Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(irisas @ 2014 11 26, 13:49)
atsakymai apie blizgias plokštes  doh.gif

O aš vis galvojau, ką tas keistas žodis reiškia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 11 26, 13:49)
Bent šią temą paskaitykite  doh.gif Nu kiek galima kaip Pilypas iš kanapių  doh.gif Jau turbūt vos ne kiekvienam puslapyje klausimai ir atsakymai apie blizgias plokštes  doh.gif

Na nezinau, sia temute skaitinejau tai tik viena atsiliepima temeciau. O kaip daugiau? Kaip neblizgus sviesus baldai?..

QUOTE(Eve-line @ 2014 11 22, 01:55)
pas mane puse virtuves blizgi balta - nesigailiu tikrai. blizgi gerai valosi, jei ka.

Tikriausiai buvo daugiau diskutuota apie mikrobus ranksluosciuose nei apie tai...

Tuomet gal parasysiu kitaip jei taip netinka, merginos, kuriuos turint blizgiais fasadais virtuve bendroj erdvej su svetaine, ar ir svetaineje tuomet naudojat blizgius fasadus, o jei ne ar nekrenta virtuve i akis su savo "spindesiu"?
Atsakyti
Ei, nebūkit senos bumbeklės, negi taip sunku žmogui atsakyt, ar taip, ar kitaip, vis tiek raidžių mygtukus spaudžiat biggrin.gif
Aš iš savo pusantrų metų patirties apie tamsiai raudonos "gliancinio" paviršiaus plokštes galiu pasakyti tą patį- šūdukas blush2.gif Apie baltas nežinau, bet ant tų rupužių, tai kiekvienas pačiupinėjimas matosi, kad jas kur, jei nepavalai, per dvi savaites vaizdelis tragiškas patampa, nežiūrint į tai, kad vaikai jau paaugę, nusičiupinėja baisiai... doh.gif savo senajame bute turėjom kažkokias balinto ąžuolo imitacijos plokštes, va joms tai visai priežiūros nereikėjo, dabar užsakysime balinto uosio masyvo, irgi nežinau kaip bus, bet gal gerai, baisiai su amžiumi norisi natūralumo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Baltupyte 4u.gif

Na as ir vis pamastau, kad sviesesnej virtuvej maziau matosi pirstu kleckai, nors tiesa pasakius tai vienoj parduotuvej maciau virtuvini blizgios chaki spalvos, na kiek ciupinejau tai nelabai ten lieka nuo tu pirstu antspaudai, tik va idomu kaip buityje butu.. tai va ir vel susidrumste mintys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 11 26, 15:39)
Tikriausiai buvo daugiau diskutuota apie mikrobus ranksluosciuose nei apie tai...

Tuomet gal parasysiu kitaip jei taip netinka, merginos, kuriuos turint blizgiais fasadais virtuve bendroj erdvej su svetaine, ar ir svetaineje tuomet naudojat blizgius fasadus, o jei ne ar nekrenta virtuve i akis su savo "spindesiu"?

Buvo daug kalbėta apie tuos blizgius fasadus. Ir ankstesnes temutes galima pavartyti - yra juk nuorodos pirmoj temos žinutėj. Lyg ir išsiaiškinom, kad blizgūs šviesūs fasadai - patogu. Mažiau ant tokių matos nučiupinėjimai. Ant tamsių/ryškių blizgių spalvų labai matos, todėl jie ne tokie praktiški. Valosi blizgus paviršius lengviau, nei matinis. Tiek kad tamsų blizgų paviršių, kaip įsivaizduoju (imu pavyzdį kaitlentę smile.gif ), reikia stropiau patrinti, kad neliktų ruožų, kurie ant šviesių blizgių gal ir nesimato.

