Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(flight @ 2014 11 08, 21:43)
Mes kurį laiką gyvenome name be virtuvės. Nepatogu, bet išveriama. Kriaukle galima naudotis sanmazge, svarbu turėti kaitlentę, šaldytuvą.

o kai kaitlentė įmontuojama, kaip išsiversti g.gif man tas pats kvepia, be virtuvės būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 08, 20:49)

Man labai gražios plyteles 4u.gif Ar kartais ne iš Aparicci? Mes panašaus stiliaus išsirinkome, tas tamsesnes

user posted image

Apačioje matosi stalviršis, fasadai balti.
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 09, 00:01)
o kai kaitlentė įmontuojama, kaip išsiversti g.gif man tas pats kvepia, be virtuvės būti doh.gif

Įmontuojama kaitlentė puikiai veikia ir neįmontuota, o tik tinkamai padėta, kad būtų oro tarpas apačioje mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 09, 00:01)
Įmontuojama kaitlentė puikiai veikia ir neįmontuota, o tik tinkamai padėta, kad būtų oro tarpas apačioje  mirksiukas.gif .

ačiū, žinosiu drinks_cheers.gif maniau reikės kokią šiaip sau dujinę įsinešti
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 11 08, 23:07)
Man irgi biggrin.gif
Gal nepaslaptis kas gamintojas ir kur pirkot? Atrodo visa internet jau išknisau, bet tokių nepamenu. Reiškias dar ne viską apžiūrėjau biggrin.gif

QUOTE(Ugdona @ 2014 11 09, 00:19)
Man labai gražios plyteles  4u.gif  Ar kartais ne iš Aparicci?
Mes panašaus stiliaus išsirinkome, tas tamsesnes

Ačiū 4u.gif , Šįvakar išduosiu paslaptį, kur jas radome - manau, nustebinsiu biggrin.gif

Jūsiškės irgi labai gražios, o stalviršis medžio imitacija?

QUOTE(tursi @ 2014 11 09, 00:01)

Mes įmontuojamą kaitlentę pasidėjome ant dviejų kėdžių wink.gif
Atsakyti
flight, o kokia pas jus kriauklė? Kaži gal pats kriauklės dubuo atsparesnis karščiui?Išsigandau, kad ir man taip nenutiktų, juk tenka ir bulves, ir kiaušinius verdančius nupilti g.gif
Atsakyti
Sveikos, įmetu savo virtuvės planelį. Gal kas turite kokių pastebėjimų. Būtų labai malonu išgirsti. Kriauklės vietos keisti deja negalime. Skalbimo mašiną galvojame dėti įmontuojamą, kad paslėpti, nes virtuvė sujungta su svetaine.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 11 09, 11:30)
flight, o kokia pas jus kriauklė? Kaži gal pats kriauklės dubuo atsparesnis karščiui?Išsigandau, kad ir man taip nenutiktų, juk tenka ir bulves, ir kiaušinius verdančius nupilti  g.gif

Aquasanitas, akmens masė. Rašo, kad atspari iki 280 laipsnių karščio. Puodas jau buvo kiek pravėsęs ir tikrai ant tiek netempė... g.gif
Ech, su senąja Franke kriaukle jokių bėdų nebūdavo - statyk ką tik nori ...Tai aš iš seno įpročio ir pasinaudojau kriauklės padėklu..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 09, 12:13)
Aquasanitas, akmens masė. Rašo, kad atspari iki 280 laipsnių karščio. Puodas jau buvo kiek pravėsęs ir tikrai ant tiek netempė... g.gif

Garantija negalioja? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite patarti del virtuves baldu projekto. Issiveziojome elektra, vandentieki ir visa kita pagal architektes pasiulymus, taciau atejusi dizainere mums visas mintis sujauke:
1. Nerekomenduoja daryti tos spintos prie vitrininiu langu, nes sako uzstos sviesa virtuveje, sako geriau spinteles nukirstu kampu, kad ir vietos daugiau butu ir erdves
2. Saldytuva taip pat nerekomenduoja statyti toje vietoje, o siulo arba ten kur dabar orkaite arba prie sienos ten kur televizorius parodyta.
Labai prasau patarimo. Virtuves ismatavimai 4,2 m. ant 3,18 m.
Ikeliu foto kaip architektes suprojektuota. Tiesa, baro nelabai gal noreciau is vis. Bet gal graziau su juo butu, atskirtu virtuves zona?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikute000: 09 lapkričio 2014 - 11:24
QUOTE(flight @ 2014 11 09, 12:13)
Ech, su senąja Franke kriaukle jokių bėdų nebūdavo - statyk ką tik nori ...Tai  aš iš seno įpročio ir pasinaudojau kriauklės  padėklu..

Ačiū, nuraminot bigsmile.gif Planuoju pirkti Franke, išsigandau, kad taip gali nutikti visoms akmens masės kriauklės doh.gif
Atsakyti
mikute000,
tai ir nedarykite baro, jis visai ten nereikalingas, mano manymu, juolab, kad uz valgomojo siena, o ne toliau kazkas...
visai prie saldytuvo tam barui ten ne vieta ir stalui daugiau erdves butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2014 - 11:35