QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:01)
Tiesa, kaip dabar turite?
Jau čia minėjau, kad dabar po plautuve tradicinė spintutė, kurioje anksčiau šiukšliadėžė stovėjo iš karto po kriaukle, dešinėje, o dabar kairėje spintutės pusėje. Ir neatsidžiaugiu atsiradusiu patogumu būtent kad nereikia trauktis norint ką nors išmesti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:01)
Gal išties Jūsų "dviratis" geriau važiuos
Na neišradinėju aš dviračio taip daug kur daro
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:05)
Tai nesuprantu Jūsų tikrai - nenorėtumėt tokio vaizdo, o tokį planuojate...
Na nuotraukoje minimum 1,20 m pločio spintos, planuoju 0,60 m, tai jų masyvumas pasislėps už sienos ir to siaurumo įspūdžio nebus
Tas staliukas prilipdytas prie šaldytuvo man išties nekaip atrodo
.
Kyla klausimas kodėl, bet neklausiu
Jis nebus prilipdytas, tiesiog paprastas staliukas šalia.
Sakėte, kad pas jus planuojama dviguba plautuvė
Ne dviguba, šalia mažytis skyrelis, jame pvz., vynuogių nenuplausiu...
Jau rašiau, kad tai tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo
Ne atrodo, o patirta savo kailiu. Siūlau patirti šiukšliadėžės šalia patogumą gal patiks!
Ir nereikia laikyti atidarytos šiukšlinės - man tas atviros šiukšlinės vaizdelis visai nekaip atrodo
Apie atvirą šiukšliadėžę niekada nekalbėjome... Kada nori tada uždarai/atidarai ir čia nepriklauso ar ji po plautuve, ar šalia
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 05, 10:11)
Carramidami
Tokios siauros ir ilgos durelės stiklinės gali būti tik su aliuminio rėmeliu.
O kaip čia?
http://www.arpolis.l...uves_baldai/M10
Ne visas galvoju daryti, o tik viršuje, kaip foto.
QUOTE(Opensea @ 2014 11 05, 10:17)
zinoma klauskite
Tai va ir norėjau paklausti, kaip dažnai gali būti, kad bus atidaryta indaplovė ir reikės prie kaitlentės. Bet kaip supratau čia taip pat įpročio reikalas
O jei nebus patogu - ir neįprasiu, tiksliau įprasiu uždaryti indaplovę prieš einant ką nors virti/kepti.
Mano atveju reikia kažką aukoti, tai kadangi įsivaizduoju, kad tokie atvejai bus reti, aukoju tai
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:40)
Dėl to ir siūliau patogesnį variantą, bet Jūsš teisė rinktis
Gal galit dar priminti tą patogesnį variantą, nes pasimečiau tarp informacijos kiekio
Va rankšluostukų problema man irgi aktuali visai nenumačiau jiems vietos ir tikiuosi rasti sprendimą kai jau turėsiu virtuvę. Todėl diskutuokite, labai naudinga!
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2014 11 05, 13:58)
Susiradau va šitą gėrį
. Nu nepamainomas dalykas
Ačiū už idėją!