QUOTE(Juodai @ 2014 11 07, 00:05)
Dabar aš jos padorios stalčiuje kaip ir neturiu ... Bet ką padarysi, dėl užsigeistos plautuvės turėjau paaukoti gėrį
Na va, o galėtų būti šalia plautuvės
Kalbėdama apie šiukšlių stalčių patogumą, aš turiu galvoje buto variantą, kur buvo specialūs kibirai įstatyti į padėklą ir užsidengiantys dangčiu uždarant stalčių - kažkodėl man svarbu, kas tos dėžės stalčiuje būtų uždengtos
Mes visą laiką turėjom tik šiukšliadėžes be dangčio. Nes būtent, jį nuiminėti nepatogu. Kai pamačiau kokios būna tos įmontuojamos šiukšliadėžės su dangčiais, pabandžiau įsivaizduoti kiek ten purvo gali prisirinkti Na nebent niekada nepridedama šiukšlių iki viršaus... Bet mes taip uoliai jų nenešam Ir nekeliam reikalavimo šiukšlių dėžei būti su dangčiu Taigi mums tiks paprastos iš Ikea
O ar Jūs, Carramidami, rūšiuosit šiukšles? Jei taip, tai kur? Klausiu, nes manau, kad šalia plautuvės netilps viskas.
Dabar šiukšlių nerūšiuojam (nėra šalia konteinerių), bet kai persikraustysim šiek tiek planuoju. Todėl bus dvi šiukšliadėžės bendroms šiukšlėms ir plastmasei (pakuotėms). Popieriui ir stiklui manau padarysiu atskiras dėžes sandėliuke, o gal prigis ir po staliuku šalia šaldytuvo.