Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 08:39)
Ech  karsta.gif ... kiek tuščiai prikalbėjau...

Nu kur jau tuščiai! Tiek klausimų man uždavėt kiek sau pati tikrai nebūčiau uždavusi – ir visi jie teisingi, priverčiantys susimąstyti. O kad atsakymai kitokie nei Jūsų – normalu, nes mes visi skirtingi 4u.gif Dar kartą ačiū mirksiukas.gif
Dabar tikriausiai aišku kodėl aš vis klausiau „kodėl nepatogu“, „kodėl kitaip geriau“ – nes norėjau įvertinus savo gyvenimo būdą, savo įpročius suprasti, gerai man bus ar ne rolleyes.gif
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 10:55)
Žinokit, mes lygiai taip pat gyvenam - pagrindinės šiukšliadėžės sandėliuke.
O dabar šeimyna jau įpratus yra vaikšioti į sandėliuką šiukšles išmest, tad man darbuojantis virtuvėje niekas nelieka nuskriaustas, kad neprieina prie šiukšlių stalčiaus po plautuve.

O vat dabar ir man viskas aišku kodėl šiukšliadėžė po kriaukle Jum nekelia jokių nepatogumų! Taigi Jūs turite kitą! O aš planuoju neturėti arti kitos šiukšliadėžės (nebent atsiras poreikis ir pritaikysiu Jūsų gerąją praktiką). Ir pas mane jos bus nemažos 2 x 42 l (aukštis 55 cm) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 14:15)
Kiek žinau, mūsuose atliekų smulkintuvo naudoti negalima schmoll.gif . Užkišit vamzdžius momentaliai.

Aš irgi taip girdėjau, bet įdomu ar tai galioja namo kanalizacijai, ar miesto? Nes pas mus name padarytas labai platus vamzdis būtent plautuvės kanalizacijai. Miesto vamzdžiai įsivaizduoju turėtų būti dar platesni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carramidami: 06 lapkričio 2014 - 15:18
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 15:58)
Tokios džiovyklės neturiu jau beveik 10 metų. Tuos indus, kuriuos išplaunu rankomis - nedaug tokių būna, iškart sušluostau. Pagrinde darbuojas indaplovė. Indai joje paprastai jau būna sausi. Indus iš jos kraunu tiesiai į stalčių. Virš plautuvės laikau stiklines, taures.

Visai buvau apie tai nepagalvojusi, bet gera idėja man mažoje virtuvėje - juk sudėti indai vienas ant kito užima mažiau vietos. O indaplovę mes turėsime, tad tokiu atveju tiesiai iš jos sausus indus į lentynas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 14:15)
Kiek žinau, mūsuose atliekų smulkintuvo naudoti negalima schmoll.gif . Užkišit vamzdžius momentaliai.

idomiai, nes sita dalyka man dizainere parode, ji savo namuose isirengus ir dabar drauge name isidejo, tik reikia labai atsargiai su mazais vaikais, kad pirtuku neikistu, nes tikrai pavojinga.

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 15:58)
Tokios džiovyklės neturiu jau beveik 10 metų. Tuos indus, kuriuos išplaunu rankomis - nedaug tokių būna, iškart sušluostau. Pagrinde darbuojas indaplovė. Indai joje paprastai jau būna sausi. Indus iš jos kraunu tiesiai į stalčių. Virš plautuvės laikau stiklines, taures.

tikiuos šluostot popieriniais rankšluosčiais, nes kitaip gi nehigieniška unsure.gif

