Banana Respublic firmos nauja palaidinukė. Stilinga spalvytė Priekis madingai sumetamas - modeliukas per juosmenuką susiriša dirželiu Apykaklės kantai dvigubo audinuko Šių metų stilingas rankovyčių sukirpimas Audinuko sudėtis: LINEN. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Simple be firmos nauji marškinukai - tunika viename Stilingas modeliukas padailintas madingais dryžiais - juoda - balta - KLASIKA Modeliukas užsisega sagutėmis kurios paslėptos po dailiu juodu kantu Juodas kantas puošia ir tampa stilinga detale Rankovės juo taip pat padailintos Nuo pažastuko iki pažastuko - 56 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 58 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Stilingas ilgis - 77 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 10 .
PAVYZDUKAI
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDUKAI
ATSAKYSIU I AZ
parduodu NAUJA, su etikete, UNIQLO palaidine WOMEN RAYON FLARE LONG-SLEEVE T BLOUSE
spalva balta, dydis XS
13 eur
Friendex firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Stilingas modeliukas padailintas madingų spalvų gama bei raštais Petukų sritis bei rankovių kantai padailinti juodu audiniu kuris dar labiau išryškina rūbelį Modeliuko kantai užsisega sagomis apsiūtomis audinuku Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - L, BET TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIAI TIK IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA Vero Moda sijonukas
ATSAKYSIU I AZ
PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA Vero Moda sijonukas
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew keeper chambray shirt in star dot, dydis 6. Plono džinso marškiniai su mažomis, skirtingomis keturkampėmis žvaigždutėmis Kaina - 30 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
Išmatavimai:
Krūtinė - 48 cm
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (46 cm)
Pečiai - 40 cm.
Ann taylor nauji marškiniai Be galo gražūs, gaila, bet man dideli. Nesiglamžantys.
XS d. Tarp pažastų 46 cm, rankovė nuo pažasties 47 cm.
Gauti be etiketės. Kaina 25eur, pigiau nei mokėjau.
Dėvėti Massimo dutti šilko marškiniai, 36 dydis, 8
Kartą dėvėti Massimo dutti ramės marškiniai, 36 dydis, 8
Kartą dėvėti Massimo dutti ramės marškiniai, 36 dydis, 8
Nebeturiu
QUOTE(kaciora* @ 2017 08 15, 12:14)
Ann taylor nauji marškiniai Be galo gražūs, gaila, bet man dideli. Nesiglamžantys.
Atmosphere firmos nauja VINTAGE stiliaus palaidinukė Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną (realybėje tamsesnė nei nuotraukytėje) audinuką priekyje puošia kišenukų imitacijos padailintos baltu audinuku bei sagutėmis Madingai sukirpta apykaklė Modeliukas turi dar vieną stilingą detalę - antpetukus Rankovytės prie petukų dailiai parauktos Palaidinė susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew tall gold star ecru shirt, dydis Tall XS (atitinka S-M). Laisvo modelio džinsiniai marškiniai-švarkas (jie skirti nešioti ne vieni ant nuogo kūno, o kaip viršutinis sluoksnis ant maikutės). Kaina - 18 eu. 14 eur.
Išmatavimai:
Per pečius - 38 cm.
Per krūtinę - 49 cm, neturi būti prigludę.
Rankovė nuo peties - 66 cm
Visas ilgis - 74 cm.
Jcrew lightweight boy shirt in oversized gingham Dydis 6, į mažesnę pusę per pečius. Labai malonios, švelnios, lengvos, bet tvirtos medvilnės marškiniai. Realiai langeliai tamsesni, atrodo beveik juodi/pilki. Kaina - 32 eur. 30 eur.
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
H&M firmos nauja suknelė - tunika - marškiniai VIENAME Man deja mažoki. Stilingą modeliuką puošia dailios spalvytės Priekyje viršuje yra du mieli kišenukai užsisegantys sagutėmis Ties juosmenuku yra įverta juostelė kuri reguliuoja apimtį Šonuose yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu Stilingo 3/4 ilgio rankovytės dar labiau patrumpėja juostelių dėka Rankovytės užsisega sagutėmis. Yra atsarginė sagutė. Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M by Divided firmos naujas megztinis - palaidinukė VIENAME atvežtas iš užsienio. TINKA VISIEMS SEZONAMS Jaukus stilingas ORIGINALUS BEI NENUOBODUS modeliukas Šonuose yra nedidukai skeltukai Lengvo megzto audinuko sudėtis: 98% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 2% - ELASTANE. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
PAVYZDUKAS
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDUKAS
ATSAKYSIU I AZ