Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški marškiniai ilgom ir trumpom rankovėm

George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Lengvutis švelnus audinukas wub.gif Rankovės sagučių dėka reguliuojasi wub.gif Priekyje yra kišenukai wub.gif Stilinga detalė wub.gif Šonuose - skeltukai wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Lengvutis švelnus audinukas wub.gif Stilinga detalė - kišenukas wub.gif Nugarytė stilingai ilgesnė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 82 - 78 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
MOHITO firmos nauja džinsinė suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas ir madingas modeliukas wub.gif Daili džinso spalvytė wub.gif Modeliuką priekyje puošia knopkelėmis užsisegantys kišenukai wub.gif Šonuose taip pat yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas per visą priekį užsisega knopkelėmis wub.gif Rankovės taip pat. Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį bei dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 60 cm. Stilingas ilgis - 94 - 85 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dorothy Perkins firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai - stilinga wub.gif Madingai sukirpta dvigubo audinuko apykaklė wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra skeltukai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS wub.gif

NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero Moda firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Kremo spalvos modeliukas papuoštas dviejų sluoksnių apykakle - juoda - kremine wub.gif 3/4 ilgio rankovių kanteliai padailinti juodu kantu wub.gif Jos kaip ir pati palaidinukė (nugaroje) užsisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Raudoną audinuką puošia mielos baltos gėlytės wub.gif Dar viena daili detalė - balta apykaklė wub.gif Palaidinukė užsisega nugaroje audinuku apsiūta sagute wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12.(M). Kaina tik 10 €.

ATSAYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Ann Taylor nauja tunika-baltinukai
lengva,švelni medvilnė
puošnios rankovės
rašo XXS,tinka nešiojančioms XS

20 eurai

Nauji Ann Taylor baltinukai
medvilnė
Dydis XXS,tinka XS

20 eurų

Atsakyti
Burberry firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų madingas languotas audinukas wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra nedideli skeltukai wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 59 cm. Nuo petuko iki petuko - 35 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. ATITINKA XS/S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur.

Išmatavimai:
Krūtinė - 52 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm)
Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių)
Visas ilgis - 70 cm.

Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham wub.gif Moteriški marškiniai, dydis 6. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 22 eur.

Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
Oasis jeans suknelė - tunika - ilgi marškiniai VIENAME atvežti iš užsienio mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas wub.gif Mielą mėlynos spalvos audinuką puošia dailios gėlytės wub.gif Priekis padailintas karbatkėlėmis wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės taip pat. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Fishbone firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų topas - languotas audinukas wub.gif Dailiai sukirptos rankovytės užsisega knopkelėmis kaip ir pats modeliukas mirksiukas.gif Stilinga V formos apykaklė wub.gif Nuo pa-astuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinė atvežti iš užsienio. Man deja didoka. Juodą audinuką puošią nuostabus paveiksliukai - belerinos wub.gif Stilinga išsisikirianti detalė - apykaklė bei susegama dalis wub.gif Susegama dalis su sumaniai paslėptomis sagutėmis wub.gif mirksiukas.gif Petukų sritis padailinta klostele wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti