Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(flight @ 2014 11 09, 10:10)
Jūsiškės irgi labai gražios, o stalviršis medžio imitacija?
Mes įmontuojamą kaitlentę pasidėjome ant dviejų kėdžių wink.gif

pasirodo, ir taip įmanoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 09, 12:34)
mikute000,
tai ir nedarykite baro, jis visai ten nereikalingas, mano manymu, juolab, kad uz valgomojo siena, o ne toliau kazkas...
visai prie saldytuvo tam barui ten ne vieta ir stalui daugiau erdves

drinks_cheers.gif
Išvis nesuprantu to baro paskirties. Tik barjeras padarytas judant iš virtuvės į valgomąjį. Išvis, kam namuose daryti tokias aukštas sėdėjimo vietas?
Dizainerė teisi dėl šviesos, net vizulkoj matosi, kaip šviesa virtuvėn nepatenka. Nukirstos spintelės toje vieroje irgi nedaryčiau.
Ten TV priešais virtuvinį? Kokio velnio? blink.gif biggrin.gif Juk virtuvėje dirbsite nusisukus nuo jo, tai kada jį žiūrėti? Atsistojus? Ar tas baras su aukštomis kėdėmis ir skirtas TV žiūrėti? Man rodos - nepatogu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2014 11 09, 11:20)
Sveiki,

Gal kas galite patarti del virtuves baldu projekto. Issiveziojome elektra, vandentieki ir visa kita pagal architektes pasiulymus, taciau atejusi dizainere mums visas mintis sujauke:
1. Nerekomenduoja daryti tos spintos prie vitrininiu langu, nes sako uzstos sviesa virtuveje, sako geriau spinteles nukirstu kampu, kad ir vietos daugiau butu ir erdves
2. Saldytuva  taip pat nerekomenduoja statyti toje vietoje, o siulo arba ten kur dabar orkaite arba prie sienos ten kur televizorius parodyta.

čia baro tikrai atsisakyčiau, kadangi stalas tuoj pat, bereikalingas apkrovimas. Ir 1. dizainerės išsakytas punktas teisingas. Ir dėl šaldytuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 08, 22:56)
Skoniui draugų nėra  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Gal kiek  ir šaltokos (dėl spindėjimo)_, nors labai priklauso nuo apšvietimo ir fotografavimo kokybės. Pas mus virš tų plytelių šaltos lemputės, pasikeisime. Spalva ne pilka, o labiau ruda - plytų Gamintojo foto:

user posted image

Man gražu.  smile.gif

Labai grazu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 11 09, 12:26)
Ačiū, nuraminot  bigsmile.gif Planuoju pirkti Franke, išsigandau, kad taip gali nutikti visoms akmens masės kriauklės  doh.gif

Mūsų senoji Franke buvo ne akmens masės 4u.gif būčiau žinojusi, kad tiek vargo su tom akmens masės (pasirodo, kas kartą būtina sausai iššluostyti, ne su viskuo galima ją valyti ir t.t., po kurio laiko užsiveisia kažkoks grybelis) - nebūčiau tokios pirkusi.

mikute000,
tai ir nedarykite baro, jis visai ten nereikalingas, mano manymu,

Aha, ir man pirma mintis apie barą -kam jis ten..?

QUOTE(kristilav @ 2014 11 09, 13:05)
Labai grazu. thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Gal kuri žinote, galėtumėte parekomenduoti plytelių klojėją Vilniuje?
Atsakyti
mikute000,
tai ir nedarykite baro, jis visai ten nereikalingas, mano manymu, juolab, kad uz valgomojo siena, o ne toliau kazkas...
visai prie saldytuvo tam barui ten ne vieta ir stalui daugiau erdves butu blush2.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 11 09, 12:44)
drinks_cheers.gif
Išvis nesuprantu to baro paskirties. Tik barjeras padarytas judant iš virtuvės į valgomąjį. Išvis, kam namuose daryti tokias aukštas sėdėjimo vietas?
Dizainerė teisi dėl šviesos, net vizulkoj matosi, kaip šviesa virtuvėn nepatenka. Nukirstos spintelės toje vieroje irgi nedaryčiau.
Ten TV priešais virtuvinį? Kokio velnio? blink.gif  biggrin.gif Juk virtuvėje dirbsite nusisukus nuo jo, tai kada jį žiūrėti? Atsistojus? Ar tas baras su aukštomis kėdėmis ir skirtas TV žiūrėti? Man rodos - nepatogu... ax.gif

QUOTE(tursi @ 2014 11 09, 13:01)
čia baro tikrai atsisakyčiau, kadangi stalas tuoj pat, bereikalingas apkrovimas. Ir 1. dizainerės išsakytas punktas teisingas. Ir dėl šaldytuvo 4u.gif

O kaip jums atrodo, jeigu as i kampa deciau orkaite su kaitlente, o vietoje dabartines orkaites saldytuva?
Atsakyti
Noriu pagalbos. Vis dėliojam virtuvę ir visai nelinksma darosi, nes niekas netelpa verysad.gif

Su braižyba man sunkiai, tačiau bandžiau kažką papaišyt. blush2.gif
http://i74.photobuck...turevirtuve.jpg

Problema ta, kad kairėje pusėje yra visi sanitariniai mazgai ir gartraukio anga. T.y. ten turi būt ir plautuvė ,ir indaplovė, ir gartraukis. O siena tik 2,45cm. Šaldytuvo nėra kur pastatyti kitur, nes prie lango netelpa (ten kampe iki lango 56cm), o brėžinyje žemyn jau eina valgojomo stalas ir svetainė.

