Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(jelencikas @ 2014 11 14, 10:38)
Sveikos,

Jau turiu išsvajotą virtuvę. Greitai pažadu ateit pasirodyt

Įdomu įdomu... bigsmile.gif

Dėl Jūsų problemos niekuom padėt negaliu, nesu susidūrus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 02:31)
Gavome iš meistro brėžinius.

2 variantas

user posted image

rinkciausi sita, tik indaplove su kriaukle keisciau vietomis. ta ta padekla kriaukles daryciau i saldytuvo puse. pagrindinis darbalaukis bus butent tarp krisukles ir kaitlentes. ir taip, po orkaite irgi buciau uz stalcius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 02:31)

2 variantas

user posted image

Dėl indaploves ir kriauklės pritariu juodai.
Šaldytuvą palikciau ten pat, tik nedaryciau virš jo tu siauru durelių. Geriau aukštesnes dureles pasidaryti ir tiek.
Ir orkaitę palikciau vietoje, tik galima nuleisti per viena stalciuka, kaip yra po kaitlente, žemiau. O po orkaite pasidaryti du tokius pat aukštus stalcius kaip po kaitlente padaryti.

QUOTE(Juodai @ 2014 11 14, 09:47)
Iš pateiktų variantų taip, antras, tačiau, nekeisčiau šaldytuvo su orkaitės spinta. Geriau indaplovę su plautuve sukeisčiau vietomis, padėklą, jei jis bus, orientuojant į kairę. Taip padidės darbastalis plautuvės dešinėje - juk ten pagrindinis jis bus?.

Atsakyti
Gal kuri gaminotes virtuve Tiko balduose?

Siandien susirinko ismatavimus, aptarem ko noreciau, gavosi labai mielas variantas mazos virtuveles, tik gaila braizyta ranka. Kai gausiu kompiuterini varianta, pasidalinsiu. Zinoma, jei tenkins baldu kaina.

Kiek laiko jums gamino baldus?
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 01:31)
Gavome iš meistro brėžinius.

Man pačiai labiausiai patinka 2 variantas, tik mąstau, gal reikėtų apkeisti vietomis šaldytuvą su orkaite. Laukiu jūsų nuomonių.

1 variantas

user posted image

2 variantas

user posted image

3 variantas

user posted image
Indaują norėčiau statyti čia (pažymėta raudonai). Liktų daugiau vietos virtuvėje pasidėti.

user posted image

Sveika,

Gal gali atskleisti kas per meistras ir is kur? Dabar kaip tik ieskomes kas galetu padaryti komplekta Kaune smile.gif
Atsakyti
[quote=flight,2014 11 14, 08:20]
Aš irgi būčiau už antrą.
Šaldytuvą galima sukeisti, bus arčiau darbinės zonos.
O kodėl po orkaite ir kriaukle - ne stalčiai?
[/quote]

Dėl stalčių net nežinau, viską galima keisti.
Būtent dėl to ir noriu keisti šaldytuvą su orkaite. Manau, kad šaldytuvas patogiau prie kaitlentės.

[quote=Juodai,2014 11 14, 08:47]
Iš pateiktų variantų taip, antras, tačiau, nekeisčiau šaldytuvo su orkaitės spinta. Geriau indaplovę su plautuve sukeisčiau vietomis, padėklą, jei jis bus, orientuojant į kairę. Taip padidės darbastalis plautuvės dešinėje - juk ten pagrindinis jis bus?.
Atkreipkit dėmesį, kad kaitlentė netilps įmontuojama per stalčių blokų sujungimą. Pagal mane unsure.gif ...
[/quote]

Nežinau, ar pavyks sukeisti indaplovę su plautuve, nors norėčiau, nes bus kampinė spintelė, jei indaplovė keliauja arčiau, dingsta kampinė spintelė.
[/quote]

[quote=Justesea,2014 11 14, 09:30]
Aš apie 2 in 1 antrą varaintą galvoju, kad irgi gal nekeisčiau orkaitės vietos, nes kur tada karštą skradą ištraukus padėt? Kažkaip visada juk ant kaitlentės dedama.
[/quote]
Šaldytuvas dažniau naudojamas, nei orkaitė. Skadrą galima dėti ant lentelės. O va maišant kažką, jei pritrūksta produkto, šaldytuvas šalia.

