Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Jurga_urte @ 2014 11 05, 13:53)

Padekliukas yra, bet jo plotis ne iki spinteles krasto, ir ta apatine lentyna dazniausiai aplasa. Kai man aplasa, as nuvalau, o va kai vaikams - ne.

kodel daret tokia uzdara dziovyklos spintele? Man tai paranoja kad atsiras blogas kvapas nuo dregnu indu. Pas daug ka macius kad taip pasidare paskui laiko atidaryta ta spintele kad pravedint doh.gif pas mane nera isvis apatines lentynos
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 05, 14:19)
kodel daret tokia uzdara dziovyklos spintele? Man tai paranoja kad atsiras blogas kvapas nuo dregnu indu. Pas daug ka macius kad taip pasidare paskui laiko atidaryta ta spintele kad pravedint  doh.gif   pas mane nera isvis apatines lentynos

Pas mus tarp dureliu ir apatines lentynos yra tarpas, kvapo nera, nerugsta niekas, matosi pries tai ikeltoje foto, kur spintele, kaip is apacios nufotkinta, prasiventiliuoja gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 05 lapkričio 2014 - 13:22
QUOTE(batareika @ 2014 11 05, 11:05)
Cha, sugalvojau smile.gif O kur dedat kad ir daržoves nuplautas? ar kokią plastikinę sumuštinių dėžutę vaikų? pvz plaunu 2 dėžutes, išplautą padedu ir kitą galiu plaut... Ant stalviršio juk negalėsiu taip dėt.... (Indų džiovyklos nebus jokios).

Negaliu nepasisakyt šiuo klausimu 4u.gif
kadangi senoj virtuvėj turėjau su padėklu, naujoj jokiu būdu jo nebenorėjau. Rinkausi maximaliai didelę kriauklę, bet lygiai taip pat pasigedau elementariausiai vaisius, daržoves kur sudėt, tos balos ant stalviršio schmoll.gif . Susiradau va šitą gėrį thumbup.gif . Nu nepamainomas dalykas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 11 05, 14:58)
Susiradau va šitą gėrį  thumbup.gif . Nu nepamainomas dalykas  thumbup.gif

Prašom ne tik nuotraukytę, bet ir kainą ir pardavėją nurodyti blush2.gif .
Bet jaučiu ant mano arklinės plautuvės vistiek netiks doh.gif.

Vuo, radau nuvarvėjimo indas 4u.gif . Bet kainelė tokia nemenka... unsure.gif . Tik išmatavimų nematau lens.gif

Radau kitur ir su išmatavimais.
Bet man min 43 cm ilgio reikia verysad.gif ...

Ale mačiau yra ir ilgesnių thumbup.gif , tik ten skylučų mažiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 lapkričio 2014 - 14:12
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 16:06)
Prašom ne tik nuotraukytę, bet ir kainą ir pardavėją nurodyti  blush2.gif .
Bet jaučiu ant mano arklinės plautuvės vistiek netiks  doh.gif.

Vuo, radau nuvarvėjimo indas  4u.gif . Bet kainelė tokia nemenka...  unsure.gif . Tik išmatavimų nematau  lens.gif

Radau kitur ir su išmatavimais.
Bet man min 43 cm ilgio reikia verysad.gif ...

Ale mačiau yra ir ilgesnių thumbup.gif , tik ten skylučų mažiau...

Ikejoj va tokiu yra smile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/20267338/
Atsakyti
Juodai, jo jo, maniškė iš aquosanitos. Ir mokėjau 99lt, bet verta kiekvieno lito. Nes nu tos balos žiauriai nervuodavo doh.gif . O čia kaip patogu: reik skardą plaut, nuimi tą indą ir turi didžiausią kriauklę, nereik, tuomet tas indas taip ir įstatytas, nu pasaka thumbup.gif . Yra tų dydžių ir gylių įvairių. O šita kuom dar puiki, kad aplinkui eina guma, tai ji tyliai įsistato, nei kliba, nei barška thumbup.gif

Pas mane dabar didžiausias galvos skausmas - plytelės doh.gif . Nekyla ranka pradėt rinktis, taip ir gyvenam metai laiko dar vis be plytelių doh.gif doh.gif doh.gif
Žinau kokio tipo noriu, bet kuo daugiau renkuos, tuo labiau nežinau kurių tiksliai noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 11 05, 15:21)

Ačiū 4u.gif . Šits ma per ilgas ax.gif . Na, reikalui esant iš aquosanitos nusipirksim smile.gif .
Atsakyti
Aquasanitoj yra kelių rūšių tų indų mirksiukas.gif :
http://www.aquasanit...ktai/aksesuarai
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 11 05, 15:36)

Ačiū 4u.gif . Mačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:01)
Tiesa, kaip dabar turite?

Jau čia minėjau, kad dabar po plautuve tradicinė spintutė, kurioje anksčiau šiukšliadėžė stovėjo iš karto po kriaukle, dešinėje, o dabar – kairėje spintutės pusėje. Ir neatsidžiaugiu atsiradusiu patogumu būtent kad nereikia trauktis norint ką nors išmesti smile.gif
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:01)
Gal išties Jūsų "dviratis" geriau važiuos ax.gif

Na neišradinėju aš dviračio – taip daug kur daro ax.gif
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:05)
Tai nesuprantu Jūsų tikrai - nenorėtumėt tokio vaizdo, o tokį planuojate...  unsure.gif 

Na nuotraukoje minimum 1,20 m pločio spintos, planuoju 0,60 m, tai jų masyvumas pasislėps už sienos ir to siaurumo įspūdžio nebus ax.gif
Tas staliukas prilipdytas prie šaldytuvo man išties nekaip atrodo schmoll.gif .

