tai... smalsu ar tikrai niekam bėdų toj sujungimo vietoj neatsirado, jei suklijuotas buvo, be tos aliuminio juostelės. Pas mus bus du sujungimai. Baldininkas sako, kad būna, kad išpučia, pas pažįstamus visus su tom juostelėm ir jie vargo nemato, nesupranta kas ten man negražu
tai kur dar bepasiklausi, jei ne čia
Labai labai norėjau be tų juostelių.... Kaina didesnė sujungimo, bet neišgąsdino pradžioj. Tačiau, kai tiksliai išmatavo ir pasakė kad kampų tinkmamų nėra o vietoj pjaunant kaina DAR GEROKAI didėja (o jei ne, tarpukai lieka ir reikia dėti staljuostes)... O kai kaina ir taip jau visas padorumo ribas perkopusi tai nusprendžiau kad geriau jau bus tos juostelės....