Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(irisas @ 2014 11 05, 19:41)
O gal galit parašyti kuris čia stalčius? nerandu furnitane

Aš net nežinau kur tokio ieškot blush2.gif . Tiesiog google paieškoj įvedžiau "šiukšlinė virtuvėje" ar "šiukšlinė kampinėj spintelėje" ir žiūrinėjau vaizdus...
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 11 05, 19:41)
O gal galit parašyti kuris čia stalčius? nerandu furnitane

http://furnitanas.lt...s-siuksliadezes

oho, kainuoja nemažai blink.gif
Atsakyti
Na taip, tokie pribumbasai turi savo kainą.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 05, 18:49)
Kokio dydžio tas tarpas?

Tarpas 3,5 cm plocio, o spinteles ilgis 90 cm.
Atsakyti
Ką manote apie stalviršio kampuose įkurdintas lentynas, mini indaujėles ar mini spintutes? (Virtuvė U formos, stalviršio daug, kampai kaip ir neišnaudoti)... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 11 05, 14:24)

Pas mane dabar didžiausias galvos skausmas - plytelės  doh.gif . Nekyla ranka pradėt rinktis, taip ir gyvenam metai laiko dar vis be plytelių  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Žinau kokio tipo noriu, bet kuo daugiau renkuos, tuo labiau nežinau kurių tiksliai noriu  doh.gif

Dar viena draugė biggrin.gif

QUOTE(flight @ 2014 11 05, 19:51)
Ką manote apie stalviršio kampuose įkurdintas lentynas, mini indaujėles ar mini spintutes? (Virtuvė U formos, stalviršio daug, kampai kaip ir neišnaudoti)... g.gif

Jei neperdaug, tai kodėl gi ne g.gif Mes bute turėjome labai ilgą virtuvę, gal kokių 6m, tai per visą ilgį po viršutinėmis spintelėmis vyras buvo pritaisęs tą metalinį vamzdį, visko ten buvo prikabinėta, ir gražūs puodeliai, ir įrankiai , ir prieskoninės, ir nebuvo per marga, o atvirkščiai, visai jauku, tad manau, kad ir lentynėlės gali jaukiai atrodyti bigsmile.gif
Šiandien parsivežiau kriauklę su padėklu ir jau įsivaizduoju, kaip man bus patogu ja naudotis, anksčiau turėjau apvalią, be padėklo, tai tikrai jo pasigesdavau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 16:48)
O kodėl negalima nuvarvinti į didelę plautuvę? g.gif Į tč mažikę gali ir nepataikyt biggrin.gif , paskui dar šluostyt aplinkui unsure.gif ...

Nes kol jos varva, dar kitas plaunu rolleyes.gif
Aš niekada taip neplaunu uogų, vaisių. Uogas plauni dideliam dvigubam (su kiauraindžiu - vo kokį naujadarą sugalvojau cool.gif ) dubeny, nepalieku jų mirkti nėkiek schmoll.gif .

Mes (ypač sezono metu) gana dideliais kiekiais vaisius, uogas, daržoves valgom, nežinau kokio dydžio kiauraindžio reiktų rolleyes.gif
Bet Jūsų antram variante atidaryta indaplovė apskritai užgriozdina daug priėjimų...

Nu bet tai ji juk nebus visą laiką atidaryta? smile.gif
Daugiausia darbo prie smulkiausių indų krovimo, t.y. įrankių, puodukų, na dar lėkščių. Įrankiai, lėkštės, bliūdeliai ir pan. bus nuo kaitlentės į kairę – per vieną pasisukimą ar žingsnį nuo atidarytos indaplovės. Puodeliai kabančioj nuo gartraukio į kairę, stiklinės (kurias rečiau naudojame) – nuo gartraukio į dešinę. Na nematau aš čia didelio nepatogumo unsure.gif
Puodai, keptuvės, kurių indaplovėje keli vienetai, bus kampinėje (ir/arba nuo plautuvės į dešinę) – juos padėsiu ant stalviršio ir uždariusi indaplovę įdėsiu į vietą.
Atsakyti

Carramidami
, Jūs išties labai gerai viską apgalvoję esate apie savo įpročius. Valio! Lauksim dar vienos naujos virtuvės smile.gif.
Beje, o kur dedate tą kalną vaisių/uogų/daržovių juos nuplovę? Turiu galvoje indą. Kelių asmenų šeima esate?

