Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 07, 13:53)
Tai Jūs linkusi palaikyti optimalų bakterijų skaičių virtuvėje.  smile.gif

Žinoma, o kaipgi be jų biggrin.gif . Dėl to ir virtuvė pas mane ne balta, sterili, o spalvota - kad mažiau bakterijos matytūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 14:06)
Žinoma, o kaipgi be jų biggrin.gif . Dėl to ir virtuvė pas mane ne balta, sterili, o spalvota - kad mažiau bakterijos matytūs  lotuliukas.gif

O kokios spalvos yra bakterijos? Pasidaryčiau tokios spalvos virtuvę - būtų praktiškiausia smile.gif

Ponai ir ponios, nebeišprotėkit iki tokio lygio, kad jau virtuvinis rankšluostukas taptų žmonijos priešu. Toks jausmas, kad į namus parėję dezinfekuojat ne tik rankas, bet ir batus, rūbus bei visą kūną. Ką jau kalbėt apie maudymąsi jūroj ar kokiam ežere - juk ten galėjo išsimaudyt koks šuo ar net briedis! Suaugę žmonės gi... Patiem nejuokinga? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 07 lapkričio 2014 - 13:28
Man panašu, kad čia abosliučiai daugumai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 07, 14:26)
O kokios spalvos yra bakterijos?

Tokios, kaip mano virtuvė lotuliukas.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Justesea @ 2014 11 07, 14:16)
Man panašu, kad čia abosliučiai daugumai juokinga biggrin.gif

Kartais tenka pas tokius vienus ponus svečiuotis. Jie labai šunis myli, turi du. Tai meilę šunis pasirodo galima suderinti su praktiškumu. Jiems indaplovės nereikia. Baigę valgyti lėkstę šunims išlaižyti atiduoda, o paskui tiesiai į lentyną. Iš tų lėksčių ir svečius vaišina. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 lapkričio 2014 - 14:56
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 07, 15:53)
[CODE]
Kartais tenka pas tokius vienus ponus svečiuotis. Jie labai šunis myli, turi du. Tai meilę šunis pasirodo galima suderinti su praktiškumu. Jiems indaplovės nereikia. Baigę valgyti lėkstę šunims išlaižyti atiduoda, o paskui tiesiai į lentyną. Iš tų lėksčių ir svečius vaišina.  lotuliukas.gif

nu jau perdedat doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 07, 15:53)
Kartais tenka pas tokius vienus ponus svečiuotis. Jie labai šunis myli, turi du. Tai meilę šunis pasirodo galima suderinti su praktiškumu. Jiems indaplovės nereikia. Baigę valgyti lėkstę šunims išlaižyti atiduoda, o paskui tiesiai į lentyną. Iš tų lėksčių ir svečius vaišina.  lotuliukas.gif

Vuo koks praktiškas ir taupus sprendimas thumbup.gif . Ir nereikia sukt galvos dėl indaplovės, net dėl šiukšlinės vietos, ir rankšluostukai nesimėto, nekaba bile kur drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(fredislovas @ 2014 11 07, 16:03)
Pasidalinsiu savo sesės virtuve, gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

Gražu wub.gif
...tik negražu, kad nuotraukos ištampytos, bet matyt dėl to, kad erdvė maža, o vienoj nuotraukoj nori parodyti daug. Ir gaila, kad staliuką tenka stumdyt pirmyn, atgal unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2014 - 15:13
QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 15:07)
Vuo koks praktiškas ir taupus sprendimas thumbup.gif . Ir nereikia sukt galvos dėl indaplovės, net dėl šiukšlinės vietos, ir rankšluostukai nesimėto, nekaba bile kur drinks_cheers.gif

Aha, jiems tai praktiška o man kaip, aš juk tas svečias. beee.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 lapkričio 2014 - 15:13
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 07, 16:12)
Aha, jiems tai praktiška o man kaip, aš juk tas svečias.  beee.gif lotuliukas.gif

Savo lėkštę pas juos neškitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 15:14)
Savo lėkštę pas juos neškitės  biggrin.gif

Ir savo šunį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 16:10)
Papildyta:

Gražu wub.gif
...tik negražu, kad nuotraukos ištampytos, bet matyt dėl to, kad erdvė maža, o vienoj nuotraukoj nori parodyti daug. Ir gaila, kad staliuką tenka stumdyt pirmyn, atgal unsure.gif

Jei gerai man akys rodo, tik pirma ištempta, nes norėta, kad kadre tilptų viskas. O kai lubos aukštos, tai taip ir gaunasi. Stumdo stalą, tik kai daugiau svečių ateina, nes viena gyvena, tai pačiai nereikia stumdyt smile.gif
Atsakyti