[quote=sazininga,2014 11 14, 10:42]
rinkciausi sita, tik indaplove su kriaukle keisciau vietomis. ta ta padekla kriaukles daryciau i saldytuvo puse. pagrindinis darbalaukis bus butent tarp krisukles ir kaitlentes. ir taip, po orkaite irgi buciau uz stalcius 4u.gif
[/quote]
dėl stalčių po orkaite nepagalvojau.

[quote=LaBras,2014 11 14, 16:46]
Sveika,

Gal gali atskleisti kas per meistras ir is kur? Dabar kaip tik ieskomes kas galetu padaryti komplekta Kaune smile.gif
[/quote]

Meistras iš šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 21:56)
nes bus kampinė spintelė, jei indaplovė keliauja arčiau, dingsta kampinė spintelė.

Kaip tai dingsta? Niekur ji nedingsta, tik plautuvės spintelė (geriau būtų stalčius - apačioj visur kur tik įmanoma patogiau daryti stalčius mirksiukas.gif ) susikeičia vietomis su indaplove. O kampinė kaip buvo, taip ir lieka.
Nepridėliosit skardų ant lentelių, manau tikrai patogiau, kai kaitlentė šalia, nors... įptarimo reikalas smile.gif .

Man tik keista, kaip tas Jūsų meistras antram variante kaitlentę nupiešė tokioj vietoj unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 lapkričio 2014 - 21:23
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 20:56)
Meistras iš šiaulių.

Gal kontaktais meistrelio per AŽ būtų galima pasidalinti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Turiu klausimėlį: pas mane baldininkas padarė taip - yra kaitlentė, o po ja stalčių blokas ir viršutiniame stalčiuje - įrankių stalčius, viduje plastmasinė įrankių dėtuvė. Įkišau ranką ir kaitlentė niekuo neuždengta ir neizoliuota nuo stalčiaus. Ar pas jus irgi niekuo neuždengta? Ar pas mane nedadaryta... kaitlentė dujinė, bijau kaitimo ir net gi gaisro pavojaus... dar ten negyvenam ir ja nesinaudojam. bute pastatoma dujinė viryklė ir verdant tikrai pakankamai karštas paviršius... patarkit prašau, kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 14, 21:17)
Kaip tai dingsta? Niekur ji nedingsta, tik plautuvės spintelė (geriau būtų stalčius - apačioj visur kur tik įmanoma patogiau daryti stalčius mirksiukas.gif ) susikeičia vietomis su indaplove. O kampinė kaip buvo, taip ir lieka.
Nepridėliosit skardų ant lentelių, manau tikrai patogiau, kai kaitlentė šalia, nors... įptarimo reikalas  smile.gif .
Man tik keista, kaip tas Jūsų meistras antram variante kaitlentę nupiešė tokioj vietoj unsure.gif ...

O kur turėtų būti kaitlentė?

QUOTE(TuDa @ 2014 11 14, 21:22)
Gal kontaktais meistrelio per AŽ būtų galima pasidalinti 4u.gif  biggrin.gif

Parašiau į až.
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2014 11 14, 23:33)
Turiu klausimėlį: pas mane baldininkas padarė taip - yra kaitlentė, o po ja stalčių blokas ir viršutiniame stalčiuje - įrankių stalčius, viduje plastmasinė įrankių dėtuvė. Įkišau ranką ir kaitlentė niekuo neuždengta ir neizoliuota nuo stalčiaus. Ar pas jus irgi niekuo neuždengta?

Pas mus izoliuota, bet kaitlentė indukcinė. Gal dujinėms nebūtina?
Atsakyti
kokio gylio daromos viršutinės spintelės?
Apačia 60cm gylio, tarpas tarp viršaus ir apačios ~50cm. Kokie dar standartai? Stalčių-spintelių pločio 60cm, ar tik puodų-keptuvių, o kiti siauresni?
Atsakyti