[quote=flight,2014 11 14, 08:20]
Aš irgi būčiau už antrą.
Šaldytuvą galima sukeisti, bus arčiau darbinės zonos.
O kodėl po orkaite ir kriaukle - ne stalčiai?
[/quote]
Dėl stalčių net nežinau, viską galima keisti.
Būtent dėl to ir noriu keisti šaldytuvą su orkaite. Manau, kad šaldytuvas patogiau prie kaitlentės.
[quote=Juodai,2014 11 14, 08:47]
Iš pateiktų variantų taip, antras, tačiau, nekeisčiau šaldytuvo su orkaitės spinta. Geriau indaplovę su plautuve sukeisčiau vietomis, padėklą, jei jis bus, orientuojant į kairę. Taip padidės darbastalis plautuvės dešinėje - juk ten pagrindinis jis bus?.
Atkreipkit dėmesį, kad kaitlentė netilps įmontuojama per stalčių blokų sujungimą. Pagal mane
...
[/quote]
Nežinau, ar pavyks sukeisti indaplovę su plautuve, nors norėčiau, nes bus kampinė spintelė, jei indaplovė keliauja arčiau, dingsta kampinė spintelė.
[/quote]
[quote=Justesea,2014 11 14, 09:30]
Aš apie 2 in 1 antrą varaintą galvoju, kad irgi gal nekeisčiau orkaitės vietos, nes kur tada karštą skradą ištraukus padėt? Kažkaip visada juk ant kaitlentės dedama.
[/quote]
Šaldytuvas dažniau naudojamas, nei orkaitė. Skadrą galima dėti ant lentelės. O va maišant kažką, jei pritrūksta produkto, šaldytuvas šalia.
[quote=sazininga,2014 11 14, 10:42]
rinkciausi sita, tik indaplove su kriaukle keisciau vietomis. ta ta padekla kriaukles daryciau i saldytuvo puse. pagrindinis darbalaukis bus butent tarp krisukles ir kaitlentes. ir taip, po orkaite irgi buciau uz stalcius
[/quote]
dėl stalčių po orkaite nepagalvojau.
[quote=LaBras,2014 11 14, 16:46]
Sveika,
Gal gali atskleisti kas per meistras ir is kur? Dabar kaip tik ieskomes kas galetu padaryti komplekta Kaune
[/quote]
Meistras iš šiaulių.