Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(poeme @ 2014 11 10, 14:00)
Oba  bigsmile.gif O aš 180cm ir dar suku galvą kad 94cm man bus per aukštai  biggrin.gif  biggrin.gif Gryžusi namo pasimatuosiu savo dabartinį stalviršį bute sulenkusi rankas  thumbup.gif Ačiū už pvz  thumbup.gif

as 171cm ugio, mano stalvirsis 92 cm aukstyje, pries tai buvo 91 cm,tai dabar visa laika toks jausmas, kad man per aukstai...
Atsakyti
Flight superines plytkos drinks_cheers.gif truputi vargsite plaudama, bet grozis to vertas 4u.gif

Mano orkaite sugedo verysad.gif kaip duona kepsiu???

Termodavyklis gal... ikaista valdymo panele. AEG pas mane, kviesiu meistra... dar santechnika... gyvename 10 metu cia tuoj viskas prades gesti, juk viskas pirkta iskarto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2014 11 10, 10:43)
Sveikos merginos  4u.gif
Labai prašau patarimo  4u.gif Kokiame aukštyje turėtų būti langai virtuvėje, kad stalviršis būtų lygus su vidine palange? Ir kokio max pločio gali būti stalviršis ( toje vietoje, kur ištisinis su palange) ?
Labai tikiuosi suprasite ką čia prirašiau  biggrin.gif
Ačiū  4u.gif

Sveiki, pas mus stalvirsis bus po palange. Visaip bandėme, bet teks kažkaip su tuo susitaikyti.
Suprojektavo mums virtuve, viryklę bus priesais langą (langas neatidaro ) ir kabinsim erdvini gartrauki. Šalia virykles ir bus tas tarpas tarp stalvirsio. Nežinau kaip reiks ten virti ir kepti.
Kitoje vietoje nenoriu, nes butu tada toks pats virtuves projektas kaip ir kituose 4 namuose ( kurie suprojektuoti pagal ta pati projektą .)
Jau bus antras kartas , kai užsisakineju pas juos virtuve, tikiuosi liksiu patenkinta ir vėl. Ryt pabandysiu įkelti projektuką
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 09, 19:20)
Grazu, man kaip tik tas spindejimas tokio cinkelio priduoda.
Jusu stalvirsis medzio imitacijos? As apie toki galvoju, idomu ar praktiska, gerai valosi? Jis lygus, ar lieciant jauciasi medzio faktura?
gal pasidalintumet visos virtuves foto, labai idomu butu pamatyti, nes taip pat planuose balti fasadai+medzio imitacijos stalvirsiai

Truputį su projektu pati prigrybavau, tai gėda kelti blush2.gif O tiek skaičiau, tiek planavau.... Pirminis projektas geras buvo, bet tobulinant kažkuriuo momentu bekilnojant ir bekaitaliojant prasileidau... Ir dar tokioje žioploje vietoje - tik blondinė taip galėjo pridirbti... doh.gif Pagrindinį darbastalį sumažinau iki minimumo, nors vietos pakankamai... Ai, susigyvensiu kaip nors. Yra vietos ir kitur kur dirbti.

Žinokit gražiai, atrodo, taip jaukiai ir prie balto viskas tinka. Žiūrint kokio vaizdo tikitės 4u.gif
Atsakyti
Skubus klausimas 4u.gif Turi vedzioti santechnika, kur geriau statyti kriaukle ir kaitlente. As noreciau deti kampuose,kad tarp ju liktu didesnis stalvirsis darbui, vyras sako negerai kampuose...
Dedu variantus, lauksiu nuomoniu
NR1
user posted image

NR2
user posted image

NR3
user posted image

NR4
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2014 11 10, 21:56)
as 171cm ugio, mano stalvirsis 92 cm aukstyje, pries tai buvo 91 cm,tai dabar visa laika toks jausmas, kad man per aukstai...

