Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(mikute000 @ 2014 11 30, 01:13)
O tos spinteles virsutines atsidaro kaip viena spintele ar is keliu daliu?

Kaip viena.
QUOTE(Justesea @ 2014 11 30, 13:56)
Ir man įdomu dėl viršutinių spintelių, maniškės bus apie 1 m. ilgio, nenuspendžiu, ar daryt 3 po 60 ar 6 po 30 cm? g.gif Gražiau gal platesnės, bet ar ne per masyvios išeis 60x100, ar patogu bus naudotis?

Po 60cm, nes dalinant po 30 ir dar per puse skeliant atrodo kaip vaistine...
pas mano tevus panasiai padaryta, tai nu per smulkus tie padalinimai, bet mama nesiskundzia.
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2014 11 30, 13:27)
Po 60cm, nes dalinant po 30 ir dar per puse skeliant atrodo kaip vaistine...
pas mano tevus panasiai padaryta, tai nu per smulkus tie padalinimai, bet mama nesiskundzia.

Ačiū už nuomonę, apie vaistinę nepagalvojau, bet bent vizualizacijoje keistokai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 11 30, 12:27)
-tai darysit padekla i kampo puse ir isliks tas dabastalis  4u.gif nestumkit virykles daugiau

Galvojau apie tai, bet.. Reiks paieškot pas ką nors plautuvės su padėklu kairėje pusėje ir pažiūrėt ar patogu biggrin.gif Dabar pas mane dešinėje, tai kažkaip keistai ir nežinau ar patogiai atrodo dėt jį į kitą pusę smile.gif Nors gal tiesiog įprasčiau ir būtų viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 11 30, 14:01)
Galvojau apie tai, bet.. Reiks paieškot pas ką nors plautuvės su padėklu kairėje pusėje ir pažiūrėt ar patogu  biggrin.gif  Dabar pas mane dešinėje, tai kažkaip keistai ir nežinau ar patogiai atrodo dėt jį į kitą pusę smile.gif Nors gal tiesiog įprasčiau ir būtų viskas ok smile.gif

Pripratimas baisiau uz prigimima biggrin.gif pagal mano patirti padeklas kairėje patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 11 30, 13:43)
Pripratimas baisiau uz prigimima  biggrin.gif pagal mano patirti padeklas kairėje patogiau  biggrin.gif

Naudojaus padeklu ir kaireje ir desineje, kiek pamenu kaireje buvo patogiau ir man drinks_cheers.gif
Bet dar geriau, kai jo nera is vis thumbup.gif Maziau valymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 11 30, 14:43)
Pripratimas baisiau uz prigimima  biggrin.gif pagal mano patirti padeklas kairėje patogiau  biggrin.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 11 30, 15:17)
Naudojaus padeklu ir kaireje ir desineje, kiek pamenu kaireje buvo patogiau ir man drinks_cheers.gif
Bet dar geriau, kai jo nera is vis thumbup.gif  Maziau valymo blush2.gif

na, gal tada tikrai tas reikalas kaip ir isspręstas. Turės būt patogu ir man biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O pas mane atvirkstine situacija, buvo kaireje, o reiks desineje daryti. Irgi galvoju kaip cia bus, bet gal priprasiu..
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 11 28, 16:54)
Sveiki, ar yra kas gaminotės baldus patys?
T.y. nusibraižot, koks "Ulmas" ar "Termopalas" išpjauna, o vyras tik surenka. Mes bandysim patys virtuve pasigamint, nes nemažos reikia apie 7m. 4u.gif
Norėčiau informacijos, gal kuri suteiks, kur geriau ir pigiau išpjauna, frezuoja, uždeda laminatą ar dažo, o kur geriau net nesikreipti. smile.gif

Mes taip darėm. Plokštes užsisakėm UAB "Trukmė" (www.trukme.lt), išpjovė, išfrezavo, apkantavo, susirinkom patys. Jie ir furnitūrą visą turi.
Atsakyti
user posted image
Aukstis spinteliku 120cm, plotis 60cm, 2 ir 3 nuo sienos po 40cm, derinom prie apacios.
O nuotraukos kazkokios kreivos gavosi biggrin.gif
user posted image

Merginos, kaip nervas ima del tos sieneles prie lango... net nenorejau jos ten, o dar ispjone lanku, o ne staciu kampu... verysad.gif lupt ja lauk ar palikt? vyrui mano visai grazu, o man akis bado...baldzius sako, tipo dabar visi taip daro biggrin.gif o man ir nereikia kaip pas visus...
Atsakyti
As lupciau lauk ax.gif
Atsakyti
Kalbejot apie virsutines spinteles iki lubu, mano lubos del gipso israitymu suzemejo iki mazdaug 231cm virtuveje, tad virsutinems spintelems lieka apie 90cm. Irgi galvoju kaip cia graziau, patogiau padaryti. Vientisas varstomas, ar 60cm varstomas, o likusius 30cm atidaromas i virsu?
Atsakyti

QUOTE(Flirt @ 2014 11 30, 22:12)
As lupciau lauk  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti