Drugeliai parduoti.
Nauji, balti marškinėliai
Labai kokybiški, dydis 14, kaina 9,0 eur
https://lt.sportsdirect.com/p-657019
Lindex firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai Stilingai sukirptą modeliuką priekyje puošia vertikalios juostelės iš biejų pusių Apačia dailiai užapvalinta Mdingas rankovių ilgis Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų raštai Labai švelnus audinukas Rankovės madingo 3/4 ilgio Jų ilgis dar reguliuojasi su juostelėmis Labai stilinga apačia Šonuose skeltukai Nugara ilgesnė už prekį Priekis sukurptas ne užapvalintai kaip įprasta, o "kampuotai" Nugara - užapvalinta Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 66 - 76 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
fssee firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Lengvutį baltą audinuką puošia juodos geltonos spalvų raštai Modeliuką labai puošia ir paryškina juoda susegamoji dalis, apykaklė, rankovių kantai bei atnpečiai Sagutės dailiai bei sumaniai paslėptos po audinuku Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 57 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Cubus firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilingi šiais metais dryžiai - juoda - balta Priekis susisega sumaniai paslėptomis sagutėmis Yra atsarginė sagutė. Labai stilinga sukirpimo forma dailiai krentanti klostelėmis Apačia dailiai užapvalinta Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 34 , BET LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
MISS N... Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. NUOSTABUS MODELIUKAS Apačioje yra pamušalas. Ant viršaus modeliuką puošia gepiuras bei žavios karbatkėlės ir klostelės Paaukštinta apykaklė padailinta karbatkėlėmis V formos apykaklė - stilinga ir madinga Modeliukas priekyje susisega sagomis apsiūtomis audiniu Per krūtinę - 56 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Dydis - 16. ATITINA 14 (L). DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
TOP SHOP firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai originaliai suderinti audinukai Modeliukas priekyje susisega po audinuku paslėptomis sagomis Per krūtinę - 44 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Lindex firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingi ir šiais metais madingi dryžiai - juoda - balta Amžina klasika Apačia dailiai užapvalinta Modeliukas užsisega sagutėmis paslėptomis audinuku Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Rūbelį puošia dviejų audinukų kompozicija - šifonas bei "maikinys" audinys Labai dailios spalvos - gėlės - spalvų gama Dailiai apipavidalinta apykaklė bei rankovių kantai Apačia stilingai užapvalinta Nugara balta Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia baltos gėlės Stilinga Apačią - kutai - MADINGA Stilingas 3/4 rankovių ilgis Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Stilingas ilgis - (MATUOTA SU KUTAIS) 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvos rožinį audinuką puošia žavios gėlės Modeliukas stilingai sumetamas Viduje susisega sagute - įšorėje dirželiu MADINGA Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Madingai sukirptos rankovės priminančios kimono stilių Apačia prie juosmenuko padailinta klostelėmis Apačioje yra nedideli skeltukai Per krūtinę apie 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. JO APIMTIS REGULIUOJASI. AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 65 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