Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(flight @ 2014 11 09, 19:34)

Patiko - nusipirkom, jokių užsakymų ir laukimų, o dar ir ant nuolaidos pataikėm  smile.gif

Gaila tik, kad į Lt eksportuoja vieninteles iš šios kolekcijos, tas, kurias mes ir pirkome. Man patiko ir kitų spalvų variantai.

flight, labai grazios jusu plyteles. gal kiek ir saltokai atroto, bet prie tokios jaukios virtuves to ir reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 09, 20:34)
Buvo klausta, kur radome savo plyteles, tai atsakau.

Dėkui, kad pasidalinote smile.gif Na va, ne veltui kirba mintis, kad teks Vilniun važiuot. Ir ermitažą, ir tuos pačius senukus aplankyt, nes kai kas internete krinta į akis, bet gyvai apžiūrėt vietoj nėr. Labai tikėjaus, kad tokių kaip Jūsų pilkesnių bus biggrin.gif deja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 09, 13:49)
Mūsų senoji Franke buvo ne akmens masės  4u.gif būčiau žinojusi, kad tiek vargo su tom akmens  masės (pasirodo, kas kartą būtina sausai iššluostyti, ne su viskuo galima ją valyti ir t.t., po kurio laiko užsiveisia kažkoks grybelis) - nebūčiau tokios pirkusi.

Ojej doh.gif Turinčios tamsias akmens masės Frankes kriaukles, kaip jums jos? Norim pirkti juodą, kartais irgi mėgstu įdėti karštą puodą į kriauklę, kad kokie kiaušiniai po vandeniu atvėstų, ar bulves nupilant prireikia ant krašto pasidėti, negi taip iškart baltuoja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 09 lapkričio 2014 - 22:55
QUOTE(it's not me @ 2014 11 09, 22:53)
Dėkui, kad pasidalinote smile.gif Na va, ne veltui kirba mintis, kad teks Vilniun važiuot. Ir ermitažą, ir tuos pačius senukus aplankyt, nes kai kas internete krinta į akis, bet gyvai apžiūrėt vietoj nėr. Labai tikėjaus, kad tokių kaip Jūsų pilkesnių bus biggrin.gif deja... smile.gif

jei norit kažko įdomesnio, patariu negaišti laiko senukams ir ermitažui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 10, 00:52)
jei norit kažko įdomesnio, patariu negaišti laiko senukams ir ermitažui  smile.gif

Senukuose iš tiesų nelabai koks (mano akimis) pasirinkimas, apie Ermitažą irgi galvojau analogiškai. Bet va- netikėtai radome būtent Ermitaže tai, ko Apariči ir kitur neradome, niekas "nelipo".

Todėl patarčiau, jei yra galimybė - apžiūrėti viską, kiek įmanoma, be išankstinių nusistatymų. Beje, pastebėjau, kad daug skirtingų gamintojų siūlo labai panašias kolekcijas (kas šiuo metu ant bangos), kainos gali skirtis ir tris kartus, o vizualiai skirtumo - jokio. Esminis skirtumas- vardas.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 11 09, 23:52)
Ojej  doh.gif  Turinčios tamsias akmens masės Frankes kriaukles, kaip jums jos?

Turėjau aš juodą Franke su padėklu - tokių fintų kaip Flight man nenutiko, nors nepamenu, ar bedėjau ten karštą puodą tik ką nuo kaitlentės g.gif ... bet nesaugojau skrupulingai tikrai. Dabar juodos su padėklu nesirinkčiau schmoll.gif . Be padėklo gal dar nieko, bet tas padėklas tai amžino šveitimo paviršius doh.gif . Gal nuolat nusausinant švariai ir viskas ok, bet dievaž, vakarais susitvarkius virtuvę tikrai apsivalydavau, o prisibuvo vistiek kalkių nuosėdų belekiek doh.gif.
Bet žinau kas yra kažko norėti biggrin.gif. Jei norite tokios, tai ir pasidėsit mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 11 09, 23:52)
Ojej  doh.gif  Turinčios tamsias akmens masės Frankes kriaukles, kaip jums jos? Norim pirkti juodą, kartais irgi mėgstu įdėti karštą puodą į kriauklę, kad kokie kiaušiniai po vandeniu atvėstų, ar bulves nupilant prireikia ant krašto pasidėti, negi taip iškart baltuoja?  unsure.gif

turim Franke grafito spalvos, dejau tikrai ne karta karsta puoda, ir keptuve nuo kaitlentes, pilu verdanti vandeni nieko neatsitiko, jokiu zymiu nera
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 10, 01:23)
Turėjau aš juodą Franke su padėklu - tokių fintų kaip Flight man nenutiko, nors nepamenu, ar bedėjau ten karštą puodą tik ką nuo kaitlentės g.gif ... bet nesaugojau skrupulingai tikrai. Dabar juodos su padėklu nesirinkčiau schmoll.gif . Be padėklo gal dar nieko, bet tas padėklas tai amžino šveitimo paviršius doh.gif . Gal nuolat nusausinant švariai ir viskas ok, bet dievaž, vakarais susitvarkius  virtuvę tikrai apsivalydavau, o prisibuvo vistiek kalkių nuosėdų belekiek doh.gif.
Bet žinau kas yra kažko norėti biggrin.gif. Jei norite tokios, tai ir pasidėsit  mirksiukas.gif.

