QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:01)
Tiesa, aš planuodama savo virtuvę svajojau apie šiukšlinę "a'la Oliveris"
, kur tiesiog stalviršyje skylė užkemšama kamščiu, o į ją šiukšlės tiesiog subraukiamos.
cia mano svajone irgi buvo.
QUOTE(flight @ 2014 11 05, 11:15)
Džiaugiuosi gilia kriaukle ir nemažu padėklu. Kasdien atsiranda kažkas, ką praplaunu-praskalauju tik kriauklėje, ne indaplovėje, tai patogu paskui padėti džiūti ant to padėklo.
jau sitas dziuvimas ant padeklo mane erzino daugiausiai bute
tiesiog yra dalyku, kurie erzina ir viskas, sitas vienas is tokiu. Name jokiu padeklu.
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 12:20)
Niekad nepalikčiau džiūti ant plautuvės padėklo
. Mane tai erzina panašiai, kaip kitus prikrauta nešvarių indų plautuvė
.
QUOTE(@leja @ 2014 11 05, 13:19)
kodel daret tokia uzdara dziovyklos spintele? Man tai paranoja kad atsiras blogas kvapas nuo dregnu indu. Pas daug ka macius kad taip pasidare paskui laiko atidaryta ta spintele kad pravedint
pas mane nera isvis apatines lentynos
pas mus irgi jos nera.
Nu ir dar apie siukslines, ziurau ziurau jusu tas siukslines stalciuose, spintelese ir mastau, matyt mes busim koki siuksliu rinkejai
nu musu seimai tokios siuklines per mazos, kokia mes naudojam niekur neikisi, nei i stalciu, nei i spintele. Turiu tokia, ale normalia po kriaukle, nu bet ji tuscia dazniausiai, as tiek tikriausiai ipratus naudotis siukline kai ji pastatoma, kad pamirstu, kad ten ji apskritai yra. Tas jau toks konteineris kaip as sakau stovi sandeliuke salia virtuves. Man istikruju sunku dabar bent suprasti, kad pastovus ar stalciaus istraukimas, ar tos spinteles darinejimas patogiau, nei tiesiog nueiti tiesiai ir ismesti. Nes gal mes kitaip suprantam virtuves siuklines paskirti ir taip gali buti. Jei tai butu tik maisto gaminimui skirta, tada taip, todel ir svajojau apie ta "a'la Oliveris", bet as kalbu, kad visos siukles keliauja ten, popieriai, buteliai ir pan. Vaikai vis prisirenka siukliu,kartono dezutes ir mase panasiu dalyku, tai tada nuolat reikia darineti ta stalciu ar spintele, o cia atejai ir ismetei.