QUOTE(Carramidami @ 2014 11 06, 16:17)
Aš irgi taip girdėjau, bet įdomu ar tai galioja namo kanalizacijai, ar miesto? Nes pas mus name padarytas labai platus vamzdis būtent plautuvės kanalizacijai. Miesto vamzdžiai įsivaizduoju turėtų būti dar platesni g.gif

nežinau, kaip su būtent virtuvės vamzdžiais, bet su vonios vamzdžiais baisu būtų naudoti smulkintuvą. mes keitėm senus, tai skersmuo viduj buvo likęs piršto dydžio. jei ten ką smulkinto dar nuleist, būtų nekažką.
Atsakyti
Nieko nuostabaus, kad yra žmonių įsirengusių atliekų smulkintuvus, juk užmiesčio keliais galima važiuoti 90km/h greičiu, o kokiu daugelis važinėja? g.gif
Jei tiksliau apie tą smulkintuvą, tai gal nuosavame name gali daryti kaip nori, svarbu tik, kad nieks neatsisakytų paskui tas nuotekas išvežti biggrin.gif . Man rodos girdėjau, kad negalima įsirengti tokio tiems, kurių nuotekos jungiamos prie miesto.
Sakau "man rodos", nes nesu tikra, kad neapšautų kas dezinformacijos skleidimu biggrin.gif . Gal kas patikrins šituos pliotkus unsure.gif ...
Tiesa, kai kraustėmės į naują butą, buvo man kilus mintis apie tokį įrenginį - ar tik ne baldų salone mačiau rolleyes.gif , bet paskui taip pat greitai noras ir praėjo. O jei sakot, kad dar ir pavojinga - tai kam daryti pavojaus šaltinį namuose, jei galima be jo puikiausiai apsieiti g.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 16:53)
tikiuos šluostot popieriniais rankšluosčiais, nes kitaip gi nehigieniška  unsure.gif

blink.gif oi, tikrai dar nesu nupušus iki tokio lygio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 16:59)
kam daryti pavojaus šaltinį namuose, jei galima be jo puikiausiai apsieiti  g.gif

drinks_cheers.gif cia ne tik del mazu vaiku, gali kartais pamirses ir pats pirstus kystelti, ypac kol iprasi kad tas daiktas yra unsure.gif nezinau kaip jis veikia, bet jeigu vaikams pavojinga, tai pavojinga visiems
Papildyta:

blink.gif oi, tikrai dar nesu nupušus iki tokio lygio doh.gif  biggrin.gif

cia geras lotuliukas.gif
Atsakyti
i smulkintuva prie geru noru nei patys, nei vaikai pirstu neikis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 11 06, 17:09)
i smulkintuva prie geru noru nei patys, nei vaikai pirstu neikis schmoll.gif

dėl to nežinau, bet teko girdėti, kad elektra tai ne vieną smulkintuvo savininką pakratė... g.gif teoriškai, neturėtų, bet praktiškai... unsure.gif
Atsakyti
Mes vos nenusipirkome tokio smulkintuvo. Vyras pasikniso internete, pasiskaitė, kokios patirtys (ne lietuviškos, bet vis tiek). Tikrai yra rizika užkimšti vamzdžius drinks_cheers.gif (gyvename name). Dar, kai kurie teigia, kad ilgainiui atsiranda nemalonus kvapas. rolleyes.gif Žodžiu, mes nutarėme nerizikuoti, juolab, kad net kavos tirščių į kriauklę nemetu - iškratau šiukšlinėn.
Atsakyti
Pas mus po kriaukle yra stalcius, tame stalciuje yra siuksliu deze. Man nera jokiu nepatogumu. Viskas man ciki. Net nenoreciau jau kitaip.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 11 06, 19:44)
Pas mus po kriaukle yra stalcius, tame stalciuje yra siuksliu deze. Man nera jokiu nepatogumu. Viskas man ciki. Net nenoreciau jau kitaip.

o tokiam variantui-šiukšlinė stalčiuje pirkti gatavą komplektą (kuris nemažai kainuoja), ar įmanoma savarankiškai susilipdyti iki galutinio varianto, kad normaliai tarnautų?
Kaip pas kitas yra?
Atsakyti
blink.gif oi, tikrai dar nesu nupušus iki tokio lygio doh.gif  biggrin.gif

ką turit omeny?
Atsakyti