Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(fredislovas @ 2014 11 07, 16:17)
Jei gerai man akys rodo, tik pirma ištempta, nes norėta, kad kadre tilptų viskas. O kai lubos aukštos, tai taip ir gaunasi. Stumdo stalą, tik kai daugiau svečių ateina, nes viena gyvena, tai pačiai nereikia stumdyt smile.gif

Kaip vienam žmogui - karališka virtuvė thumbup.gif Vientisa, deranti prie konteksto. Ne ikėjinė kartais?

Kažkada turėjome bute panašią- ilgą per visą sieną siauroje patalpoje. Tai įsvaizduoju, kaip sunku į kadrą sutalpinti visumą.
Atsakyti
QUOTE(fredislovas @ 2014 11 07, 15:03)
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

Labai gražu thumbup.gif
Kokio aukščio čia pakabinamos spintutės?
Atsakyti
Padariau eksperimentą: pas mane šaldytuvas (įmontuotas) šalia įmontuotos orkaitės, kepiau 200 laipsnių temperatūroje 1h 15min, spintutėje virš orkaitės buvau padėjusi termometrą, prie šaldytuvo pusės maždaug per vidurį lentynos. Ir ką jūs manot? Temperatūra kaip buvo 22 su biškiu, taip ir liko cool.gif. Vėliau, pamiršau jį išimti, tai kai prisiminiau, buvo palikus pora laipsnių - iki 24 su biškiu.
Vat jums ir pavojai, vat jums ir karščiai... doh.gif. Darysiu greitu laiku pirolizę, dar nesu darius naujoje orkaitėje, pamatuosiu dar tada, kad būt visiems ramiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 09:57)
Bet šveičiam tai nešvarumus, o su rankšluoščiu valome jau išplautus indus. Tad kempinės palyginimas su rankšluoščiu nelabai vykęs...
Papildyta:

Sakykit, o kur jos negyvena? g.gif

Ne aš kempinę su rankšluosčiu lyginau. Nesiūliau visai atsisakyti rankšluosčio, tik man pasirodė nekokia idėja juo šluostyti indus, tokiu būdu pernešinėjant ir dalinant bakterijas ant visų indų.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 07, 20:32)
tik man pasirodė nekokia idėja juo šluostyti indus, tokiu būdu pernešinėjant ir dalinant bakterijas ant visų indų.

Nu baikit juokint žmones su tom bakterijom... biggrin.gif .
Tiesa, kokią pjaustymo lentutę naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2014 - 21:20
QUOTE(*MM* @ 2014 11 07, 20:32)
Ne aš kempinę su rankšluosčiu lyginau.

Nera skyrybos zenklo, bet suprantu, kad neiginys 'ne' unsure.gif
Tai tuomet reikia kempiniu mikrobus naikinti mikrobangej, jei jau buti tokiem cystuliam doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 lapkričio 2014 - 22:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 07, 22:46)
Nera skyrybos zenklo, bet suprantu, kad neiginys 'ne' unsure.gif
Tai tuomet reikia kempiniu mikrobus naikinti mikrobangej, jei jau buti tokiem cystuliam doctor.gif

ir nesikviest į namus draugų, kurie indus su medžiaginiu rankšluosčiu valo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2014 11 08, 00:00)
ir nesikviest į namus draugų, kurie indus su medžiaginiu rankšluosčiu valo biggrin.gif

o batus palikti uz duru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fredislovas @ 2014 11 07, 17:03)
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Grazu wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 18:46)
Padariau eksperimentą:

drinks_cheers.gif orkaitę įkaitinau iki 250, paskui kepiau 200 laipsnių temp. šalia orkaitės esanti stalčių bloko plokštė buvo šalta biggrin.gif taip, kad mažiau nepagrįstų baimių 4u.gif
Atsakyti
Nepamenu kurioj temoj buvo kalbeta apie grindu dangu sujungimus, bet gal cia mastau.gif
Ka tik baigiau silikonint kamsti - plyteles, parketlentes - plyteles. Kur sviesios dangos, tai atitaikius spalva tikrai gerai atrodo. Bet derinant prie sviesaus parketo, kur su vonios ryskiom plytelem - tai is viso liuks atrodo ax.gif Tikrai del sujungimo neatsisakyciau skirtingu dangu, nes yra butu padaryti ta sujungima grazu rolleyes.gif O as jau tikrai preciziska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 08, 18:10)

Prašom parodyti, įsitikinsim ir mes smile.gif
Atsakyti