Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(poeme @ 2014 11 10, 14:43)
94 cm ar ne per aukštai? Koks jūsų ūgis?  4u.gif

stalviršio aukštį reikia skaičiuoti tik pagal rankos aukštį, jokiu būdu ne pagal ūgį drinks_cheers.gif mano mama aukštesnė už mane, o jos stalviršis žemesnis nei mano, ir jai prie jo puikiai, o man per žemas, jos rankos ilgesnės, ir jai nereikia prie jo lenktis, o aš pasilenkus vis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 11, 14:36)
1Nr

2Nr
right]

Geriau antrasis variantas, dėl darbastalio. Plautuvė kampe geriau, nei kaitlentė kampe.
Tačiau, jeigu galvojat, kad kaip darbastalis Jums tarnaus sala - na kokiems didesniems darbams - kočiojimams, tai galit laisvai ir pirmąjį darytis. Tuomet nei plautuvė, nei kaitlentė nebus kampuose, o to stalviršio tarp jų pilnai užteks daržovėms pasipjaustyti puodan sumest, ar mėsytei (jeigu ją valgot aišku) susismulkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fredislovas @ 2014 11 07, 16:03)
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

labai wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal patartumėt, kokie stalčiai patogiausi, ar mažesni, pvz kokie keturi, ar geriau du dideli( 60 pločio spintelėse). Ir kokio pločio stalčiai patogiausi dėti indams prie indaplovės, pas mane lieka apie 40 cm. , turbūt per mažai g.gif Ryt ateina meistrelis matuoti, reikia pasakyti ko noriu, o aš su savo charakteriu niekaip negaliu apsispręsti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 13 lapkričio 2014 - 13:23
Mergaites patarkit-fasadai balti, filinguoti,neblizgantys,stalvirsi galvojam toki det

http://www.termopala...stalvirsiai/358

orkaite bus balta,kokios spalvos deti kaitlente ir kriaukle?

Galvoju apie baltos spalvos kaitlente,tik del kriaukles jokios nuomones neturiu-ar sviesesne,ar tamsesne g.gif ar tamsia kaitlente?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 13 lapkričio 2014 - 16:14
QUOTE(Soni @ 2014 11 13, 16:13)
Mergaites patarkit-fasadai balti, filinguoti,neblizgantys,stalvirsi galvojam toki det

http://www.termopala...stalvirsiai/358

orkaite bus balta,kokios spalvos deti kaitlente ir kriaukle?

Galvoju apie baltos spalvos kaitlente,tik del kriaukles jokios nuomones neturiu-ar sviesesne,ar tamsesne  g.gif ar tamsia kaitlente?

as deciau juoda kaitlente ir jeigu akmens mases tai tokia ruda kaip stalvirsis plautuve. Baltos kaitlentes man grazu tik ant sviesaus stalvirsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 13 lapkričio 2014 - 17:11
QUOTE(@leja @ 2014 11 13, 18:10)
as deciau juoda kaitlente ir jeigu akmens mases tai tokia ruda kaip stalvirsis plautuve. Baltos kaitlentes man grazu tik ant sviesaus stalvirsio

As irgi pritarciau. Bet tada gal ir orkaites nereikia baltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 13, 17:40)
As irgi pritarciau. Bet tada gal ir orkaites nereikia baltos g.gif

Fasadai balti, tai kaip tik neissiskirs
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 13, 19:37)
Fasadai balti, tai kaip tik neissiskirs

Nebent, jei orkaite virsuj. Bet jei zemai, tai man nesuprantama, kai orkaites spalva skiriasi nuo kaitlentes. Nematau prasmes tiesiog, kazkoks totalus popsas gaunasi, mano manymu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 13, 18:16)
Nebent, jei orkaite virsuj. Bet jei zemai, tai man nesuprantama, kai orkaites spalva skiriasi nuo kaitlentes. Nematau prasmes tiesiog, kazkoks totalus popsas gaunasi, mano manymu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 13, 19:16)

biggrin.gif o kodel privalo but vienos spalvos jeigu tai atskiri daiktai. kaitlente galima derinti prie stalvirsio, orkaite prie fasadu, ypac jeigu spalvos dekingos derinimui. Nesuprantu kodel turi buti vienoda unsure.gif pas mane orkaite balta su juodu stiklu, kaitlente juoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 13, 22:21)
biggrin.gif o kodel privalo but vienos spalvos jeigu tai atskiri daiktai. kaitlente galima derinti prie stalvirsio, orkaite prie fasadu, ypac jeigu spalvos dekingos derinimui. Nesuprantu kodel turi buti vienoda  unsure.gif  pas mane orkaite balta su juodu stiklu, kaitlente juoda  tongue.gif

Neprivalo. Kiekvieno suvokimas skirtingas 4u.gif Man toks variantas atrodo, kad ir to noreta, ir ano noreta, tai sudetas viskas. Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti