Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(tursi @ 2014 11 06, 21:11)
o tokiam variantui-šiukšlinė stalčiuje pirkti gatavą komplektą (kuris nemažai kainuoja), ar įmanoma savarankiškai susilipdyti iki galutinio varianto, kad normaliai tarnautų?
Kaip pas kitas yra?

Aš manau, tikrai specialaus nepirksiu, tiesiog stalčių darysim ir jame jau dėliosiuosi dėžes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 21:17)
ką turit omeny?

Pacitavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 21:31)

Tai aš to ir nesupratau, kame ten nupušimas - popieriniai ar medžiaginiai rankšluosčiai? g.gif
Atsakyti
Dabar kol kas naudojame paprasta siuksliu deze, o veliau nusipirksime Ikea, prisiderinsim ka nors.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 21:36)
Tai aš to ir nesupratau, kame ten nupušimas - popieriniai ar medžiaginiai rankšluosčiai?  g.gif

Popieriniai, kad su jais dėl higienos indus šluostyt...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 06, 20:21)
Aš manau, tikrai specialaus nepirksiu, tiesiog stalčių darysim ir jame jau dėliosiuosi dėžes smile.gif

drinks_cheers.gif

O šiuolaikinės elektr. orkaitės gali atstoti mikrobanginę? Ar nereikia tikėtis ir numatyti mikrob. vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 06, 19:52)
drinks_cheers.gif

O šiuolaikinės elektr. orkaitės gali atstoti mikrobanginę? Ar nereikia tikėtis ir numatyti mikrob. vietą g.gif

mes pirkom 2in1
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 21:46)
Popieriniai,  kad su jais dėl higienos indus šluostyt...

higieniškiausia būtų leisti nudžiūti.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 21:17)
higieniškiausia būtų leisti nudžiūti.

o kas atsitinka, jei iššluostai ne su popieriniais rankšluosčiais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2014 11 06, 22:24)
o kas atsitinka, jei iššluostai ne su popieriniais rankšluosčiais? blink.gif

Man irgi labai įdomu, apšvieskite, prašau ax.gif

Atsakyti
Nehigieniska ir kempineles, su kuriomis indus plaunam, bet mes tai bandom isgyventi ir su jom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 06, 16:17)
O vat dabar ir man viskas aišku kodėl šiukšliadėžė po kriaukle Jum nekelia jokių nepatogumų! Taigi Jūs turite kitą! O aš planuoju neturėti arti kitos šiukšliadėžės (nebent atsiras poreikis ir pritaikysiu Jūsų gerąją praktiką).

Dabar aš jos padorios stalčiuje kaip ir neturiu verysad.gif ... Bet ką padarysi, dėl užsigeistos plautuvės turėjau paaukoti gėrį, turėtą bute. Kalbėdama apie šiukšlių stalčių patogumą, aš turiu galvoje buto variantą, kur buvo specialūs kibirai įstatyti į padėklą ir užsidengiantys dangčiu uždarant stalčių - kažkodėl man svarbu, kas tos dėžės stalčiuje būtų uždengtos unsure.gif . Ranka atidenginėti/uždenginėti jau nebe taip patogu. Todėl dar atsakau į neseniai užduotą klausimą (ne Jūsų smile.gif ) - bandyčiau kažkaip spaustis ir ieškoti tinkamo šiukšlinių komplekto su savaime atsidengiančii/užsidengiančiu dangčiu. Žinokit pusė patogumo tame yra bigsmile.gif .
O ar Jūs, Carramidami, rūšiuosit šiukšles? Jei taip, tai kur? Klausiu, nes manau, kad šalia plautuvės netilps viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2014 - 00:09