Negalvokit, kad virtuvė blizgiais fasadais spindės Jums bendroj erdvėj. Tikrai nebus veidrodžio efekto, ypač jei šviesi spalva. Internete pasižiūrėkit tą blizgumą, galima susidaryti įspūdį. Vsai nematau reikalo ir svetainėje blizgius baldus daryti, bet čia skonio reikalas aišku. Man tai neįdomu būtų vienodus baldus turėti ir virtuvėje, ir svetainėje unsure.gif .
Atsakyti
Juodai tas ir yra, kad tu nuotrauku internete begales, kad ne makaule susisuka, o ir foto nepapasakos apie praktiskuma ir protingu komentaru neduos aciuks.gif

Nesakau kad baldai turi buti tokie patys, tik kazkaip pagalvojau kad tas gliancas trenks supermoderniu stiliumi ir gausis stiliu misraine - stai ko as bijau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 11 26, 16:19)
Nesakau kad baldai turi buti tokie patys, tik kazkaip pagalvojau kad tas gliancas trenks supermoderniu stiliumi ir gausis stiliu misraine - stai ko as bijau  doh.gif

Nebūtinai blizgis turi būti supermodernas smile.gif . Buvo kažkada, jau senokai, viena narė įkėlusi savo blizgios filinguotos virtuvės nuotraukytes bigsmile.gif - gaila, neišsisaugojau nuorodos. Neprisimenu, kai tai buvo padaryta - greičiausiai MDF fasadai.
Pavyzdžiui čia ir čia man tikrai nekvepia supermodernu... Kaip tik ta šviesi blizgi virtuvė tokia nelabai matoma atrodo, kai sienos šviesios aišku. Va, radau ir filinguotos blizgios virtuvės pavyzdį, aišku ne tą, apie kurį kalbėjau. Dar viena blizgi klasikinė.
Taigi blizgus fasadas dar jokiu būdu nereiškia supermoderno 4u.gif . Ale koks jau ten ultramodernas, įprastinės dėžutės biggrin.gif . Tai greičiau tokia lietuviška klasika tongue.gif .
Ultra-super-modern aš įsivaizduoju kažkaip va taip, arba taip, dar galima taip (va čia tai gliancas, va čia tai blizgesys mirksiukas.gif ), čia geras pavyzdys, dar vienas, ir dar... 4u.gif Va čia tai ultra, va tokie tai reikalauja į juos labai atsižvelgti statant kitus baldus vienoj erdvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 lapkričio 2014 - 15:54
QUOTE(__777__ @ 2014 11 26, 17:19)
Juodai tas ir yra, kad tu nuotrauku internete begales, kad ne makaule susisuka, o ir foto nepapasakos apie praktiskuma ir protingu komentaru neduos  aciuks.gif

Nesakau kad baldai turi buti tokie patys, tik kazkaip pagalvojau kad tas gliancas trenks supermoderniu stiliumi ir gausis stiliu misraine - stai ko as bijau  doh.gif

Įkeliu nuoroda
http://www.manonamai...s.d?id=66190706
Asmeniškai man šio interjero virtuvė yra puikus pavyzdys, kaip suderinti galima "du stilius-viename". wub.gif
Atsakyti
Juodai, na ir prikrovėt kosmosų biggrin.gif Bet man negražu tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 26, 17:11)
Juodai, na ir prikrovėt kosmosų biggrin.gif Bet man negražu tokios ax.gif

biggrin.gif ... ir man ne wink.gif
Atsakyti
i sita ziurint galima ir pasidazyti, susisukuoti smile.gif doh.gif

Man blizgi, vos vos kakavine spalva, valos labai gerai. Uztrunka valymas 3 minutes. Valau vandeniu sudrekintu skudureliu ( jis pirktas TFilips).
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 11 26, 14:39)
Tuomet gal parasysiu kitaip jei taip netinka, merginos, kuriuos turint blizgiais fasadais virtuve ben 4u.gif droj erdvej su svetaine, ar ir svetaineje tuomet naudojat blizgius fasadus, o jei ne ar nekrenta virtuve i akis su savo "spindesiu"? 4u.gif

Pas mane būtent toks variantas. Niekada nepasigailėjau, virtuvė tarsi pradingus, jos nesimato, ko labai ir norėjau. VIsi kiti baldai naturalaus ąžuolo. Blizgesio daugiau nebesinorėjo.
Atsakyti