Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(jugp @ 2014 11 27, 21:45)
Sveiki. Noriu patarimo.
user posted image
Virtuvės baldus planavau L formos palei sienas kairėje ir apačioje, bet lango niša gana žemai - nuo grindų iki lango tik 80cm. Daryti po langu pažemintas spinteles? Daryti baldus tik palei vieną sieną, o ten po langu nieko nedaryti?  g.gif

Nors nėra aišku kuris langas pažemintas, bet vienas variantų: palei sieną virtuvė su pusbariu, o tas langas išnaudotas kaip sėdima vieta. Kažkas tokio

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 28 lapkričio 2014 - 11:17
Sveiki, ar yra kas gaminotės baldus patys?
T.y. nusibraižot, koks "Ulmas" ar "Termopalas" išpjauna, o vyras tik surenka. Mes bandysim patys virtuve pasigamint, nes nemažos reikia apie 7m. 4u.gif
Norėčiau informacijos, gal kuri suteiks, kur geriau ir pigiau išpjauna, frezuoja, uždeda laminatą ar dažo, o kur geriau net nesikreipti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 11 28, 15:54)
Sveiki, ar yra kas gaminotės baldus patys?
T.y. nusibraižot, koks "Ulmas" ar "Termopalas" išpjauna, o vyras tik surenka. Mes bandysim patys virtuve pasigamint, nes nemažos reikia apie 7m. 4u.gif
Norėčiau informacijos, gal kuri suteiks, kur geriau ir pigiau išpjauna, frezuoja, uždeda laminatą ar dažo, o kur geriau net nesikreipti. smile.gif

"Pats sau baldzius" pjausto, laminuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 28 lapkričio 2014 - 15:58
QUOTE(tauskalyte @ 2014 11 27, 16:47)
Laba
Ieshkome virtuves spintelems idomesniu rankeneliu. Gal kur matet Kaune ir galit patarti?

Kaune Veiverių pl. prie Iki parduotuvės yra, ten nemenkas pasirinkimas, tik kainos nemažos, pati nebuvau užėjus bet kolegė vis įdomesnių dalykėlių, rankenėlių prisiperka.
Papildyta:
QUOTE(LaVil @ 2014 11 28, 09:36)

va jau kaškas aplenkė, tą pačią turėjau mintyse. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2014 11 26, 14:39)
Na nezinau, sia temute skaitinejau tai tik viena atsiliepima temeciau. O kaip daugiau? Kaip neblizgus sviesus baldai?..

QUOTE(Eve-line @ 2014 11 22, 01:55)
pas mane puse virtuves blizgi balta - nesigailiu tikrai. blizgi gerai valosi, jei ka.

Tikriausiai buvo daugiau diskutuota apie mikrobus ranksluosciuose nei apie tai...

Tuomet gal parasysiu kitaip jei taip netinka, merginos, kuriuos turint blizgiais fasadais virtuve bendroj erdvej su svetaine, ar ir svetaineje tuomet naudojat blizgius fasadus, o jei ne ar nekrenta virtuve i akis su savo "spindesiu"?

Pas mus ankstesniame bute buvo blizgi žydrai murzina tokia spalva, tai labai gerai valydavosi, tik virš dujinės kabojo spintelė iš kurios išsitraukdavo gartraukis, tai būdavo tokiais taškučiais apsinešusi turbūt riebalų bet ir tas lengvai nuvalydavau, niekada nepirkau jokių specialilių valiklių su feiri karteli ir valdenukų putas nuplaudavau, o paskui su kokia micro fiba arba net kartais su popieriniu rankšluosčiu ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
Nu... pasitariam biggrin.gif
Dėstėm, dėstėm ir gavosi

Va tokie reikalai biggrin.gif
čia daugiau

Vyriškis rauko nosį, kad tos stiklinės dureles viršuj kaip rūsio langeliai atrodys biggrin.gif Nu pasakykit, protingosios, gal tikrai g.gif biggrin.gif Bet aš taip nenoriu tų bokštų vientisų iki pat lubų. Man kažkaip ir lengviau ir jaukiau su stiklais smile.gif

