Divided by H&M firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilingos spalvos ir raštai Madingas rankovyčių sukirpimas Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
LUXE firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Baltą lengvutį audinuką puošia stilingi kaspinukai Daili detalė - įkomponuota juoda spalva - apykaklė, susegamoji dalis bei rankovių kantai Petukų sritis dailiai paklostuota Nugarytė madingai ilgesnė Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 75 - 65 cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Dydis - 14(L). Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Ginatricot nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta Viršuje yra įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailios karbatkėlės Modeliuką galima stilingai devėti ir ant petukų Madingas 3/4 rankovių ilgis Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 34. Puikiai tiks ir 36 dydį dėvinčioms merginoms Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia paukščiai bei dailių spalvų gėlės Stilingo 3/4 ilgio rankovės susisega knopkelėmis kaip ir pati palaidinukė Apačia dailiai užapvalinta Nugarytė madingai ilgesnė už priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 78 - 70 cm. Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
SUMAŽINTA KAINA
Anntaylor baltinukai.
be etikečių,tokią gavau.
xxs,tinka xs
20 eurų
parduodu NAUJA, su etikete, UNIQLO palaidine WOMEN RAYON FLARE LONG-SLEEVE T BLOUSE
spalva balta, dydis XS
13 eur
spalva balta, dydis XS
13 eur
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šios vasaros topas - dryžiai - mėlyna - balta Stilingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės Jos nuo petukų stilingai paklostuotos Apačia dailiai užapvalinta Į rankovių kantelius įvertos gumos Nugara madingai ilgesnė Nugaroje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 . Reali kaina 19.99 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Fer firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Audinukas papuoštas nuostabių raštų bei spalvų deriniu Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta Stilingai sukirpta V formos apykaklė Marškinukų rankovės reguliuojasi juostelių dėka Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 70 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vero Moda firmos nauja palaidinukė. Stilingos spalvos lengvą audinuką puošia dailus raštai Madingai sukirptos rankovės ir pats modeliukas Rankovės užsisega sagutėmis. Yra dvi atsarginės sagutės. Palaidinukės apačia šonai dailiai paraukti Madingas V formos apykaklės sukirpimas Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės Viršus iš dvigubo audinuko Stilingo 3/4 ilgio rankovytės Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara Basic nauja palaidinukė. Man deja didoka. Lengvą labai švelnų TAMSIAI JUODĄ audinuką į kurį įeina 30% - SILK. priekyje - apykaklę - puošia dailios karbatkėlės Priekis susisega kabliuku. Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Nuo pažastuko iki pažastuko - 49+cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