George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilingos baltos spalvos modeliuką petukų srityje puošia geležinės detalės antpečiai Labai dailiai atrodo priekyje didelės kišenės užsisegančios sagomis Sagomis užsisega ir patys marškinukai. Sagos sumaniai paslėptos po audinuku Rankovių ilgis reguliuojasi juostelių dėka iki madingo ¾ ilgio Nugaroje yra klostelė Per krūtinę 60 cm. Rankovės ilgis 61 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis -18(UK). 46(EUR). ATITINKA 42(L) DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauji marškiniai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Tamsiai mėlyną audinuką puošia madingi balti taškučiai. Priekis susisega sagutėmis kurios sumaniai paslėptos po audiniu Rankovės turi po dvi sagas galima patogiai reguliuoti apimtį Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenuką - 49 cm. Apačia - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis 64 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis 44(EUR). 14(US). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Amisu firmos marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Nuostabus modeliukas Madingi raštai taikliai suderinti su gelėta apykakle bei sagas uždengiančiu audiniu Priekis padailintas kišenėmis Stilinga Nugara padailinta kloste Yra atsarginės sagos. Apačia madingai ilgesnė už šonus ir dailiai užapvalinta Per krūtinę 48 cm. Rankovės ilgis 61 cm. Stilingas ilgis 70 - 76 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
ginatricot firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Nuostabus modeliukas Baltą audinuką viršuje puošia paaukštinta apykaklė su karbatkėlėmis, petukai padailinti karbatkėlėmis ir vertikalios klostės Priekis susisega audiniu apsiūtomis sagomis Rankovės kaip ir priekis viršuje iš kitokio audinio labai dailiai ir puošniai atrodo Per krūtinę 44 cm. Rankovės ilgis 62 cm. Stilingas ilgis 57 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Labai gražios spalvos, 100% medvilnė siuvinėti marškiniai
Dydis UK12-14 (L)
Kaina 12 eur
Mexx firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama Prie apykakės priekyje įverta gumutė kuri stilingai keičia modelio formą Taip pat yra juostelė dailiai susirišanti į kaspinuką Rankovės su sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė. Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė. Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga oranžinė spalva Madingas apykaklės sukirpimas - V forma Petukų sritis kaip ir nugara šiek tiek paraukta Priekyje yra dvi kišenės - stilinga bei labai patogu Madingo 3/4 ilgio rankovės Jos užsisega sagomis. Priekis taip pat užsisega sagomis kurios sumaniai paslėptos po audiniu Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 - 68 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
ulimex formos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, pilka Priekis padailintas V formos iškirpte Priekyje yra nedidelis mielas kišenukas 3/4 ilgio rankovės reguliuojasi juostelių dėka Apačioje šonuose įvertos gumutės stilingai keičia modelio formą Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Candie's firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai madingas Vintage stiliaus modelis Ypatingai rankovių sukirpimas - šių bei kitų metų topas. Priekis padailintas karbatkėlėmis. Madingai paaukštinta apykaklė taip pat puošia neriniai Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą. Marškiniai susisega dailiomis sagutėmis. Per krūtinę - 58 cm. Juosmens sritis - 57 cm. Apačia - 57 cm. Per pečius - 46 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