Kitas reikalas... Prisiskaičiau čia, kaip svarbus tas plotas tarp viryklės ir plautuvės ir kirba mintis vityklę dar toliau link lango, iki to užsisukusio stalviršio stumtelt (jau kartą stumtelėjau, nes baldžius dar arčiau buvo papaišęs) g.gif Nes plautuvė bus su padėklu BŪTINAI biggrin.gif o tai kiek pamažins darbinį plotą g.gif Bet gal sočiai vistiek jo lieka? Nes pastūmus tektų vietoj 3 viršutinių durelių jau 4 komponuot, o už viryklės tik kažkoks jau siauras reikalas besigauna g.gif Gal jūsų įgudę akys įžvelgs ką dar čia gali.ma patobulint, kol nepatvirtinom gamybai, o gal jau išspaudėm viską ką galim ir nebeieškot kur nereikia sliekų? smile.gif

Būsiu dėkinga už betkokias pastabas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 29 lapkričio 2014 - 17:38
Sveiki,

Tie kurie darote virtuve iki pat lubu, koks jusu pakabinamu spinteliu aukstis? Pas mus aukstis virtuves apie 2,65 m., planavau daryti spinteles iki lubu, siandien vienas meistras atejes ispeike, sako bus negrazu, nu bet ziurineju nuotraukas ir man labai grazu, kam ten palikti vieta virsuje dulkems kauptis.
Atsakyti
Tai tegul sau peikia irnesakyk.gif Tik tegul padaro gražiai biggrin.gif Pas mus patalpos aukštis apie 250 cm. Truputį mažės, nes lubas gipsines kabins. Dabar papaišė apie 110 viršutinių spintelių aukštį, bet manau teks truputį "prikirpt", kai pasimatuos su jau pakabintom lubom smile.gif
Atsakyti

Sveiki,

Tie kurie darote virtuve iki pat lubu, koks jusu pakabinamu spinteliu aukstis? Pas mus aukstis virtuves apie 2,65 m., planavau daryti spinteles iki lubu, siandien vienas meistras atejes ispeike, sako bus negrazu, nu bet ziurineju nuotraukas ir man labai grazu, kam ten palikti vieta virsuje dulkems kauptis.

Kiekvienas mes grozi suprantam skirtingai wink.gif
pas mane iki lubu 270cm virsutines iki lubu, tai beveik 120cm, man patinka, plokstes rasta rinkau horizontalu, kad vizualiai pazemint.
Siandien pradejo montuot, pabaigs kita savaitgali, tada bus ir nuotrauku, dabar bardakelio nekelsiu rodytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2014 11 29, 23:50)
Sveiki,

Kiekvienas mes grozi suprantam skirtingai wink.gif
pas mane iki lubu 270cm virsutines iki lubu, tai beveik 120cm, man patinka, plokstes rasta rinkau horizontalu, kad vizualiai pazemint.
Siandien pradejo montuot, pabaigs kita savaitgali, tada bus ir nuotrauku, dabar bardakelio nekelsiu rodytis smile.gif

O tos spinteles virsutines atsidaro kaip viena spintele ar is keliu daliu?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 30 lapkričio 2014 - 11:35
Ir man įdomu dėl viršutinių spintelių, maniškės bus apie 1 m. ilgio, nenuspendžiu, ar daryt 3 po 60 ar 6 po 30 cm? g.gif Gražiau gal platesnės, bet ar ne per masyvios išeis 60x100, ar patogu bus naudotis?
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 11 29, 17:02)
Vyriškis rauko nosį, kad tos stiklinės dureles viršuj kaip rūsio langeliai atrodys biggrin.gif Nu pasakykit, protingosios, gal tikrai  g.gif  biggrin.gif Bet aš taip nenoriu tų bokštų vientisų iki pat lubų. Man kažkaip ir lengviau ir jaukiau su stiklais smile.gif

Kitas reikalas... Prisiskaičiau čia, kaip svarbus tas plotas tarp viryklės ir plautuvės ir kirba mintis vityklę dar toliau link lango, iki to užsisukusio stalviršio stumtelt (jau kartą stumtelėjau, nes baldžius dar arčiau buvo papaišęs)  g.gif  Nes plautuvė bus su padėklu BŪTINAI biggrin.gif

man graziau aukstos spinteles su stiklais virsuje 4u.gif o jei dar ir apsvietimas ten yra,ar dar "pakryziuota"- is vis wub.gif

-tai darysit padekla i kampo puse ir isliks tas dabastalis 4u.gif nestumkit virykles daugiau
Atsakyti