Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški marškiniai ilgom ir trumpom rankovėm

Divided by H&M firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilingos spalvos ir raštai wub.gif Madingas rankovyčių sukirpimas wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Anntaylor baltinukai.
be etikečių,tokią gavau.
xxs,tinka xs
20 eurų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fule: 14 birželio 2018 - 14:08
LUXE firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Baltą lengvutį audinuką puošia stilingi kaspinukai wub.gif Daili detalė - įkomponuota juoda spalva - apykaklė, susegamoji dalis bei rankovių kantai wub.gif Petukų sritis dailiai paklostuota wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 75 - 65 cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Dydis - 14(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ginatricot nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Viršuje yra įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailios karbatkėlės wub.gif Modeliuką galima stilingai devėti ir ant petukų mirksiukas.gif wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 34. Puikiai tiks ir 36 dydį dėvinčioms merginoms mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia paukščiai bei dailių spalvų gėlės wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės susisega knopkelėmis kaip ir pati palaidinukė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 78 - 70 cm. Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

SUMAŽINTA KAINA 4u.gif
Anntaylor baltinukai.
be etikečių,tokią gavau.
xxs,tinka xs
20 eurų
Atsakyti
parduodu NAUJA, su etikete, UNIQLO palaidine WOMEN RAYON FLARE LONG-SLEEVE T BLOUSE

spalva balta, dydis XS

13 eur

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šios vasaros topas - dryžiai - mėlyna - balta wub.gif Stilingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos nuo petukų stilingai paklostuotos wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Į rankovių kantelius įvertos gumos mirksiukas.gif Nugara madingai ilgesnė wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €. Reali kaina 19.99 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Fer firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Audinukas papuoštas nuostabių raštų bei spalvų deriniu wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Stilingai sukirpta V formos apykaklė wub.gif Marškinukų rankovės reguliuojasi juostelių dėka mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 70 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero Moda firmos nauja palaidinukė. Stilingos spalvos lengvą audinuką puošia dailus raštai wub.gif Madingai sukirptos rankovės ir pats modeliukas wub.gif Rankovės užsisega sagutėmis. Yra dvi atsarginės sagutės. Palaidinukės apačia šonai dailiai paraukti wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais wub.gif Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės wub.gif Viršus iš dvigubo audinuko mirksiukas.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės wub.gif Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic nauja palaidinukė. Man deja didoka. Lengvą labai švelnų TAMSIAI JUODĄ audinuką į kurį įeina 30% - SILK. priekyje - apykaklę - puošia dailios karbatkėlės wub.gif Priekis susisega kabliuku. Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Nuo pažastuko iki pažastuko - 49+cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti