QUOTE(Juodai @ 2014 11 25, 09:59)
Nu man taip padaryta orkaitė primena Antano baldus
... Atrodo, kaip neužbaigtas reikalas kažkaip
. O kur šaldytuvas?
Visai neseniai buvo įkeltas virtuvės planas su kaitlente įmontuota ant "kanto". Man irgi keistai taip pasirodė, bet turbūt galima, bent pagal matmenis matyt išeina taip padaryt. Aš kažin ar tap daryčiau
... nepatogiai man atrodo, kai stalčiai ties kaitlentės viduriu atsidaro. Reiktų ilgai pratintis, kojas vis balnočiaus
. Plautuvė tai gerai padėta - ten padėklas užeina ant spintelių sudūrimo. Aš padėklo nedaryčiau - tik stalviršį užima ir šveitimo padaugėja. O kaip čia kampinė spintelė išspręsta? Dabar panašu, kad kampas neišnaudotas. Aš daryčiau kaitlentės sienoje vienodo pločio stalčius, o plautuvės sienoje I tipo kampinę spintelę ir visa kita, kaip dabar yra - po plautuve stalčius aukštu fasadu, paskui indaplovė. Po orkaite daryčiau stalčius.
Bendrą išdėstymą sunku vertinti nematant patalpos plano.
Plano dabar neįdėsiu, pasiklydau kompiuterio platybėse
Šaldytuvas stovės kairėje pusėje, beveik priešais orkaitę, kriauklę, kokie du žingsniai
, pas mus toks nestandartinis išplanavimas, virtuvė atvira su valgomuoju, jis prasideda į dešinę nuo orkaitės, o jei stovi veidu į kaitlentę, tai į kairę prasideda holas, toliau tambūras, žodžiu viskas kiaurai persimato, niekur nepasislėpsi
Dėl kabančių kampinių spintelių tai supratau, kad jos netinka,nebus patogu, nes labai mažai ten vietos, geriau kokią lentynėlę kada pasikabinsiu
Kriauklę jau turiu, tad padėklo neišvengsiu, be to kažkaip jo pasigedau, matyt man jo reikia
O apie kokius stalčius kaitlentės sienoje kalbat, apačioje? Aš ir galvoju, kad tie stalčiai po kaitlente nepatogu bus, bet jei daryti tris blokus stalčių, ne du, tai jie labai siauri gausis, puodams vis tiek reiktų plataus, nežinau, ką ir sugalvoti