Nauji, balti marškinėliai
Labai kokybiški, dydis 14, kaina 9,0 eur

https://lt.sportsdirect.com/p-657019
Lindex firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai
Stilingai sukirptą modeliuką priekyje puošia vertikalios juostelės iš biejų pusių
Apačia dailiai užapvalinta
Mdingas rankovių ilgis
Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų raštai
Labai švelnus audinukas
Rankovės madingo 3/4 ilgio
Jų ilgis dar reguliuojasi su juostelėmis
Labai stilinga apačia
Šonuose skeltukai
Nugara ilgesnė už prekį
Priekis sukurptas ne užapvalintai kaip įprasta, o "kampuotai"
Nugara - užapvalinta
Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 66 - 76 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

fssee firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Lengvutį baltą audinuką puošia juodos geltonos spalvų raštai
Modeliuką labai puošia ir paryškina juoda susegamoji dalis, apykaklė, rankovių kantai bei atnpečiai
Sagutės dailiai bei sumaniai paslėptos po audinuku
Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 57 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Cubus firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilingi šiais metais dryžiai - juoda - balta
Priekis susisega sumaniai paslėptomis sagutėmis
Yra atsarginė sagutė. Labai stilinga sukirpimo forma dailiai krentanti klostelėmis
Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 34 , BET LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

MISS N... Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. NUOSTABUS MODELIUKAS
Apačioje yra pamušalas. Ant viršaus modeliuką puošia gepiuras bei žavios karbatkėlės ir klostelės
Paaukštinta apykaklė padailinta karbatkėlėmis
V formos apykaklė - stilinga ir madinga
Modeliukas priekyje susisega sagomis apsiūtomis audiniu
Per krūtinę - 56 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Dydis - 16. ATITINA 14 (L). DYDĮ. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

TOP SHOP firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai originaliai suderinti audinukai
Modeliukas priekyje susisega po audinuku paslėptomis sagomis
Per krūtinę - 44 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Lindex firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingi ir šiais metais madingi dryžiai - juoda - balta
Amžina klasika
Modeliukas užsisega sagutėmis paslėptomis audinuku
Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

George firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Rūbelį puošia dviejų audinukų kompozicija - šifonas bei "maikinys" audinys
Labai dailios spalvos - gėlės - spalvų gama
Dailiai apipavidalinta apykaklė bei rankovių kantai
Apačia stilingai užapvalinta
Nugara balta
Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Divided by H&M nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia baltos gėlės
Stilinga
Apačią - kutai - MADINGA
Stilingas 3/4 rankovių ilgis
Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Stilingas ilgis - (MATUOTA SU KUTAIS) 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

New look firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvos rožinį audinuką puošia žavios gėlės
Modeliukas stilingai sumetamas
Viduje susisega sagute - įšorėje dirželiu
MADINGA
Stilingas V formos apykaklės sukirpimas
Madingai sukirptos rankovės priminančios kimono stilių
Apačia prie juosmenuko padailinta klostelėmis
Apačioje yra nedideli skeltukai
Per krūtinę apie 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. JO APIMTIS REGULIUOJASI. AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 65 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