QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 16:48)
O kodėl negalima nuvarvinti į didelę plautuvę?
Į tč mažikę gali ir nepataikyt
, paskui dar šluostyt aplinkui
...
Nes kol jos varva, dar kitas plaunu
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 16:48)
Aš niekada taip neplaunu uogų, vaisių. Uogas plauni dideliam dvigubam (su kiauraindžiu - vo kokį naujadarą sugalvojau
) dubeny, nepalieku jų mirkti nėkiek
.
Mes (ypač sezono metu) gana dideliais kiekiais vaisius, uogas, daržoves valgom, nežinau kokio dydžio kiauraindžio reiktų
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 16:48)
Bet Jūsų antram variante atidaryta indaplovė apskritai užgriozdina daug priėjimų...
Nu bet tai ji juk nebus visą laiką atidaryta?
Daugiausia darbo prie smulkiausių indų krovimo, t.y. įrankių, puodukų, na dar lėkščių. Įrankiai, lėkštės, bliūdeliai ir pan. bus nuo kaitlentės į kairę per vieną pasisukimą ar žingsnį nuo atidarytos indaplovės. Puodeliai kabančioj nuo gartraukio į kairę, stiklinės (kurias rečiau naudojame) nuo gartraukio į dešinę. Na nematau aš čia didelio nepatogumo
Puodai, keptuvės, kurių indaplovėje keli vienetai, bus kampinėje (ir/arba nuo plautuvės į dešinę) juos padėsiu ant stalviršio ir uždariusi indaplovę įdėsiu į vietą.