Papildyta:
Beje, o kur bus birūs produktai? Plautuvės dešinėje?
Man patogiau, kai jie yra arčiau kaitlentės, o indų stalčius arčiau indaplovės. Indai Jūsų atveju nebus toli nuo indaplovės, bet bakalėja jau toliau nuo kaitlentės ir pagrindinio darbastalio.
Bet Jūs žinoma ir dėl to turite kažką sugalvoję, net neabejoju smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 00:00)

Carramidami
, Jūs išties labai gerai viską apgalvoję esate apie savo įpročius.  Valio! Lauksim dar vienos naujos virtuvės smile.gif.
Beje, o kur dedate tą kalną vaisių/uogų/daržovių juos nuplovę? Turiu galvoje indą. Kelių asmenų šeima esate?

Papildyta:
Man patogiau, kai jie yra arčiau kaitlentės, o indų stalčius arčiau indaplovės. Indai Jūsų atveju nebus toli nuo indaplovės, bet bakalėja jau toliau nuo kaitlentės ir pagrindinio darbastalio.
Bet Jūs žinoma ir dėl to turite kažką sugalvoję, net neabejoju smile.gif.

Į bliūdą / bliūdus / bliūdelius, priklausomai nuo asmenų kiekio ir paros laiko mirksiukas.gif
Namie būnančių (ne svečių) asmenų skaičius svyruoja nuo 3 (tik mūsų šeima) iki 9 artimiausių žmonių.
Kai braškes valgai pietums, jų daugiau ir suvalgai rolleyes.gif Tikiuosi suprantate, kad "braškės" tik pavyzdys rolleyes.gif
Biriems produktams sočiai vietos virš orkaitės ar pakabinamose spintelėse (puodukai ir stiklinės tikrai visų neužims). Beje, ne tiek jau daug mes jų ir turim... Kruopų, miltų vartojam labai nedaug, cukraus, kavos nevartojam – turim tik svečiams.
Užtai šaldytuvo reikia nemažo daržovėms, salotoms, uogoms ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 11 06, 02:00]

Carramidami
, Jūs išties labai gerai viską apgalvoję esate apie savo įpročius. Valio! Lauksim dar vienos naujos virtuvės smile.gif.

Papildyta:

Ne man skirta ,bet ir as noreciau uzklausti pansaus klausimo blush2.gif ar galeciau salia indaploves stalciuose laikyti birius produktus,labai patogu man ten butu ,bet kazkaip abejoju del tos indaploves g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 06, 01:00)
Man patogiau, kai jie yra arčiau kaitlentės, o indų stalčius arčiau indaplovės.

Pas mane birūs produktai šiuo metu prie kaitlentės - patogu. drinks_cheers.gif Bet turbūt kraustysiu juos į priešingą virtuvės pusę, šalia šaldytuvo-daržovių spintelės, nes ten didesnis stalčius.

Pagalvojau - mažoje virtuvėje turbūt jokio skirtumo, kur kas yra - vis tiek ištiestos rankos atstumu viskas pasiekiama biggrin.gif Didesnėje daugiau pamąstyti reikia, kad patogiai išsidėlioti. Bet vis tiek didelė virtuvė- gėrių gėris.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 06, 02:18)
Kai braškes valgai pietums, jų daugiau ir suvalgai rolleyes.gif Tikiuosi suprantate, kad "braškės" tik pavyzdys rolleyes.gif

Supratau smile.gif. Nuo to reikėjo ir pdarėti, kad esate nestandartinė/netipinė šeima, kurie pietums valgo braškes (čia kaip pavyzdys irgi wink.gif ), kuriems nereikia to ir ano, kas daugumai šeimų yra norma. O tai mes čia žarstom patarimus, tinkančius tai pilkai masei, o Jūs pasirodo kitokie smile.gif . Tad aišku, kad ir virtuvė kitokia bus drinks_cheers.gif .
Ech karsta.gif ... kiek tuščiai prikalbėjau...

QUOTE(vaidastep @ 2014 11 06, 08:46)
ar galeciau salia indaploves stalciuose laikyti birius produktus,labai patogu man ten butu ,bet kazkaip abejoju del tos indaploves  g.gif

... bijau ką nors sakyti, nes nežinau, kaip esate įptratę, kokie žmonės esate... unsure.gif unsure.gif
bet kodėl gi ne? jei patogu, tai ir laikykit - kas galėtų nutikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 lapkričio 2014 - 08:39