Kyla klausimas „kodėl“, bet neklausiu blush2.gif
Jis nebus prilipdytas, tiesiog paprastas staliukas šalia.
Sakėte, kad pas jus planuojama dviguba plautuvė 

Ne dviguba, šalia mažytis skyrelis, jame pvz., vynuogių nenuplausiu...
Jau rašiau, kad tai tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo  bigsmile.gif 

Ne atrodo, o patirta savo kailiu. Siūlau patirti šiukšliadėžės šalia patogumą – gal patiks! rolleyes.gif
Ir nereikia laikyti atidarytos šiukšlinės - man tas atviros šiukšlinės vaizdelis visai nekaip atrodo unsure.gif 

Apie atvirą šiukšliadėžę niekada nekalbėjome... Kada nori – tada uždarai/atidarai ir čia nepriklauso ar ji po plautuve, ar šalia smile.gif
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 05, 10:11)
Carramidami
Tokios siauros ir ilgos durelės stiklinės gali būti tik su aliuminio rėmeliu.

O kaip čia? g.gif
http://www.arpolis.l...uves_baldai/M10
Ne visas galvoju daryti, o tik viršuje, kaip foto.
QUOTE(Opensea @ 2014 11 05, 10:17)
4u.gif zinoma klauskite

Tai va ir norėjau paklausti, kaip dažnai gali būti, kad bus atidaryta indaplovė ir reikės prie kaitlentės. Bet kaip supratau čia taip pat įpročio reikalas smile.gif O jei nebus patogu - ir neįprasiu, tiksliau įprasiu uždaryti indaplovę prieš einant ką nors virti/kepti.
Mano atveju reikia kažką aukoti, tai kadangi įsivaizduoju, kad tokie atvejai bus reti, aukoju tai smile.gif
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 10:40)
Dėl to ir siūliau patogesnį variantą, bet Jūsš teisė rinktis 4u.gif 

Gal galit dar priminti tą patogesnį variantą, nes pasimečiau tarp informacijos kiekio blush2.gif

Va rankšluostukų problema man irgi aktuali – visai nenumačiau jiems vietos ir tikiuosi rasti sprendimą kai jau turėsiu virtuvę. Todėl diskutuokite, labai naudinga! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2014 11 05, 13:58)
Susiradau va šitą gėrį  thumbup.gif . Nu nepamainomas dalykas  thumbup.gif

Ačiū už idėją! 4u.gif
Atsakyti
O kaip talpiai sprendžiat kampinę spintelę po kriaukle? Gal kokių naudingų idėjų, patarimų turit? mirksiukas.gif

Rankšluostukui vieta liko tik ant rankenos doh.gif , bet kabinu ten, kur nesimato sėdint bendram kambary biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 05, 11:05)
Tai gal ir karšta vasara kenkia šaldytuvui? Atsipeikėkit žmonės, šaldytuvas yra izoliuotas, antraip nelaikytų jis to šalčio viduje.

Didėja elektros sąnaudos. Gamintojai normalų šaldytuvų darbą garantuoja tik esant tam tikroms klimato sąlygoms. Dauguma šaldytuvų priklauso N klasei, kurios aplinkos temperatūros ribos yra +16 - +32°С. SN klasės šaldytuvai gali dirbti, kai temperatūra yra nuo +10 iki +32°С. T klasės šaldytuvai skirti darbui, kai temperatūra yra nuo +18 iki +43°С.

Bet aš nelabai suprantu to mažesnio dubens reikalingumo. 

Turim plautuvę su mažuoju dubeniu, jame idealiai tiko Ikejos BOHOLMEN koštuvas, ir dydis, ir spalva. Labai patogu thumbup.gif
user posted image

Apie ką aš ir kalbu. Kaip sakant, šuo ir kariamas pripranta  biggrin.gif . Bet nugi sakykit, kam save pratinti prie to nelabai patogaus (tikiu, kad tikrai galima įgusti ir virtuoziškai daryti pačius nepatogiausius veiksmus), kai galima iškart patogiai pasidaryt? Jūsų svečių patirtis puikiausiai aprašo tokių rankenėlių "patogumą". Net įsivaizduoju, kaip patogu atidarinėti jomis kokį 90cm stalčių, prikrautą pilną lėkščių doh.gif ...

Stalčiai mūsų kaip tik 90 cm ilgio (iš kur žinot? rolleyes.gif ), atidaryti juos tikrai nesunku. O dureles atidarant pirštai nusprūsta dažniausiai dėl to, kad svečiai nežino, į kurią pusę atsidaro durelės.
Dėl kitų virtuoziškų veiksmų, tai pasitaiko visko, ypač jei rankos užimtos ar nešvarios - ir galva, ir alkūne ar dilbiu dureles uždaryti, apatinių spintelių dureles ar stalčius - keliu pastumti, ar jūs taip nedarot? ax.gif

Taip, šiukšlinės stalčius po plautuve pas Jus būtų idealus variantas. Po plautuve, nes mažoje virtuvėje tai jau tikrai gaila šiukšlinei skirti atskirą bloką.

Mūsų senojoje mažojoje virtuvėje buvo išnaudotas kiekvienas cm, po kriaukle kampinėje spintelėje buvom įsitaisę lentynas, o šiukšlių kibirą laikėm 45 cm pločio spintelėje, viršuje stalčiukas. Man taip patiko, kad į naują virtuvę norėjau perkelti gerąją patirtį, deja deja, niekaip nepritaikiau, nepatogu schmoll.gif
Atsakyti