QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 08:39)
Ech ... kiek tuščiai prikalbėjau...
Nu kur jau tuščiai! Tiek klausimų man uždavėt kiek sau pati tikrai nebūčiau uždavusi ir visi jie teisingi, priverčiantys susimąstyti. O kad atsakymai kitokie nei Jūsų normalu, nes mes visi skirtingi Dar kartą ačiū
Dabar tikriausiai aišku kodėl aš vis klausiau kodėl nepatogu, kodėl kitaip geriau nes norėjau įvertinus savo gyvenimo būdą, savo įpročius suprasti, gerai man bus ar ne
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 10:55)
Žinokit, mes lygiai taip pat gyvenam - pagrindinės šiukšliadėžės sandėliuke.
O dabar šeimyna jau įpratus yra vaikšioti į sandėliuką šiukšles išmest, tad man darbuojantis virtuvėje niekas nelieka nuskriaustas, kad neprieina prie šiukšlių stalčiaus po plautuve.
O dabar šeimyna jau įpratus yra vaikšioti į sandėliuką šiukšles išmest, tad man darbuojantis virtuvėje niekas nelieka nuskriaustas, kad neprieina prie šiukšlių stalčiaus po plautuve.
O vat dabar ir man viskas aišku kodėl šiukšliadėžė po kriaukle Jum nekelia jokių nepatogumų! Taigi Jūs turite kitą! O aš planuoju neturėti arti kitos šiukšliadėžės (nebent atsiras poreikis ir pritaikysiu Jūsų gerąją praktiką). Ir pas mane jos bus nemažos 2 x 42 l (aukštis 55 cm)
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 14:15)
Kiek žinau, mūsuose atliekų smulkintuvo naudoti negalima . Užkišit vamzdžius momentaliai.
Aš irgi taip girdėjau, bet įdomu ar tai galioja namo kanalizacijai, ar miesto? Nes pas mus name padarytas labai platus vamzdis būtent plautuvės kanalizacijai. Miesto vamzdžiai įsivaizduoju turėtų būti dar platesni