o man keista skaityti apie kalkes ant padeklo. Nebuna ju ten pas mane isvis. Kalkiu kazkiek matosi tik ant krasto prie maisytuvo, ir ant pacio maisytuvo, nors emem nerudijancio plieno, atseit nesimato lasai ant jo, tai kur tau doh.gif man chromuotas maisytuvas siuo atzvilgiu labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 10, 01:21)
Todėl patarčiau, jei yra galimybė - apžiūrėti viską, kiek įmanoma, be išankstinių nusistatymų.

drinks_cheers.gif apžiūrėti, tikrai nieko nekainuoja, nebent kelionės išlaidas. Aš čia dabar palyginsiu ne visai į temą, bet visgi: senukuose pirkau šviestuvą už 84,5Lt, kai kitur jis kainuoja 217Lt doh.gif . Arba šitą už 209Lt (čia anksčiau pirkau, dabar dar geresnė kaina thumbup.gif ...), o kitur kainuoja 395Lt. Aišku, čia su nuolaida pataikiau, bet ir be nuolaidos Senukuose pirmas kainuoja 169Lt, o antras 299Lt. Skirtumas yra, ar ne? Taip kad...
P.S. Senukuose tik nuotraukos neatitinka tikrovės smile.gif . Bet gerumas perkant internetu tas, kad galima grąžinti šviestuvus, ko nusipirkus parduotuvėj nepadarysi.

Atsiprašau, už nukrypimą ax.gif .

QUOTE(@leja @ 2014 11 10, 01:29)
o man keista skaityti apie kalkes ant padeklo. Nebuna ju ten pas mane isvis.

Kiek laiko naudojatės tamsia plautuve?
Dar turbūt nelygu kokis padėklas. Pas mane buvo su grioveliais toks, tai patikėkit doh.gif doh.gif doh.gif . O dabar yra lygių padėklų, tai ant jų gal ne taip baisiai unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 lapkričio 2014 - 00:36
QUOTE(*MM* @ 2014 11 09, 23:52)
jei norit kažko įdomesnio, patariu negaišti laiko senukams ir ermitažui  smile.gif

QUOTE(flight @ 2014 11 10, 00:21)
Senukuose iš tiesų nelabai koks (mano akimis) pasirinkimas, apie Ermitažą  irgi galvojau analogiškai.  Bet va- netikėtai  radome būtent Ermitaže tai, ko Apariči ir kitur neradome, niekas "nelipo".

Todėl patarčiau, jei yra galimybė - apžiūrėti viską, kiek įmanoma, be išankstinių nusistatymų.

Na čia jau kas kam "įdomiau" biggrin.gif O šiaip, esu internetiniam puslapy pora varijantu mačius, bet noriu pamatyt gyvai. Tad, jei jau nukaksiu iki sostinės- kodėl gi ne mirksiukas.gif Beje tos pacios "metro" plyteles ten daznai buna pigesnes. Tik vėl, norėtųsi gyvai pačiupinėt prieš perkant biggrin.gif Tik va ne visuose miestuose "gyvai" jų yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 10, 00:34)
drinks_cheers.gif apžiūrėti, tikrai nieko nekainuoja, nebent kelionės išlaidas. internetu tas, kad galima grąžinti šviestuvus, ko nusipirkus parduotuvėj nepadarysi.

drinks_cheers.gif va būtent. Kartais nežinai kur tavo daiktas tavęs laukia, o jei kokiuose senukuose, tai kaina tikrai labiau patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 10 lapkričio 2014 - 07:18
QUOTE(Juodai @ 2014 11 10, 01:34)

Kiek laiko naudojatės tamsia plautuve?
Dar turbūt nelygu kokis padėklas. Pas mane buvo su grioveliais toks, tai patikėkit  doh.gif  doh.gif  doh.gif . O dabar yra lygių padėklų, tai ant jų gal ne taip baisiai unsure.gif .

Naudojuosi, beveik puse metu. Tikrai buciau pastebejusi, nes kaip sakiau krastas prie maisytuvo tikrai siek tiek apsinesa, bet kai turiu priemoniu tai nebaisu. Pas mane lygus, be grioveliu
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 10, 10:58)
Naudojuosi, beveik puse metu.

Tai dar neilgai tesinaudojat smile.gif. Aš naudojausi >7 metų. Taip, prie maišytuvo irgi apsinešdavo - mano maišytuvas dar juodas buvo doh.gif .
Bet dar pliusas Jums, kad lygus padėklas - tuomet išties mažiau vargo drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Aš išsirinkusi Franke mrg611-62, su mažu ir lygiu padėklu g.gif Senoji kriauklė šiuo metu ir Franke nerūdijančio plieno, paviršius visiškai lygus, va ten tai pastoviai kalkėm apėjęs doh.gif
Atsakyti