Labas rytas 4u.gif
Aš vakar gryžusi pasimatavau savo dabartinį stalviršį - 90 cm, o nuo sulenktos rankos ( kaip buvo įkelta Juodai pvz) 20 cm blink.gif Tai mano stalviršis pagal ergonomiką gali būti min 94-95 cm bigsmile.gif Labai džiaugiuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Astulka* @ 2014 11 11, 01:05)
Sveiki, pas mus stalvirsis bus po palange. Visaip bandėme, bet teks kažkaip su tuo susitaikyti.
Suprojektavo mums virtuve, viryklę bus priesais langą (langas neatidaro ) ir kabinsim erdvini gartrauki. Šalia virykles ir bus tas tarpas tarp stalvirsio. Nežinau kaip reiks ten virti ir kepti.
Kitoje vietoje nenoriu, nes butu tada  toks pats virtuves  projektas kaip ir kituose 4 namuose ( kurie suprojektuoti pagal ta pati projektą .)
Jau bus antras kartas , kai užsisakineju pas juos virtuve, tikiuosi liksiu patenkinta ir vėl. Ryt pabandysiu įkelti projektuką

Oho 4u.gif Na - prisitaikysit prie esamos situacijos 4u.gif O aš planuoju virtuvę su interjero dizinere, man ji pati svarbiausia name, praleidžiu ten galybę laiko blush2.gif Sunku pačiai, nesu gyvenusi name, dabartinė virtuvė 6 kv.m, gal net 5 g.gif tai viskas po ranka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 11 lapkričio 2014 - 08:25
QUOTE(Astulka* @ 2014 11 11, 01:05)
Kitoje vietoje nenoriu, nes butu tada  toks pats virtuves  projektas kaip ir kituose 4 namuose ( kurie suprojektuoti pagal ta pati projektą .)

kokio aukščio palangė ir kokio stalviršis? prieš langą įdomiai viryklė... ar nesitaškys pastoviai langas g.gif

QUOTE(savita1 @ 2014 11 11, 01:51)
Skubus klausimas 4u.gif Turi vedzioti santechnika, kur geriau statyti kriaukle ir kaitlente. As noreciau deti kampuose,kad tarp ju liktu didesnis stalvirsis darbui, vyras sako negerai kampuose...
Dedu variantus, lauksiu nuomoniu

aš būčiau už 2 variantą. o kuo vyras motyvuoja savo nuomonę? turėjau ir vėl turėsiu kampe kriauklę, viskas ok. tik štai viryklę stumiam iš kampo, nes prie tos sienos, kur langas, palangės kampas trukdo. nepatinka,ale ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 11, 11:10)
aš būčiau už 2 variantą. o kuo vyras motyvuoja savo nuomonę? turėjau ir vėl turėsiu kampe kriauklę, viskas ok. tik štai viryklę stumiam iš kampo, nes prie tos sienos, kur langas, palangės kampas trukdo. nepatinka,ale ką daryt.

sako,kad nepatogu kampe plauti ir panasiai,nes musu saldytuvas issikises kaip matosi, ne vienoje linijoje su spinteliu bloku mastau.gif

Dar cia biski pabraiziau, kaitlentes ten vieta manau tikrai, dar del kriaukles laukciau nuomoniu kaip patogiau
1Nr
user posted image

2Nr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 11, 14:36)
sako,kad nepatogu kampe plauti ir panasiai,nes musu saldytuvas issikises kaip matosi, ne vienoje linijoje su spinteliu bloku mastau.gif
Dar cia biski pabraiziau, kaitlentes ten vieta manau tikrai, dar del kriaukles laukciau nuomoniu kaip patogiau

tai kaitlentė ne prie pat krašto, kiek ten 40 cm likę? per akis, manau. o šaldytuvas kiek išsikišęs?
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 11, 14:13)
tai kaitlentė ne prie pat krašto, kiek ten 40 cm likę? per akis, manau. o šaldytuvas kiek išsikišęs?

per visa savo gyli, 63cm, greiciausiai sis bus. gaunasi, kad spinteliu blokas nisoje,o saldytuvas ne.

del kaitlentes tai viskas aisku, ten jos vieta, su kriaukle sudetingiau truputi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 11, 15:24)
per visa savo gyli, 63cm, greiciausiai sis bus. gaunasi, kad spinteliu blokas nisoje,o saldytuvas ne.
del kaitlentes tai viskas aisku, ten jos vieta, su kriaukle sudetingiau truputi mastau.gif

Aš daryčiau 2 variantą, tik kriauklę rinkčiausi su padėklu dešinėl pusėj, kad čiaupas gautusi kiek tolėliau ir nuolat nešlaptų šaldytuvo šonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 11 11, 14:46)
Aš daryčiau 2 variantą, tik kriauklę rinkčiausi su  padėklu dešinėl pusėj, kad čiaupas gautusi kiek tolėliau ir nuolat nešlaptų šaldytuvo šonas ax.gif

as isvis planuoju kriaukle be padeklo, didele unsure.gif
Atsakyti