Kampinės plautuvės nenoriu, nes ji man nepatogi, be to noriu ne akmens masės, o plieno (o jos apvalios klaikaus dizaino).

Kokiu minimaliu atstumu gali būti šaldytuvas (bus neįmontuojamas) ir kaitlentė? Visur skaičiau, kad negerai, kai šalia. Todėl galvojam gal tarp šaldytuvo ir apatinių spintelių reikėtų kažkokią plokštę dėti, kad tą šaldytuvą įrėmint (sako būna izoliacinių medžiagų nuo karščio paklijuot iš vidaus, t.y. iš šaldytuvo pusės). Tačiau jei atstumsiu toliau nuo šaldytuvo, visai neliks darbastalio tarp kaitlentės ir plautuvės (o juk ten žiauriai svarbus plotas, neturėsiu nei kur lėkštės pasidėt) verysad.gif

Kampe kažkaip reikėtų šiukles įmontuoti patogiai.

Jei plautuvę dėčiau kur nors netoli lango, man visai neliktų stalčių verysad.gif 2,6-0,6(orkaitė)-0,6 (kairinės spintelės) lieka 1,40cm stalčiams. Du siauroki, o vienas būtų per didelis verysad.gif O jei į tą stalviršio pusę dėti plautuvę, tai iš viso liktų klaikiai mažai. Kur dėti lėkštes, puodus, blenderius, sulčiaspaudę ir pan doh.gif Be to, ten iš kairės - elektros jungikliai virduliui ir kt.

Taigi dešinėje pusėje vientisas laisvas darbastalis, kuris turi būt kartu su palange (0,86cm dabar nuo žemės iki palangės plytų)

Dešinėje pusėje nebus pakabinamų spintelių, nes per langą netelpa.

Kairėje pusėje noriu spintelių iki lubų (lubos 2,70cm). Gartraukis - 80 cm pločio.

Maniškis dar nori mikrobangės?? Kur ją dėt? doh.gif Sakau nebent virš šaldytyvo biggrin.gif
Žodžiu niekas netelpa sad.gif

Gartraukio anga viduryje sienos. Kiek dešiniau nuo jos - sanitarinis mazgas.

Gal kokių patarimų? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 08, 20:56)
Skoniui draugų nėra  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Gal kiek  ir šaltokos (dėl spindėjimo)_, nors labai priklauso nuo apšvietimo ir fotografavimo kokybės. Pas mus virš tų plytelių šaltos lemputės, pasikeisime. Spalva ne pilka, o labiau ruda - plytų Gamintojo foto:

Man gražu.  smile.gif

Grazu, man kaip tik tas spindejimas tokio cinkelio priduoda.

QUOTE(Ugdona @ 2014 11 08, 23:19)
Man labai gražios plyteles  4u.gif  Ar kartais ne iš Aparicci? Mes panašaus stiliaus išsirinkome, tas tamsesnes

user posted image

Apačioje matosi stalviršis, fasadai balti.

Jusu stalvirsis medzio imitacijos? As apie toki galvoju, idomu ar praktiska, gerai valosi? Jis lygus, ar lieciant jauciasi medzio faktura?
gal pasidalintumet visos virtuves foto, labai idomu butu pamatyti, nes taip pat planuose balti fasadai+medzio imitacijos stalvirsiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 09 lapkričio 2014 - 18:22
[quote=fredislovas,2014 11 07, 15:03]
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

Labai grazios grindys, jei tai plyteles, tai kokios ir is kur?
Atsakyti
Buvo klausta, kur radome savo plyteles, tai atsakau. Buvome Apariči - nieko neradom, nors jau buvau pasiryžusi kelti kainos kartelę,jei tik kas patiktų; buvome Domus Galerijoje, žiūrėjom rankų darbo ir dizainerių vienetines plyteles - nieko neradom (buvo gražių...kainos tik kosmosas, keli šimtai už vienetą), išknisau visą internetą su lietuviška pasiūla - nieko, važiavom į Hansa plytelių turgų - ten visiškai nusivylėm, ir grįžtant pakeliui užsukome į Ermitažą, reikėjo šį bei tą įsigyti. Ir ant durniaus nuėjome pasižiūrėti plytelių - kur kur, o jau Ermitaže normalių plytelių nesitikėjome rasti. Bet va, radom biggrin.gif Ispaniškos, jų tinklapis čia:

http://realonda.com/...s/serie/cardiff

Patiko - nusipirkom, jokių užsakymų ir laukimų, o dar ir ant nuolaidos pataikėm smile.gif

Gaila tik, kad į Lt eksportuoja vieninteles iš šios kolekcijos, tas, kurias mes ir pirkome. Man patiko ir kitų spalvų variantai.
Atsakyti
Man irgi grazios jusu plyteles, manau ir greit nenusibos, ir ryskumo pakaks, ir spalvos tinkamos wub.gif
Atsakyti