George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas Lengvutis švelnus audinukas Rankovės sagučių dėka reguliuojasi Priekyje yra kišenukai Stilinga detalė Šonuose - skeltukai Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas Lengvutis švelnus audinukas Stilinga detalė - kišenukas Nugarytė stilingai ilgesnė Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 82 - 78 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
MOHITO firmos nauja džinsinė suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas ir madingas modeliukas Daili džinso spalvytė Modeliuką priekyje puošia knopkelėmis užsisegantys kišenukai Šonuose taip pat yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Modeliukas per visą priekį užsisega knopkelėmis Rankovės taip pat. Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį bei dailiai užapvalinta Per krūtinę - 48 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 60 cm. Stilingas ilgis - 94 - 85 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Dorothy Perkins firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai - stilinga Madingai sukirpta dvigubo audinuko apykaklė Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra skeltukai Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS
NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS
NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Vero Moda firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Kremo spalvos modeliukas papuoštas dviejų sluoksnių apykakle - juoda - kremine 3/4 ilgio rankovių kanteliai padailinti juodu kantu Jos kaip ir pati palaidinukė (nugaroje) užsisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Raudoną audinuką puošia mielos baltos gėlytės Dar viena daili detalė - balta apykaklė Palaidinukė užsisega nugaroje audinuku apsiūta sagute Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12.(M). Kaina tik 10 .
ATSAYSIU I AZ
ATSAYSIU I AZ
Ann Taylor nauja tunika-baltinukai
lengva,švelni medvilnė
puošnios rankovės
rašo XXS,tinka nešiojančioms XS
20 eurai
Nauji Ann Taylor baltinukai
medvilnė
Dydis XXS,tinka XS
20 eurų
Burberry firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų madingas languotas audinukas Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra nedideli skeltukai Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 59 cm. Nuo petuko iki petuko - 35 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. ATITINKA XS/S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 52 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm)
Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių)
Visas ilgis - 70 cm.
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Moteriški marškiniai, dydis 6. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Langeliai yra labai tamsiai samaninės spalvos, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 22 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Oasis jeans suknelė - tunika - ilgi marškiniai VIENAME atvežti iš užsienio Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas Mielą mėlynos spalvos audinuką puošia dailios gėlytės Priekis padailintas karbatkėlėmis Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės taip pat. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Fishbone firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų topas - languotas audinukas Dailiai sukirptos rankovytės užsisega knopkelėmis kaip ir pats modeliukas Stilinga V formos apykaklė Nuo pa-astuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinė atvežti iš užsienio. Man deja didoka. Juodą audinuką puošią nuostabus paveiksliukai - belerinos Stilinga išsisikirianti detalė - apykaklė bei susegama dalis Susegama dalis su sumaniai paslėptomis sagutėmis Petukų sritis padailinta klostele Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