Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

Pasirodau, kokias plyteles išsirinkom. Na, beveik išsirinkom. MB nupirko vieną m2 ir atvežė "pamatuoti". Visiškai ne tokios, kokias iš pradžių planavome biggrin.gif Norėjau kažko ryškaus ir spalvingo, bet padėliojus kompe, nusprendėme, kad tas ryškumas ilgainiui ims varginti...O gal tiesiog neradome patikusių ryškių... Čia dar nesuklijuotos, būtų iki pat palangės.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Grazios plyteles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 08, 20:23)
Prašom parodyti, įsitikinsim ir mes smile.gif

Prasom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 07, 23:46)
Nera skyrybos zenklo, bet suprantu, kad neiginys 'ne' unsure.gif
Tai tuomet reikia kempiniu mikrobus naikinti mikrobangej, jei jau buti tokiem cystuliam doctor.gif

nėra ženklo, nes jo ir nereikia. norėjau pasakyti, kad ne aš, o kita kažkuri forumietė su kempinėm lygino.

QUOTE(flight @ 2014 11 08, 20:49)
Pasirodau, kokias plyteles išsirinkom. Na, beveik išsirinkom. MB nupirko  vieną m2 ir atvežė "pamatuoti".  Visiškai ne tokios, kokias iš pradžių planavome  biggrin.gif Norėjau kažko ryškaus ir spalvingo, bet padėliojus kompe, nusprendėme, kad tas ryškumas ilgainiui ims varginti...O gal tiesiog  neradome patikusių ryškių... Čia dar nesuklijuotos, būtų iki pat palangės.

man nelabai blush2.gif šaltos ir nejaukios atrodo.
Atsakyti
Skoniui draugų nėra biggrin.gif drinks_cheers.gif
Gal kiek ir šaltokos (dėl spindėjimo)_, nors labai priklauso nuo apšvietimo ir fotografavimo kokybės. Pas mus virš tų plytelių šaltos lemputės, pasikeisime. Spalva ne pilka, o labiau ruda - plytų Gamintojo foto:

user posted image

Man gražu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 08 lapkričio 2014 - 21:23
QUOTE(flight @ 2014 11 08, 20:56)
Skoniui draugų nėra  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Gal kiek  ir šaltokos (dėl spindėjimo)_, nors labai priklauso nuo apšvietimo ir fotografavimo kokybės. Pas mus virš tų plytelių šaltos lemputės, pasikeisime. Spalva ne pilka, o labiau ruda - plytų Gamintojo foto:

user posted image

Man gražu.  smile.gif

Sveikinu, gražu, skoninga 4u.gif

Aš kuriam laikui aprimau su plytelėmis, pirma tegul įvyksta pats virtuvės komplektas, o tas neaišku kada bus, nes lyg jau persigalvojom, gal visgi užsakysim pas meistrus, ne ikėjinę, bet kaip reiks gyventi be virtuvės, jau keltis į namą po mėnesio reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 08 lapkričio 2014 - 21:34
*MM*, akivaizdu, kad niekas tų bakterijų taip nebijo, kaip Jūs, bent jau šitoj temoj rašantys smile.gif. Tai gal tuom ir baikim drumsti jų ramybę biggrin.gif . Neatsakėt, kokią pjaustymo lentutę naudojate, bet ir nereikia irnesakyk.gif . Tikriausia, kad ne medinę ax.gif .
Flight, man gražios Jūsų išsirinktos plytelės wub.gif . Įneš žaismo virtuvei drinks_cheers.gif .
Žalia Rūta, ačiū, kad dalinatės 4u.gif . Išties gerai atrodo thumbup.gif . Įdomu, ar taip pat gerai bus po kelerių metų g.gif . Jei taip, tai puiku! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 11 08, 22:32)
bet kaip reiks gyventi be virtuvės, jau keltis į namą po mėnesio reikia  g.gif

Mes kurį laiką gyvenome name be virtuvės. Nepatogu, bet išveriama. Kriaukle galima naudotis sanmazge, svarbu turėti kaitlentę, šaldytuvą.

O aš jau "pagražinau" naują kriauklę doh.gif uždėjau karštą puodą, nė į galvą neatėjo, kad ji neatspari karščiui. Ir vuollia - turime niekaip nepanaikinamą baltą "blyną" ant padėklo, matomiausioje vietoje...sad.gif O gal vis tik dar įmanoma kažką padaryti? Vyras sako, paimk blėką, įkišk į karštą orkaitę ir paskui uždėk - tada bent visas padėklas bus baltas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Išradingas Jūsų vyras thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 08, 22:38)
Įdomu, ar taip pat gerai bus po kelerių metų g.gif . Jei taip, tai puiku!  bigsmile.gif

Bet atnaujinimas labai elementarus, vel perbrauksim ir viskas, na, as taip tikiuos biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(flight @ 2014 11 08, 22:43)
O aš jau  "pagražinau" naują kriauklę  doh.gif

O jej kaip uzjauciu console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 08, 19:01)

pas mus taip pat, bet mane tai erzina doh.gif aisku geriau nei kokia juosta, bet vistiek tai sujungimas smile.gif tiek kad nebuvo iseities, vonioj mediniu grindu tikrai nenorejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 08, 20:56)
Gamintojo foto:
Man gražu.  smile.gif

Man irgi biggrin.gif
Gal nepaslaptis kas gamintojas ir kur pirkot? Atrodo visa internet jau išknisau, bet tokių nepamenu. Reiškias dar ne viską apžiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti